Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τουρίστες πλήρωσαν “χρυσάφι” τη διαδρομή Ερμού – Παγκράτι – “Τραβούσαν τα μαλλιά τους”

Πε, 8 Μάι 2025 23:43

Πασίγνωστος τραγουδιστής με καρκίνο σε τελικό στάδιο – Συγκλονίζουν τα λόγια του

Πε, 8 Μάι 2025 23:03

Έκτακτο – Έκρηξη σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο – Ένα κορίτσι 15 ετών…

Πε, 8 Μάι 2025 21:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Άνοιξε» η διαθήκη της ηθοποιού – Ποιοι είναι οι κληρονόμοι της

Τε, 1 Νοέ 2023 11:49 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έναν μήνα σχεδόν από τη μέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου “έφυγε” από τη ζωή ήρθε στο φως η διαθήκη της, στην οποία αναφέρονται οι δύο κληρονόμοι της.

Πώς θα μοιραστεί η κληρονομιά της Μαίρης Χρονοπούλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της

«Υπάρχουν δύο κληρονόμοι, το Χαμόγελο του παιδιού, υπάρχει και η Λαμάρα, μία οικιακή βοηθός που είχε για πολλά χρόνια, δεν την ξέχασε. Αποφάσισε και δώρισε το σπίτι στον Άγιο Νικόλαο, στα Πατήσια, που είχε αφήσει με τη διαθήκη στη Λαμάρα αρχικά, και αυτό στο Χαμόγελο του Παιδιού. Της είχε αφήσει και κάποια χρήματα, τα οποία όμως, πρέπει να δούμε πού βρίσκονται για να μπορεί να τα πάρει. Αν δεν κάνω λάθος, της άφησε 50.000 ευρώ. Κάποια χρήματα, επίσης, τα αφήνει σε κάποιους φίλους. Μη με ρωτήσετε ονόματα. Αυτή η διαθήκη συμπερασματικά, υποθέτω ότι έχει συνταχθεί πριν από το ’16, που έγινε το συμβόλαιο μεταβίβασης του σπιτιού. Τώρα αυτό το σπίτι ανήκει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Τώρα μένουν δύο κοπέλες εκεί, που είναι φοιτήτριες», είπε αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε πως και το σπίτι στον Άγιο Νικόλαο τελικά είναι γραμμένο στη Λαμάρα και τα υπόλοιπα θα δοθούν στον οργανισμό.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι να έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του, γι’ αυτό και δεν μπορεί να απαντήσει εάν τα πράγματα που υπάρχουν μέσα στα σπίτια της πηγαίνουν και στους αντίστοιχους κληρονόμους.

Μάλιστα, τόνισε πως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κι άλλη διαθήκη και να μην έχει βρεθεί, η οποία μπορεί να αναιρέσει τις υπόλοιπες. Εξήγησε πως η ίδια είχε αναφέρει πως είχε κρύψει μία διαθήκη, αλλά θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα, ενώ εμπόδιο σε αυτό είναι και το θέμα της κλοπής που έγινε πριν λίγες μέρες.

Δείτε το βίντεο – Αυτοί είναι οι δύο κληρονόμοι της Μαίρης Χρονοπούλου


«Είναι – άνοιξε διαθήκη, ηθοποιού κληρονόμοι Μαίρη οι Ποιοι της Χρονοπούλου:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρίστες πλήρωσαν “χρυσάφι” τη διαδρομή Ερμού – Παγκράτι – “Τραβούσαν τα μαλλιά τους”
Πε, 8 Μάι 2025 23:43
Πασίγνωστος τραγουδιστής με καρκίνο σε τελικό στάδιο – Συγκλονίζουν τα λόγια του
Πε, 8 Μάι 2025 23:03
Έκτακτο – Έκρηξη σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο – Ένα κορίτσι 15 ετών…
Πε, 8 Μάι 2025 21:46
Θρήνος! Νεκρός μόλις στα 30 του ο Ολυμπιονίκης…
Πε, 8 Μάι 2025 19:53
Καλομοίρα: Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια
Πε, 8 Μάι 2025 17:12
Τα 4 πιο «μυγιάγγιχτα» ζώδια – Oι παρεξηγιάρηδες της παρέας
Πε, 8 Μάι 2025 15:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.