Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραυματιστηκε σε τροχαίο η Αφροδίτη Λατινοπούλου – Ποιος είναι ο οδηγος που την εγκατέλειψε

Τε, 27 Αυγ 2025 23:26

Θρήνος από την οικογενειακή τραγωδία στην Πιερία – “Έσβησε” η 9χρονη κόρη της σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας (Βίντεο)

Τε, 27 Αυγ 2025 21:32

Τραγικό περιστατικό! Νεκρός 23χρονος γαμπρός σε γλέντι! Συνελήφθη η θεία του

Τε, 27 Αυγ 2025 17:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έρχονται τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα – Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Δε, 13 Νοέ 2023 23:42 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά το σύντομο πέρασμα της κακοκαιρίας που έφερε βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η αρχή της εβδομάδας μας υποδέχεται με λιακάδα, καθώς ο καιρός από την Τρίτη θα παρουσιάσει βελτίωση με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 23℃ – 24℃. Ωστόσο, από το Σάββατο θα αλλάξει και πάλι το σκηνικό του καιρού, με πτώση της θερμοκρασίας, ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου
Με καλό καιρό θα ξημερώσει ο καιρός την Τρίτη με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι θα έχουμε σχεδόν παντού λιακάδα. Δεν θα λείψουν βέβαια και κάποιες ομίχλες στον Έβρο και στο εσωτερικό της Μακεδονίας, της Θράκης και το εσωτερικό της Πελοποννήσου.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε λιακάδα και λίγες συννεφιές στα βόρεια, ενώ το βράδυ θα έχουμε λίγο περισσότερες συννεφιές στα βόρεια.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά στους 22 βαθμούς στα βόρεια από 16 έως 20 και στα νότια στους 22. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς και στα ανατολικά νησιωτικά από 19 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, λιακάδα από το πρωί και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης ηλιοφάνεια από το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς.

Έρχονται τα πρώτα χιόνια
Την Τετάρτη, στα βόρεια σύνορά μας ίσως έχουμε κάποιες βροχές αλλά μικρής διάρκειας και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι επίσης καλός με ηλιοφάνεια και κάποιες λίγες συννεφιές.

Την Παρασκευή, στα ΒΔ θα έχουμε κάποια σύννεφα και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αρκετές βροχές όπως και στα βόρεια – κεντρικά της χώρας.

Το Σάββατο θα έχουμε μια εξπρές αλλαγή του καιρού από βόρεια προς ΝΑ, χιονοπτώσεις ακόμη και στα 1000 μέτρα και άνω και επικράτηση ψυχρών βοριάδων.

Δείτε το βίντεο – Αναλυτική πρόγνωση του καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου (13/11)


– αλλάζει Ελλάδα Έρχονται Καιρός καιρού. πρώτα σκηνικό στην Τα το του χιόνια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραυματιστηκε σε τροχαίο η Αφροδίτη Λατινοπούλου – Ποιος είναι ο οδηγος που την εγκατέλειψε
Τε, 27 Αυγ 2025 23:26
Θρήνος από την οικογενειακή τραγωδία στην Πιερία – “Έσβησε” η 9χρονη κόρη της σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας (Βίντεο)
Τε, 27 Αυγ 2025 21:32
Τραγικό περιστατικό! Νεκρός 23χρονος γαμπρός σε γλέντι! Συνελήφθη η θεία του
Τε, 27 Αυγ 2025 17:21
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο Έλληνας βουλευτής…
Τε, 27 Αυγ 2025 15:20
Συναγερμός στην Ελλάδα! Ανιχνεύθηκαν για πρώτη φορά σε αυγά σε αυτές τις περιοχές…
Τε, 27 Αυγ 2025 15:17
3 ζώδια που θα ακούσουν κάτι σημαντικό τον Σεπτέμβριο και θα αλλάξει τη ζωή τους
Τε, 27 Αυγ 2025 12:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.