Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη θλίψη στον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Δε, 15 Δεκ 2025 16:27

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού – Το νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα

Δε, 15 Δεκ 2025 14:27

Συνταξιούχοι: Τα τέσσερα «δώρα» που θα πάρουν την Πρωτοχρονιά – Τι έρχεται…

Δε, 15 Δεκ 2025 12:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξω φρενών ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: “Αν θέλεις, κάν’ το αλλού στην τηλεόραση, όχι εδώ”

Τε, 15 Νοέ 2023 15:02 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα όσα είπε ο Fipster σε παίκτρια του Fame Story έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ένταση μεταξύ του Γιάννη Πουλόπουλου και του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή “Super Katerina”. Ένας χαρακτηρισμός, όμως, του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον δημοσιογράφο τον έβγαλε από τα ρούχα του.

«Εγώ που το είδα χθες το βράδυ, αν ήμουν γονιός της Μέγκαν, θα πήγαινα να την πάρω από το παιχνίδι. Ξέφυγε το πράγμα, εγώ δεν θα το επέτρεπα. Η συμπεριφορά του Fipster είναι κακοποιητική με πλήρη γνώση του τι λέω», σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έλεγε πράγματα που γράφουν στο ίντερνετ, ποιος είναι ο καλύτερος και ο χειρότερος. Ανεπίτρεπτο. Αν είναι από τώρα να ξέρουν τα παιδιά – που έχουν υποστεί εγκλεισμό – τι λέει ο κόσμος, άρα ξέρουμε τον νικητή. Και όταν το κορίτσι πάει να αρθρώσει μία λέξη, της κάνει και παρατήρηση», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Και στο Star Academy τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία ώρα την εβδομάδα που ανοίγουν τα παιδιά τα κινητά τους και διαβάζουν σχόλια και καταγράφουν τις αντιδράσεις τους», τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Δεν με νοιάζει τι κάνουν στο Star Academy. Δεν θα κάνουμε το θύμα θύτη και τον θύτη θύμα. Αν θέλεις, κάν’ το αλλού στην τηλεόραση, όχι εδώ. Πήγαινε φτιάξε μία καινούργια Βίβλο για το Fame Story. Ήδη μου μεταθέτεις ένα πρόβλημα κακοποιητικής συμπεριφοράς και είναι απαράδεκτο ειδικά από σένα που την έχεις υποστεί, Γιαννάκη μου. Γιαννάκη μου», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανεβάζοντας τους τόνους.

«Άσε το Γιαννάκη. Το «Γιαννάκη» να μην το λες στην τηλεόραση», παρατήρησε ο δημοσιογράφος.

«Α σε πειράζει αυτό; Το ότι λένε μία κοπέλα άχρηστη και μηδενικό σου φέρνει Star Academy; Γιαννάκη; Ε Γιαννάκη; Κοίτα να μην είσαι Γιαννάκης», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του εμφανώς εκνευρισμένος από τις παρατηρήσεις του συνεργάτη του.

Δείτε το βίντεο – Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου που οδήγησε στην ένταση με τον Γιάννη Πουλόπουλο


 

«Θέλεις “Αν αλλού Ανδρέα Γιάννης εδώ” έξω» καν με Μικρούτσικο όχι Πουλόπουλος στην τηλεόραση το τον φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη θλίψη στον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Δε, 15 Δεκ 2025 16:27
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού – Το νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα
Δε, 15 Δεκ 2025 14:27
Συνταξιούχοι: Τα τέσσερα «δώρα» που θα πάρουν την Πρωτοχρονιά – Τι έρχεται…
Δε, 15 Δεκ 2025 12:57
Τα 4 ζώδια που θα εκπλήξουν τους πάντες το 2026
Δε, 15 Δεκ 2025 12:52
Πόσο σοβαρή είναι η παραλλαγή H3N2 της “σούπερ γρίπης”; – Πώς θα καταλάβουμε ότι την κολλήσαμε; – Τα συμπτώματα
Δε, 15 Δεκ 2025 11:54
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του 2026 – Το σύμπαν τους ανοίγει κλειστούς δρόμους…
Δε, 15 Δεκ 2025 09:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.