Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη! Οι περαστικοί “πάγωσαν” – Έβαλε την 28χρονη σύζυγό του…

Κυ, 10 Μάι 2026 19:19

Μαχητικά αεροσκάφη πετάνε πάνω από την Αθήνα – Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους

Κυ, 10 Μάι 2026 19:16

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Χολίδη

Κυ, 10 Μάι 2026 17:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τρόμος για κοριτσάκι 4,5 ετών στο Βελεστίνο – Του επιτέθηκε…

Τε, 22 Νοέ 2023 10:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στιγμές τρόμου έζησε 4,5 ετών κοριτσάκι στο Βελεστίνο, καθώς δέχθηκε επίθεση από σκύλο, μα αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας με τραύματα στο κεφάλι.

Ο σκύλος σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», επιτέθηκε στο παιδί και το δάγκωσε στο κεφάλι με αποτέλεσμα τα αίματα να «τρέχουν» στο πρόσωπό του. Το περιστατικό έγινε στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, προχθές Κυριακή γύρω στις 11 το πρωί. Στις καφετέριες και τις άλλες επιχειρήσεις επικράτησε πανικός με δεκάδες θαμώνες να «πετάγονται» όρθιοι.

Σε κατάσταση πανικού οι γονείς της έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Το αδέσποτο τετράποδο είχε αρπάξει από το κεφάλι το κοριτσάκι και το δάγκωνε. Αίματα έτρεχαν από παντού. Το αδέσποτο απομακρύνθηκε από περαστικούς, ενώ το κοριτσάκι έκλαιγε. Οι γονείς μετέφεραν εσπευσμένα το παιδί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ειδική αντιβίωση.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται επιθέσεις αδέσποτων σε μικρούς και μεγάλους.

Η μητέρα του παιδιού σε κατάσταση σοκ επικοινώνησε με τον «Ταχυδρόμο», προκειμένου να μεταφέρει την έντονη ανησυχία της και να εκφράσει το αίτημα για λήψη μέτρων εκ μέρους της δημοτικής Αρχής. Όπως είπε η ίδια, επικοινώνησε προσωπικά με τον δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα η συζήτηση όμως που ακολούθησε μεταξύ των δύο πλευρών δεν την ικανοποίησε.

«Ο δήμαρχος δήλωσε αναρμόδιος, υπογραμμίζοντας ότι τα περιθώρια παρεμβάσεων του δήμου είναι περιορισμένα αναφορικά με τα αδέσποτα», επισήμανε η ίδια, εκφράζοντας την εύλογη απορία, πού θα πρέπει τελικά να απευθύνεται ένας πολίτης σε παρόμοια περιστατικά. «Είμαι ζωόφιλη. Δεν έχω κανένα θέμα με τα ζώα. Όταν όμως αγέλες αδέσποτων κατακλύζουν ακόμη και το κέντρο της πόλης μας, με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, εκτιμώ ότι ο δήμος πρέπει να λάβει μέτρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια μετά το συμβάν εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου και στην Εισαγγελία.

– 4,5 Βελεστίνο: για Διάφορα επιτέθηκε… ετών) κοριτσάκι στο του Τρόμος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη! Οι περαστικοί “πάγωσαν” – Έβαλε την 28χρονη σύζυγό του…
Κυ, 10 Μάι 2026 19:19
Μαχητικά αεροσκάφη πετάνε πάνω από την Αθήνα – Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους
Κυ, 10 Μάι 2026 19:16
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Χολίδη
Κυ, 10 Μάι 2026 17:02
Σε αυτά τα 5 ζώδια “κρατάει” το Σύμπαν το χέρι και τους “χαρίζει” αφθονία! Το ένα θα το μεταμορφώσει!
Κυ, 10 Μάι 2026 14:25
Έκτακτο – Αθήνα: Ανατροπή στην υπόθεση της γυναίκας που πυροβολήθηκε – Αυτή είναι όλη η αλήθεια
Κυ, 10 Μάι 2026 14:18
Συντάξεις: Γιατί είναι τuχερoί όσοι έχουν έστω ένα ένσημο πριν το 1993
Κυ, 10 Μάι 2026 14:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.