Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Άνοιξαν τα τέλη κυκλοφορίας 2027 – Πόσα θα πληρώσετε – Τι να προσέξετε

Δε, 2 Νοέ 2026 15:32

Νοέμβριος: Σε αυτά τα 4 ζώδια το Σύμπαν φέρνει τύχη

Δε, 2 Νοέ 2026 10:32

Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με νύφη, πεθερό και σύζυγο

Δε, 2 Νοέ 2026 10:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ιωάννης Καποδίστριας: Η τελευταία απόγονός του έχει παίξει στον Κωνσταντίνου και Ελένης

Πε, 18 Απρ 2024 09:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η τελευταία απόγονος του Ιωάννη καποδίστρια είναι ηθοποιός και μεταξύ των τηλεοπτικών σειρών που έχει συμμετάσχει, είναι και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Πρόκειται για τη Ναταλία Καποδίστρια, η οποία είχε υποδυθεί την δικαστή σε ένα επεισόδιο.

Η Ναταλία Καποδίστρια είναι κόρη του Βιάρου-Αυγουστίνου Καποδίστρια και τρισεγγονή του Γεωργίου Καποδίστρια, αδερφού του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.

Έχει συνεργαστεί με το «Αμφιθέατρο» του Σ. Ευαγγελάτου, το «Εθνικό Θέατρο», τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, Πάτρας και Καλαμάτας, το «Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας», το «Θέατρο του Νότου», το «La Mama Theatre Of New York», το «Festival d’ Avignon», το «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» και με θιάσους του ελεύθερου θεάτρου, στην Αθήνα και την περιφέρεια.

Τηλεοπτικά, το 1995 συμμετείχε στα «Ψάθινα καπέλα», ενώ στις αρχές του 1996 έκανε μια guest συμμετοχή στη σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν». Ακολούθησαν οι «Επαγγελματίες» (1996) και έναν χρόνο αργότερα τα σίριαλ «Ο κακός Βεζύρης», «Καραμπόλα», «Τα χρώματα της αγάπης» και «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ το 1990 η σειρά ντοκιμαντέρ «The Olympic Games in antiquity». Στον κινηματογράφο συνεργάστηκε με σπουδαίους σκηνοθέτες, όπως οι Βασίλης Βαφέας («Κόκκινη μαργαρίτα» και «Κάθε Σάββατο»), Μαρία Ηλιού («Αλεξάνδρεια»), Τάσος Μπουλμέτης («Πολίτικη κουζίνα») και Γιώργος Ζερβουλάκος («Λακωνίας περίπλους»).

Η ίδια είχε μιλήσει στην “Ορθόδοξη Αλήθεια” μεταξύ άλλων και για τον βαθμό της συγγένειάς τους.
«Η Διαμαντίνα Γονέμη και ο Αντωνομαρίας Καποδίστριας, οι γονείς του Κυβερνήτη, έκαναν 10 παιδιά. Το μόνο από τα αγόρια τους που άφησε απογόνους ήταν ο Γεώργιος, ο μικρότερος αδελφός του Ιωάννη. Τέσσερις γενιές έχουν “τρέξει” από τότε. Ο πατέρας μου υπήρξε ο τελευταίος άρρην απόγονος του συγκεκριμένου κλάδου της οικογένειας. Σε μια γραμμή, λοιπόν, αρρενογονίας, πράγματι –ως η μικρότερη από τις τρεις κόρες του πατέρα μου- είμαι η τελευταία απόγονος της οικογένειας Καποδίστρια.

«Κωνσταντίνου απόγονός Διάφορα Ελένης έχει Ιωάννης και Καποδίστριας: παίξει στον τελευταία του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοιξαν τα τέλη κυκλοφορίας 2027 – Πόσα θα πληρώσετε – Τι να προσέξετε
Δε, 2 Νοέ 2026 15:32
Νοέμβριος: Σε αυτά τα 4 ζώδια το Σύμπαν φέρνει τύχη
Δε, 2 Νοέ 2026 10:32
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με νύφη, πεθερό και σύζυγο
Δε, 2 Νοέ 2026 10:29
Νοέμβριος: Απρόσμενες εξελίξεις για 3 ζώδια – Ποιο θα ζήσει την ανατροπή του μήνα
Κυ, 1 Νοέ 2026 23:32
Έκτακτο – Ελλάδα: Φρικιαστικό περιστατικό με πατέρα και γιο
Κυ, 1 Νοέ 2026 20:36
Λίγοι κατάλαβαν αυτό που είπε ο Μπομπ για τον Γιώργο – “Γιατί τον βρώμιζε;”
Κυ, 1 Νοέ 2026 09:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.