Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θα συζητηθεί πολύ! Έρχεται καταγγελία για σ@@@@@ κακοποίηση, κατά κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή – Ποιος είναι;

Κυ, 14 Δεκ 2025 20:43

Αίγιο: Σενάριο ταινίας με τραγικό τέλος! “Άνθρωπέ μου…” Χτύπησε τον γιατρό του νοσοκομείου και μετά από λίγες ώρες…

Κυ, 14 Δεκ 2025 20:34

Μοναδική ευκαιρία για συνταξιούχους: Η επιπλέον σύνταξη που δεν πρέπει να χάσετε

Κυ, 14 Δεκ 2025 20:24
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στην Κομοτηνή: Μητέρα με το βρέφος της παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Τρ, 28 Μάι 2024 17:13 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28.05.2024) στην Κομοτηνή, με μία μητέρα και το μόλις εννέα μηνών βρέφος της να μεταφέρονται με τραύματα στο νοσοκομείο, αφού παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο.

Το άτυχο βρέφος, μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις από νευροχειρουργούς και παιδοχειρουργούς προκειμένου να ξεπεράσει τα τραύματα που υπέστη από το τροχαίο στην Κομοτηνή. Κατόπιν ενημέρωσης από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μητέρα και βρέφος φέρουν τραύματα στα κάτω άκρα. Η μητέρα, έπειτα από ακτινολογικό και εργαστηριακό έλεγχο, πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, μιλώντας στο newsit.gr εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του βρέφους. Είπε πως το κοριτσάκι είναι καλά, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα δεξιάς κνήμης. Το βρέφος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμοδυναμικό ασταθές και σταθεροποιήθηκε έπειτα από χορήγηση υγρών.

Αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση και ακολούθως θα μεταφερθεί στην Παιδοχειρουργικη κλινική.

Γείτονες που ήταν αυτήκοοι μάρτυρες του τροχαίου, περιέγραψαν στο newsit.gr ότι στο συγκεκριμένο σημείο οι οδηγοί δεν τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι έξω από το τρίτο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με το ένα να πέφτει στο παγκάκι όπου κάθονταν η γυναίκα κρατώντας το καρότσι με το μωρό της.

Από τη σύγκρουση, γράφει το xronos.gr τα αίτια της οποίας διερευνώνται αυτή την ώρα από την Τροχαία, φέρεται ότι το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε στο παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα μεταξύ άλλων κάθονταν μία νεαρή μητέρα, περίπου 30 ετών, με το βρέφος της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, όπου μεταφέρθηκαν μητέρα και βρέφος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Εκεί οι γιατροί κρίνοντας πως η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι πολύ σοβαρή αποφάσισαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Δείτε το βίντεο – Σοκ στην Κομοτηνή: Μητέρα με το βρέφος της παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο


από αυτοκίνητο βρέφος Διάφορα Κομοτηνή: με μητέρα Παρασύρθηκαν Σοκ στην της το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα συζητηθεί πολύ! Έρχεται καταγγελία για σ@@@@@ κακοποίηση, κατά κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή – Ποιος είναι;
Κυ, 14 Δεκ 2025 20:43
Αίγιο: Σενάριο ταινίας με τραγικό τέλος! “Άνθρωπέ μου…” Χτύπησε τον γιατρό του νοσοκομείου και μετά από λίγες ώρες…
Κυ, 14 Δεκ 2025 20:34
Μοναδική ευκαιρία για συνταξιούχους: Η επιπλέον σύνταξη που δεν πρέπει να χάσετε
Κυ, 14 Δεκ 2025 20:24
Δραματικές ώρες για κοριτσάκι στη Λακωνία! “Σας παρακαλώ, βοήθεια…” – Έπαιζε κρυφτό με τις φίλες της και…
Κυ, 14 Δεκ 2025 16:39
Τα 2 τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες και…
Κυ, 14 Δεκ 2025 16:34
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Τραγική κατάληξη για τον Βασίλη Γιαννόπουλο – Τον βρήκαν…
Κυ, 14 Δεκ 2025 16:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.