Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”

Δε, 20 Απρ 2026 23:08

Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…

Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Θρίλερ» στον αέρα για την Ήβη Αδάμου – Τι συνέβη

Σα, 8 Ιούν 2024 19:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πτήση της Ήβης Αδάμου με προορισμό την Αττάλεια της Τουρκίας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πετούσε χθες, Παρασκευή, με προορισμό την τουρκική πόλη, όπου έχει προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο, την πρώτη συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν η Ήβη Αδάμου και 15 συνεργάτες της έπεσε σε ανεμοστρόβιλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολύ δυνατές αναταράξεις.

Ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε, ήταν το γεγονός ότι αρκετός κόσμος είχε αρχίσει να ουρλιάζει και να κλαίει μέσα στο αεροσκάφος, δεδομένου πως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά την πτήση του τρόμου της Singapore Airlines, όταν κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Λονδίνο – Σιγκαπούρη, λόγω των ισχυρών αναταράξεων ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 30 ακόμη τραυματίστηκαν.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο instagram ενός από τους επιβάτες του αεροσκάφους, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα οχήματα της πυροσβεστικής που είχαν κληθεί για λόγους ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας και έγραψε «Πρωτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι πέθαινα. Ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία».

Ευτυχώς αυτή τη φορά οι αναταράξεις συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, οπότε άπαντες φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μάλιστα, το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί την πρώτη φορά στην Αττάλεια και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο του Μπόντρουμ, στο οποίο και παρέμειναν για 3 ώρες, προτού πετάξουν με νέα πτήση και πάλι για την Αττάλεια, όπου και εν τέλει προσγειώθηκαν με ασφάλεια.

«αέρα» blog Αδάμου για Διάφορα Ήβη Θρίλερ στον συνέβη την τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Κεφαλονιά: Σοκάρει ποιος είναι ο 66χρονος που μιλήσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ – Αποκαλύφθηκε…
Δε, 20 Απρ 2026 18:46
20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα
Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.