Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…

Δε, 16 Ιούν 2025 16:09

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…

Δε, 16 Ιούν 2025 14:09

Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί

Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου

Τρ, 16 Ιούλ 2024 09:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην έγγαμη σχέση της Τζώρτζια Κεφαλά με τον σύζυγό της, ύστερα από 27 ολόκληρα χρόνια γάμου.

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό» αναφέρει η Τζώρτζια Κεφαλά στη συνέντευξή της.

Το TLIFE επικοινώνησε τηλεφωνικά με την βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Ισχύει ότι χώρισα από τον σύζυγό μου. Δεν έχει βγει ακόμη το διαζύγιο. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά, πολύ καλές μετά τον χωρισμό μας».

Να σημειώσουμε εδώ πως για την προσωπική ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας των Μπλε γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα. Η Τζώρτζια Κεφαλά, είναι μητέρα δυο αγοριών, ο ένας σήμερα είναι 19 ετών και ο άλλος 15 ωστόσο, έχει επιλέξει να τους κρατήσει μακριά από τα φώτα και να τους αφήσει να ζήσουν τη ζωή τους ελεύθεροι με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν μένοντας όμως πάντα στο πλευρό τους να τους στηρίζει σε κάθε τους επιλογή.

Όσον αφορά στον έρωτα, η Τζώρτζια Κεφαλά είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης».

από γάμου Διάφορα μετά πασίγνωστη τραγουδίστρια χρονιά Χωρίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…
Δε, 16 Ιούν 2025 16:09
Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…
Δε, 16 Ιούν 2025 14:09
Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί
Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.