Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα δύο ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον Νοέμβριο – Ο νέος μήνας φέρνει αλλαγές

Πε, 30 Οκτ 2025 14:36

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο βουλευτής της Ν.Δ…

Πε, 30 Οκτ 2025 14:34

Αδιανόητη γκάφα για γέλια και για κλάματα! Έγινε πανικός όταν το κατάλαβαν – Έβαλαν επισκέπτη των φυλακών μέσα σε…

Πε, 30 Οκτ 2025 10:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – ‘Έσβησε” ο Χάρης λίγα μέτρα από το σπίτι του…

Δε, 12 Αυγ 2024 10:48 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 21χρονο ποδοσφαιριστή, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

O 21χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε στον επαρχιακό δρόμο από Δίστομο προς Στείρι στη Βοιωτία, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος νεαρός εξετράπει της πορείας του.

Για τον απεγκλωβισμό του νεκρού χρειάστηκε να επέμβουν οι πυροσβέστες από το Δίστομο, που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος με τρία οχήματα και έξι πυροσβέστες, όπως αναφέρει και σχετική ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος. Μάλιστα σύμφωνα με το «lamiareport.gr» στο αμάξι βρισκόταν άλλος ένας άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Χάρης Πάστρας αγωνιζόταν ως αμυντικός και είχε περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22. Είχε φορέσει επίσης τις φανέλες των Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ ήταν 1 φορά διεθνής με την Εθνική Ελλάδας U17.

Τραγωδία λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος Χάρης, γεννημένος στις 7 Μαΐου 2003, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα
Ο Πάστρας είχε δείξει το ταλέντο του ως αμυντικός, συμμετέχοντας στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στις κατηγορίες U17 και U19 κατά τις σεζόν 2020/21 και 2021/22. Στη συνέχεια, συνέχισε την καριέρα του με τη Μαρκό και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Η ποδοσφαιρική του διαδρομή περιλάμβανε και μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17, γεγονός που υπογράμμιζε τις προοπτικές που είχε στον χώρο.

Οι δυο τελευταίες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο Πάστρας, η Μαρκό και ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημοσιεύοντας συγκινητικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα, αποτίοντας φόρο τιμής στον νεαρό ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

«έσβησε» – ‘Έσβησε” blog από Διάφορα Ελληνικό λίγα μέτρα ποδόσφαιρο. Σοκ σπίτι στο το του του… Χάρης
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα δύο ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον Νοέμβριο – Ο νέος μήνας φέρνει αλλαγές
Πε, 30 Οκτ 2025 14:36
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο βουλευτής της Ν.Δ…
Πε, 30 Οκτ 2025 14:34
Αδιανόητη γκάφα για γέλια και για κλάματα! Έγινε πανικός όταν το κατάλαβαν – Έβαλαν επισκέπτη των φυλακών μέσα σε…
Πε, 30 Οκτ 2025 10:50
Άστραψε και βρόντηξε – Ο Λαζόπουλος είπε με 5 λέξεις ότι δεν τόλμησε κανείς για τον Λιάγκα – “Εσύ νομίζεις ότι…”
Πε, 30 Οκτ 2025 09:19
3 ζώδια που θα έχουν οικονομική επιτυχία τον Νοέμβριο του 2025 – Τι θα συμβεί μέχρι τις 18; Μέχρι ποιο μήνα το σύμπαν θα τα ευνοεί!
Πε, 30 Οκτ 2025 09:13
Νέα Ιωνία: Σκηνές ταινίας θρίλερ μέσα σε ασανσέρ με 26χρονο – Σε σοκ οι γείτονες με αυτό που είδαν – Έσταζαν τα α@@@@@…
Πε, 30 Οκτ 2025 09:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.