Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Οι τραγωδίες που τον χτύπησαν

Τρ, 16 Σεπ 2025 16:49

Σάλος στις φυλακές της Κύπρου: Φρίκη! Β@@@@@ συγκρατούμενό τους και έβγαζαν…

Τρ, 16 Σεπ 2025 14:13

Αιγάλεω: Βίντεο σοκ από τη σ@@@@ επίθεση του Σύρου στη 17χρονη – Του φώναζε “φύγε” και αυτός α@@@@…

Τρ, 16 Σεπ 2025 14:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

“Λύγισε” η Στέλλα Σολωμίδου τον Άκη Πετρετζίκη: «Έχασα ένα παλληκάρι και έπεσα σε κατάθλιψη»

Σα, 9 Νοέ 2024 22:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην πόλη των Σερρών ταξίδεψε ο Άκης Πετρετζίκης, με το Akis’ Food Tour, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και προβλήθηκε το επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του νέου οδοιπορικού του δημοφιλούς σεφ, είδαμε τη γνωστή σε όλους μας, Στέλλα Σολωμίδου, να μοιράζεται την ιστορία της τραγικής απώλειας του παιδιού της, αλλά και το πώς έφτασε να μαγειρεύει σε τοπικό κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Στέλλα εξομολογήθηκε αρχικά πως «έχασα ένα παλληκάρι και μετά έπεσα σε κατάθλιψη . Έψαχναν έναν μάγειρα εδώ σε τοπικό κανάλι και η κόρη μου έλεγε «κρίμα, τέτοια γυναίκα να είναι στο κρεβάτι». Παίρνει λοιπόν τηλέφωνο και μου λέει, «μαμά, πας να μαγειρέψεις στο κανάλι;» και της είπα πως μπορούσα να πάω την ίδια ώρα. Σουφλέ μαγείρεψα στο δοκιμαστικό. Έκανα τρία δοκιμαστικά και την τρίτη μέρα μου είπε ο σκηνοθέτης ότι θα δείξουμε την πρώτη εκπομπή».

«Έρχεται ο άνδρας μου, κάνει ένα ντουζάκι και κάθεται μπροστά στην τηλεόραση, δίπλα στο τζάκι, μου λέει να δούμε το συνέδριο και ώσπου να το πει αυτό… βγήκα εγώ στην οθόνη».

«Μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο, μου είπε «δεν θα ξαναπάς» γιατί το θεωρούσε προσβολή. Μετά την δεύτερη χρονιά, μου είπε ο σκηνοθέτης «βγαίνεις ζωντανά;» και βγήκα ζωντανά και έγινε το έλα να δεις! Από εκεί με έμαθε και όλος ο κόσμος» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Στέλλα Σολωμίδου από τις Σέρρες στον Άκη Πετρετζίκη και το νέο επεισόδιο του Akis’ Food Tour που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

«Ο άνδρας μου το δέχθηκε, τι να κάνει. Ήταν ένας παλλήκαρος, ένας πολύ ωραίος άνδρας και έζησα πολύ καλά μαζί του. Τώρα όμως, εδώ και οκτώ χρόνια, έχει φύγει από τη ζωή και είμαι η μόνη σίγουρη που ξέρω που είναι»

«Έπεσα “λύγισε”. Άκη Διάφορα ένα… έχασα και κατάθλιψη» Λύγισε παλλικάρι Πετρετζίκη σε Σολωμίδου Στέλλα τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Οι τραγωδίες που τον χτύπησαν
Τρ, 16 Σεπ 2025 16:49
Σάλος στις φυλακές της Κύπρου: Φρίκη! Β@@@@@ συγκρατούμενό τους και έβγαζαν…
Τρ, 16 Σεπ 2025 14:13
Αιγάλεω: Βίντεο σοκ από τη σ@@@@ επίθεση του Σύρου στη 17χρονη – Του φώναζε “φύγε” και αυτός α@@@@…
Τρ, 16 Σεπ 2025 14:10
Σεπτέμβριος 2025: Ποια 4 ζώδια θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα
Τρ, 16 Σεπ 2025 13:06
Κορυδαλλός: Σκηνές ταινίας στη μέση του δρόμου -26χρονη περπατούσε και ξαφνικά…
Τρ, 16 Σεπ 2025 13:03
Θλίψη! Πέθανε δύο μέρες πριν τα γενέθλιά της, η σταρ της πασίγνωστης σειράς…
Τρ, 16 Σεπ 2025 13:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.