Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…

Δε, 16 Ιούν 2025 00:08

Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…

Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09

Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου

Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο περιστατικό στη μέση του δρόμου! Ούρλιαζε γυναίκα, γιατί ο σύντροφός της την πέταξε πάνω σε… – Τον εκνεύρισε στο facebook…

Πα, 28 Μαρ 2025 09:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Εκτός ελέγχου βγήκε ο καβγάς ενός ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη, όταν ο άνδρας απαίτησε από τη σύντροφό του να μην δέχεται άλλους άντρες στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια την απείλησε ότι θα τη σφάξει στη μέση του δρόμου.

Η υπόθεση απασχόλησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη σε έναν περαστικό, ο οποίος έτυχε να περνάει από το σημείο. Όταν άκουσε τις φωνές της, έσπευσε να τη βοηθήσει και κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

«Γυναίκα μου είναι, πλάκα κάνουμε», ισχυρίστηκε. Μάλιστα, όταν τον πλησίασε ο περαστικός για να δει τι συμβαίνει, αυτός προσπάθησε να τον πείσει ότι δεν ασκεί βία στη σύντροφό του, την οποία, όμως, είχε κολλήσει σε μια βιτρίνα καταστήματος και απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

«Λίγες μέρες νωρίτερα του είχα ζητήσει να διακόψουμε τη σχέση μας, καθώς είχε σηκώσει χέρι επάνω μου», είπε η γυναίκα στο δικαστήριο, ξεκινώντας να περιγράφει όσα συνέβησαν στις αρχές της εβδομάδας. «Προχθές με πήρε τηλέφωνο και επέμενε να μιλήσουμε. Ήρθε στο σπίτι μου και χτυπούσε τα κουδούνια. Αναγκάστηκα να απαντήσω στις κλήσεις του για να σταματήσει και συμφώνησα να πάμε κάπου ήσυχα για να μιλήσουμε», πρόσθεσε.

Πράγματι, το ζευγάρι κάθισε σε ένα κοντινό κατάστημα εστίασης, όμως εκεί ακολούθησε ακόμη μία σκηνή ζήλιας από τον κατηγορούμενο, ο οποίος απείλησε το θύμα ότι θα της αφαιρέσει τη ζωή. «Κάτσαμε μόλις μισή ώρα και φύγαμε. Όταν έφτασα στο σπίτι, δε με άφηνε να μπω στην πολυκατοικία. Μου έλεγε “θα σε σφάξω”. Μετά ήρθε από πίσω μου, με άρπαξε και με έριξε σε μια βιτρίνα καταστήματος. Φώναζε “θα σε σκοτώσω, δε φοβάμαι κανέναν”. Άρχισα να φωνάζω για βοήθεια. Ήρθε ένας άνθρωπος για να με βοηθήσει και ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι κάνω πλάκα. Ευτυχώς, κάλεσε την αστυνομία», σημείωσε.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό βίας σε βάρος της από τον κατηγορούμενο, καθώς εκδήλωνε συχνά επιθετική συμπεριφορά λόγω ζήλιας. «Μου ζητούσε να διαγράψω όλους τους άντρες από το Facebook. Έτσι έγινε και την τελευταία φορά, έλεγε ότι δεν έχω κανέναν λόγο να δέχομαι άντρες φίλους. Στις 15 Μαρτίου με άρπαξε από τα μαλλιά, πήρε το κινητό μου και βγήκε στο μπαλκόνι. Νόμιζα ότι το πέταξε στον δρόμο. Ύστερα με κλείδωσε μέσα στο σπίτι και όλο το βράδυ απειλούσε ότι θα με σφάξει με το μαχαίρι. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν τον κατήγγειλα τότε, καθώς είχαμε ενάμιση χρόνο σχέση και τον λυπήθηκα», κατέληξε.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι απείλησε τη σύντροφό του και αρκέστηκε να πει ότι είχαν έναν έντονο καβγά λόγω των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιεί το θύμα.

«Βγήκαμε, ήπιαμε ένα ποτό και κουβεντιάζαμε. Δεν έχει να κάνει με ζήλια απλά τη ρωτούσα γιατί δέχεται στο facebook όλους τους άνδρες που της στέλνουν αιτήματα φιλίας. Μαλώσαμε και χωρίσαμε», υποστήριξε.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει, καθώς τόσο το θύμα όσο και ο κατηγορούμενος δήλωσαν στο τέλος πως επιθυμούν να ακολουθήσουν τον θεσμό της ποινικής διαμεσολάβησης. Έτσι, ο κατηγορούμενος που συνελήφθη μετά την καταγγελία, αφέθηκε ελεύθερος.

– facebook… αδιανόητο Γιατί γυναίκα Διάφορα δρόμου εκνεύρισε Θεσσαλονίκη μέση Ούρλιαζε Πάνω περιστατικό πέταξε σε…. στη στο σύντροφος την της τον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…
Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09
Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου
Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Ρόδος: Ανείπωτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι – Φρικτός θάνατος για 3χρονο κοριτσάκι…
Κυ, 15 Ιούν 2025 20:27
ΑΑΔΕ: Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από άδικους φόρους – Τρεις στους 10 δικαιώνονται
Κυ, 15 Ιούν 2025 18:15
Ώρες αγωνίας! – Εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές – Ποιοι είναι;
Κυ, 15 Ιούν 2025 16:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.