Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που πάντα κάνουν πίσω, για να ευχαριστήσουν τους άλλους! Τα “θύματα” της παρέας

Σα, 17 Ιαν 2026 21:26

Αιτωλοακαρνανία: Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια! Αυτός είναι ο λόγος που ο 44χρονος δολοφόνησε άγρια τον πρόεδρο του χωριού

Σα, 17 Ιαν 2026 21:23

Νεκροί 5 ορειβάτες! – Δύο φονικές χιονοστιβάδες στο…

Σα, 17 Ιαν 2026 21:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αδιανόητο.38χρονη νοσοκόμα κινδυνεύει με φυλάκιση 40 ετών γιατί χωρίς την άδεια ασθενή…..

Δε, 7 Νοέ 2022 11:08 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η 38χρονη από τις ΗΠΑ φέρεται να έκοψε το δεξί πόδι του θύματος, χωρίς την έγκρισή του ή την άδεια του γιατρού.
Μια νοσοκόμα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ κατηγορείται ότι ακρωτηρίασε το πόδι ενός ετοιμοθάνατου που είχε πάθει κρυοπάγημα χωρίς την άδειά του, προκειμένου να το συμπεριλάβει σε μία οικογενειακή έκθεση με ταριχεύσεις.

Η Μέρι Κ. Μπράουν, 38 ετων, φέρεται να έκοψε το δεξί πόδι του θύματος, χωρίς την άδεια του ή την άδεια του γιατρού στις 27 Μαΐου και είπε σε μια συνάδελφό της ότι σκόπευε να το εκθέσει με την ένδειξη «φορέστε τις μπότες σας, παιδιά», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που παραθέτει το WQOW.

Του το έκοψε για να τον κάνει να νιώσει άνετα, είπε
Το θύμα είχε εισαχθεί στο Κέντρο Υγείας και Αποθεραπείας Βάλει στο Σπρίνγκ Βάλει τον Μάρτιο με σοβαρά κρυοπαγήματα και στα δύο του πόδια, αναφέρει η New York Post.

Μέχρι τα τέλη Μαΐου, οι γιατροί ήταν σίγουροι ότι ήταν ετοιμοθάνατος και οι μάρτυρες είπαν ότι το πόδι του ήταν νεκρό και κρατιόταν μόνο στο υπόλοιπο σώμα του από το νεκρό δέρμα και τους τένοντες, όπως αναφέρει η καταγγελία.

Μια νοσοκόμα που ήταν παρούσα όταν η Μπράουν φέρεται να έκοψε το πόδι του άνδρα στις 27 Μαΐου ανέφερε ότι ο ασθενής έσφιξε το χέρι της σφιχτά και παραπονιόταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μετά τον ακρωτηριασμό, ο άνδρας είπε σε μια άλλη νοσοκόμα ότι είχε αισθανθεί τα πάντα και ότι πονούσε αφόρητα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η Μπράουν φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι έκοψε το πόδι του άνδρα για να τον κάνει να νιώθει πιο άνετα. Πρόσθεσε ότι είναι αυτό που θα ήθελε και η ίδια αν ήταν στη θέση του.

Ωστόσο, ασαφές παραμένει εάν ή πότε πέθανε το θύμα.

Κινδυνεύει με φυλάκιση 40 ετών
Ο διαχειριστής και διευθύνων σύμβουλος του κέντρου αποκατάσταση, Κέβιν Λάρσον είπε στο WQOW σε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (4/11) ότι η Μπράουν δεν εργάζεται πλέον μαζί τους.

«Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για τους σκοπούς της έρευνας. Το άτομο που καταγγέλλεται δεν απασχολείται πλέον στο κέντρο μας».

H Μπράουν κατηγορείται για σωματική κακοποίηση ηλικιωμένου με πρόκληση σκόπιμα μεγάλης σωματικής βλάβης και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 6 Δεκεμβρίου, ανέφερε η τοπική εφημερίδα.

Εάν καταδικαστεί, κάθε κατηγορία επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 40 ετών.

άδεια» Αδιανόητο.38χρονη ασθενή….. Γιατί Διεθνή ετών) Κινδυνεύει Νοσοκόμα φυλάκιση Χωρίς
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που πάντα κάνουν πίσω, για να ευχαριστήσουν τους άλλους! Τα “θύματα” της παρέας
Σα, 17 Ιαν 2026 21:26
Αιτωλοακαρνανία: Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια! Αυτός είναι ο λόγος που ο 44χρονος δολοφόνησε άγρια τον πρόεδρο του χωριού
Σα, 17 Ιαν 2026 21:23
Νεκροί 5 ορειβάτες! – Δύο φονικές χιονοστιβάδες στο…
Σα, 17 Ιαν 2026 21:17
Αυτή είναι η πόλη όπου ένας στους 12 κατοίκους είναι εκατομμυριούχος και… ένας στους 12 Έλληνες λατρεύει να πηγαίνει
Σα, 17 Ιαν 2026 21:15
Για την Δήμητρα Κατσαφάδου ένας πολίτης είπε μεγάλες αλήθειες
Σα, 17 Ιαν 2026 20:43
4 ζώδια θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει – Πώς οι εκλείψεις του 2026 θα τα επηρεάσουν
Σα, 17 Ιαν 2026 17:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.