Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

30 Αυγούστου: Δύο ζώδια έχουν την τιμητική τους – Μία απρόσμενη γνωριμία ίσως σας σημαδέψει

Σα, 29 Αυγ 2026 23:13

Αθήνα: 16χρονη πήγε να παραλάβει τη νέα της ταυτότητα αλλά τη συνέχεια δεν την περίμενε κανείς

Σα, 29 Αυγ 2026 23:04

“Έρχονται” καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Από ποιες περιοχές θα κάνουν πέρασμα

Σα, 29 Αυγ 2026 18:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ενδεχομένως να μείνει το SMS για τους Έλληνες πολίτες, όχι όμως για τους τουρίστες»

Τε, 5 Μάι 2021 13:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό να μείνουν τα SMS στο 13033 για τους Έλληνες, αλλά όχι για τους τουρίστες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δικαιολόγησε το ενδεχόμενο να μείνει το SMS για τους πολίτες. Όχι, όμως για τους τουρίστες. Σε μία δήλωση που προκαλεί εντύπωση και σίγουρα βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι σε σχέση με ότι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, προέβη ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Τετάρτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Εκεί, μεταξύ άλλων για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας της εστίασης.

Α. Γεωργιάδης: Τι ανέφερε στην αρχή

Εκεί λοιπόν επανάλαβε οτι μέχρι τις 15 Μαΐου που θα ανοίξει ο τουρισμός δύσκολα θα αλλάξει κάτι, σε αντίθεση με τις πληροφορίες για την ενδεχόμενη μείωση της βραδινής απαγόρευσης, ενώ όταν ο Γιώργος Παπαδάκης του εξέφρασε την απορία αν τον Μάιο θα συνεχιστεί το SMS για να πηγαίνει κάποιος στην εστίαση, απάντησε: «Μέχρι τις 15/5 που ανοίγει ο τουρισμός θα ισχύσει, για μετά δεν έχουμε αποφασίσει. Θα το συζητήσουμε».

Εκεί λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε εκ νέου: «Δηλαδή οι τουρίστες θα πηγαίνουν κανονικά στα εστιατόρια. Θα κάθονται και εμείς θα πρέπει να στέλνουμε μήνυμα», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Αυτό θα το δούμε μετά τις 15/5. Επειδή, όμως το ακούω πολύ αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το λένε, θέλουμε μήπως να μην έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης του εξέφρασε την διαφωνία του, λέγοντας πως δεν γίνεται να είναι η Ελλάδα ασφαλής για τους τουρίστες και όχι για τους πολίτες της χώρας. «Αυτοί που θα έρχονται θα έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όπως ξέρετε, η επιτροπή θα αποφασίσει βαθμούς ελευθερίας και για τους εδώ εμβολιασμούς».

Άδωνις Γεωργιάδης: Η πρόταση για το λιανεμπόριο

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε πως το click inside πλέον δεν χρειάζεται. Επίσης, θα γίνει εισήγηση για την κατάργησή του στην επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα, όμως τόνισε πως το μήνυμα για τις τρεις ώρες, μπορεί να διατηρηθεί για λίγο περισσότερο.

Σχετικά με το άνοιγμα των παιδικών σταθμών ο κ. Γεωργιάδης τόνισε υπάρχει μια επιφύλαξη, καθώς όπως είπε όσο κατεβαίνει η ηλικία υπάρχει ο φόβος της πειθαρχίας.

«Ενδεχομένως Άδωνις Γεωργιάδης Διάφορα Έλληνες μείνει ΟΜΩΣ! πολίτες! τουρίστες τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30 Αυγούστου: Δύο ζώδια έχουν την τιμητική τους – Μία απρόσμενη γνωριμία ίσως σας σημαδέψει
Σα, 29 Αυγ 2026 23:13
Αθήνα: 16χρονη πήγε να παραλάβει τη νέα της ταυτότητα αλλά τη συνέχεια δεν την περίμενε κανείς
Σα, 29 Αυγ 2026 23:04
“Έρχονται” καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Από ποιες περιοχές θα κάνουν πέρασμα
Σα, 29 Αυγ 2026 18:37
Λαμία: Αυτό το είδος αράχνης τσίμπησε τον 30χρονο – Δίνει μάχη για τη ζωή του
Σα, 29 Αυγ 2026 18:33
Αδιανόητο περιστατικό με 9χρονο σε ελληνικό νησί
Σα, 29 Αυγ 2026 18:30
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ιδανικός για 3 ζώδια – Για ένα από αυτά ξεκινά μία από τις πιο δυνατές περιόδους στη ζωή του
Σα, 29 Αυγ 2026 18:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.