Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας

Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07

Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”

Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44

Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο

Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχεται τέλος στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις 12:30

Δε, 24 Μάι 2021 16:51 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Όλο και πιο κοντά στο ολικό άνοιγμα του lockdown οδεύει η χώρα αφού και τα τελευταία μέτρα που υπάρχουν σιγά – σιγά θα καταργούνται. Ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας 24/5, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως αν πανδημία ακολουθήσει έντονη πτωτική πορεία «θα ζητήσουμε από την Επιτροπή το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων».

Σήμερα επαναλειτούργησαν τα ΟΠΑΠ Play και στις 28 Μαΐου επιστρέφουν τα θεάματα και οι συναυλίες σε υπαίθριο χώρο με πληρότητα 50%

Ο Άδωνις Γεωργιάδης – «Επιθυμία της κυβέρνησης είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας»

Άλλο ένα ζήτημα το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από τους επιστήμονες είναι και η οριστική άρση του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας η οποία σήμερα ξεκινά στις 00:30 και τελειώνει στις 5 το πρωί. Η πιθανή ημερομηνία κατάργησης του μέτρου τοποθετείται πιθανότατα στα μέσα Ιουνίου.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν να επανελειτουργούν οι επιχειρήσεις διοργάνωσης δεξιώσεων γάμων και βαπτίσεων και από τις 31 Μαΐου τα γυμναστήρια.

«Εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test, δεν θα πούμε όχι εμείς» .Σε κάθε περίπτωση ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους, θα είναι περιορισμένος.

Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα. Ανέφερε επίσης ότι οι σχολές χορού έχουν ζητήσει να μην ανοίξουν το καλοκαίρι.

Σημειώνεται πως στο τέλος του μήνα επαναλειτουργούν και οι υπηρεσίες ευεξίας (Spa), σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας των Κέντρων Αισθητικής.

Άδωνις απαγόρευση Γεωργιάδης Διάφορα έρχεται κυκλοφορίας: στην στις τέλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που σκοτώθηκε – Η αποκάλυψη για τη μοιραία σύμπτωση τη μέρα της τραγωδίας
Τρ, 4 Αυγ 2026 13:07
Ανατροπή με τα γέλια της Σιαμπάνου στα καμένα – Αυτός είναι ο λόγος που η ρεπόρτερ γελούσε στον “αέρα” – “Θα το βγάλω σε βίντεο”
Τρ, 4 Αυγ 2026 11:44
Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Πέθανε στον ύπνο του διεθνούς φήμης αθλητής – Σοκ τα ξημερώματα με την ανάρτηση
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:39
Συντάξεις: Νέα πληρωμή αναδρομικών – Χιλιάδες συνταξιούχοι οι δικαιούχοι
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:32
Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέχουν σε μηνύματα, τηλεφωνήματα, οικογενειακές συζητήσεις και μετακινήσεις
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.