Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια

Πε, 13 Αυγ 2026 00:15

Διπλό φονικό με θύματα γυναίκα και κουνιάδο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Τε, 12 Αυγ 2026 23:49

Θρίλερ με τον νεκρό αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: “Πολύ μυστήριο για να είναι παθολογικά”

Τε, 12 Αυγ 2026 21:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άδωνις Γεωργιάδης για το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων: «Φαντάζεστε να πέσουν σε κανένα παλαβό»

Πα, 23 Απρ 2021 13:16 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για τους λοιμωξιολόγους και το ακαταδίωκτο σε αυτούς, με τροπολογία που πέρασε στη Βουλή.

Η τροπολογία που ψηφίστηκε χθες στην Βουλή. Σύμφωνα με αυτή οι λοιμωξιολόγοι που συμμετέχουν στην επιτροπή για την αντiμετώπιση του κορονοϊού, έχουν το ακαταδίωκτο. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Θυμίζουμε ότι αναφέρει πως «δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για την γνώμη που διατύπωσαν ή την ψήφο που έδωσαν», με τα πυρά της αντιπολίτευσης να συγκεντρώνει το κομμάτι με τις εξηγήσεις που δεν θα υποχρεώνονται να δώσουν.

[the_ad id=”4092″]

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είπε αρχικά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στο «Open» και το θέμα αυτό ήταν το πρώτο για το οποίο ρωτήθηκε: «Φαντάζεστε κύριε Παυλόπουλε, όταν τελειώσει αυτή η πανδημία με τους εμβολιασμούς σε λίγες εβδομάδες, οι άνθρωποι που συμμετείχαν ένα χρόνο σε αυτή την επιτροπή και λάμβαναν αποφάσεις να ήταν εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε παλαβό από αυτούς που βλέπουμε στο Facebook στο Twitter και παντού, να τους κάνουν μηνύσεις και αγωγές και να τρέχουν τα επόμενα 30 χρόνια της ζωής τους στα δικαστήρια επειδή δέχθηκαν να συμβουλεύουν μία κυβέρνηση ένα κράτος πως να αντιμετωπίσει την πανδημία. Εγώ απορώ και το πως γίνεται η συζήτηση».

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι ανέφερε στη συνέχεια

Όταν ρωτήθηκε γιατί επιλέχθηκε αυτή η στιγμή και το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός οτι η χώρα πάει για άνοιγμα με την πίεση στο ΕΣΥ να είναι ασφυκτική, απάντησε: «Γιατί η πανδημία πλησιάζει στην λήξη της. Οι άνθρωποι αυτοί θα επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή. Όσο περνάει η πανδημία και υπάρχει μεγαλύτερη στεναχώρια, αυξάνονται οι εχθρικές αναρτήσεις εναντίον των επιστημόνων. Εκείνων που έβαλαν το κεφάλι τους στο ντορβά. Ένας μαγαζάτορας που θεωρεί ότι έπαθε ζημιά το μαγαζί του επειδή εισηγήθηκε ο Χ λοιμωξιολόγος το lockdown, θα μπορούσε να κάνει μήνυση και αγωγή στον Χ λοιμωξιολόγο. Δηλαδή, εκείνο που ψήφισε υπέρ του lockdown», είπε μεταξύ άλλων.

Α. Γεωργιάδης: Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τις δηλώσεις του στην  τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»

 

«Φαντάζεστε Άδωνις ακαταδίωκτο Γεωργιάδης Επικαιρότητα κανένα λοιμοξιολόγων- παλαβό» πέσουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια
Πε, 13 Αυγ 2026 00:15
Διπλό φονικό με θύματα γυναίκα και κουνιάδο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες
Τε, 12 Αυγ 2026 23:49
Θρίλερ με τον νεκρό αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: “Πολύ μυστήριο για να είναι παθολογικά”
Τε, 12 Αυγ 2026 21:31
Πάρος: Καρέ καρέ η στιγμή της τραγωδίας με το 4χρονο στο beach bar – Όσα κατέγραψαν οι κάμερες
Τε, 12 Αυγ 2026 21:24
Αστακαμαρονάδα στη μισή τιμή: Το μικροσκοπικό ελληνικό νησί που δεν πατάνε οι “δήθεν” και η σεζόν κρατάει 30 μέρες
Τε, 12 Αυγ 2026 21:18
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή 4 ζωδίων – Παίρνουν άλλη πορεία
Τε, 12 Αυγ 2026 15:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.