Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Fuel Pass 2026: Αυτά είναι τα ποσά που θα δοθούν – Ποιοι θα τα πάρουν;

Δε, 23 Μαρ 2026 14:29

Έκτακτο – Μόλις τα ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Ποιοι θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση τον Απρίλιο και τον Μάιο – Τα 4 μέτρα…

Δε, 23 Μαρ 2026 10:49

Δίκη Τεμπών: Ο Πλακιάς τα είπε όλα με δυο κουβέντες και τους αποστόμωσε! – Φώναζε η Καρυστιανού!

Δε, 23 Μαρ 2026 09:21
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άδωνις Γεωργιάδης για το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων: «Φαντάζεστε να πέσουν σε κανένα παλαβό»

Πα, 23 Απρ 2021 13:16 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για τους λοιμωξιολόγους και το ακαταδίωκτο σε αυτούς, με τροπολογία που πέρασε στη Βουλή.

Η τροπολογία που ψηφίστηκε χθες στην Βουλή. Σύμφωνα με αυτή οι λοιμωξιολόγοι που συμμετέχουν στην επιτροπή για την αντiμετώπιση του κορονοϊού, έχουν το ακαταδίωκτο. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Θυμίζουμε ότι αναφέρει πως «δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για την γνώμη που διατύπωσαν ή την ψήφο που έδωσαν», με τα πυρά της αντιπολίτευσης να συγκεντρώνει το κομμάτι με τις εξηγήσεις που δεν θα υποχρεώνονται να δώσουν.

[the_ad id=”4092″]

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είπε αρχικά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στο «Open» και το θέμα αυτό ήταν το πρώτο για το οποίο ρωτήθηκε: «Φαντάζεστε κύριε Παυλόπουλε, όταν τελειώσει αυτή η πανδημία με τους εμβολιασμούς σε λίγες εβδομάδες, οι άνθρωποι που συμμετείχαν ένα χρόνο σε αυτή την επιτροπή και λάμβαναν αποφάσεις να ήταν εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε παλαβό από αυτούς που βλέπουμε στο Facebook στο Twitter και παντού, να τους κάνουν μηνύσεις και αγωγές και να τρέχουν τα επόμενα 30 χρόνια της ζωής τους στα δικαστήρια επειδή δέχθηκαν να συμβουλεύουν μία κυβέρνηση ένα κράτος πως να αντιμετωπίσει την πανδημία. Εγώ απορώ και το πως γίνεται η συζήτηση».

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι ανέφερε στη συνέχεια

Όταν ρωτήθηκε γιατί επιλέχθηκε αυτή η στιγμή και το αν έπαιξε ρόλο το γεγονός οτι η χώρα πάει για άνοιγμα με την πίεση στο ΕΣΥ να είναι ασφυκτική, απάντησε: «Γιατί η πανδημία πλησιάζει στην λήξη της. Οι άνθρωποι αυτοί θα επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή. Όσο περνάει η πανδημία και υπάρχει μεγαλύτερη στεναχώρια, αυξάνονται οι εχθρικές αναρτήσεις εναντίον των επιστημόνων. Εκείνων που έβαλαν το κεφάλι τους στο ντορβά. Ένας μαγαζάτορας που θεωρεί ότι έπαθε ζημιά το μαγαζί του επειδή εισηγήθηκε ο Χ λοιμωξιολόγος το lockdown, θα μπορούσε να κάνει μήνυση και αγωγή στον Χ λοιμωξιολόγο. Δηλαδή, εκείνο που ψήφισε υπέρ του lockdown», είπε μεταξύ άλλων.

Α. Γεωργιάδης: Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τις δηλώσεις του στην  τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»

 

«Φαντάζεστε Άδωνις ακαταδίωκτο Γεωργιάδης Επικαιρότητα κανένα λοιμοξιολόγων- παλαβό» πέσουν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Fuel Pass 2026: Αυτά είναι τα ποσά που θα δοθούν – Ποιοι θα τα πάρουν;
Δε, 23 Μαρ 2026 14:29
Έκτακτο – Μόλις τα ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Ποιοι θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση τον Απρίλιο και τον Μάιο – Τα 4 μέτρα…
Δε, 23 Μαρ 2026 10:49
Δίκη Τεμπών: Ο Πλακιάς τα είπε όλα με δυο κουβέντες και τους αποστόμωσε! – Φώναζε η Καρυστιανού!
Δε, 23 Μαρ 2026 09:21
Συντάξεις: Αυτοί οι συνταξιούχοι και οι κληρονόμοι θα πάνε ταμείο για τα αναδρομικά τους!
Δε, 23 Μαρ 2026 09:16
Θρίλερ στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης! Ποιος είναι ο 34χρονος που ψάχνουν; Τι λέει ο συνοδός του
Δε, 23 Μαρ 2026 09:10
Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.