Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…

Πε, 12 Μαρ 2026 22:33

Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…

Πε, 12 Μαρ 2026 21:44

Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού

Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άγραφα: Αυτό και αν είναι από τα… Άγραφα! Δεν πίστευαν στα μάτια τους – Περίμεναν να θάψουν τον νεκρό και η νεκροφόρα…

Πε, 6 Μαρ 2025 21:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νεκροφόρα από Γραφείο Τελετών του Πειραιά, πήρε λάθος δρόμο εξαιτίας του GPS και προσπάθησε να βγει στην Άρτα όπου θα παρέδιδε τη σορό μιας αποβιώσασας, μέσω Πρασιάς στα δυτικά Άγραφα.

Σύμφωνα με τους λιγοστούς κατοίκους του ορεινού χωριού, η νεκροφόρα κινήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής (02.03.2025) από τα Φουσιανά και το Βασιλέσι με κατεύθυνση στου Καραμπεσίνη.

Το πέρασμα ενός τέτοιου οχήματος από τους κακοτράχαλους δρόμους των ορεινών οικισμών της ΔΕ Ασπροποτάμου φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο, με την πρώτη απορία των κατοίκων να είναι ποιος είχε πεθάνει, για αυτό και ξεκίνησαν τα τηλέφωνα μεταξύ Αργιθέας, Ασπροπόταμου, Πρασιάς και Ραπτόπουλου, γράφει το lamiareport.gr.

Η νεκροφόρα όμως δε σταμάτησε σε κάποιο οικισμό και συνέχισε την πορεία της προς το υδραγωγείου του Βασιλεσίου που δεν πηγαίνει ούτε τζιπ.

Όπως περιγράφει με χιούμορ χρήστης του διαδικτύου στη σελίδα της όμορφης Κοινότητας «Δύο …ατρόμητοι κάτοικοι του Βασιλεσίου ανέβηκαν προς τα πλατάνια στο υδραγωγείο για να δουν τι γίνεται…και δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρυσαν..».

Η νεκροφόρα είχε εγκλωβιστεί στις λάσπες, μάλιστα όλα αυτά, την ώρα που η οικογένεια της εκλιπούσας περίμενε για να τελέσουν την κηδεία.

Όπως είπαν οι άνθρωποι του Γραφείου, το GPS τους έστειλε λανθασμένα στους δρόμους του ορεινού βάλτου και του Ασπροποτάμου και έτσι χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκαν στο Βασιλέσι.

Με τη βοήθεια χωριανού με 4Χ4 και με μεγάλη προσοχή, το όχημα απεγκλωβίστηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα και οδηγήθηκε στο σωστό δρόμο προς τον κάμπο της Άρτας.

«Δεν «Είναι «Στα – Άγραφα: αν…” από αυτό Διάφορα θάψουν και μάτια» να νεκρό νεκροφόρα… περίμεναν πίστευαν Τα τον τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…
Πε, 12 Μαρ 2026 22:33
Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:44
Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού
Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο τεμπέληδες! Λούφα και παραλλαγή…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:33
Εύβοια: Φρίκη και ανατριχίλα! Άνοιξαν το μνήμα 46χρονου και αυτό που αντίκρισαν σοκάρει! (Φωτό)
Πε, 12 Μαρ 2026 21:30
Αρειος Πάγος: Απόφαση-σταθμός για τους συνταξιούχους – Παράνομη η…
Πε, 12 Μαρ 2026 19:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.