Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
ΝΕΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου:Τι είπε ο άνθρωπος που της έδειχνε πώς να ταΐζει την Τζωρτζίνα.Όσα τον ρώτησε και η συμπεριφορά της στην άτυχη Τζωρτζίνα.

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 12:14 ΠΜ

Γη της ελιάς:Η Λυδία Κονιόρδου έδωσε spoiler για τη σειρά.Ποιο θα είναι το μέλλον του χαρακτήρα που υποδύεται.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 11:24 ΜΜ

Λαμία:Πληθαίνουν τα περιστατικά εμφάνισης φιδιών στην πόλη. Συμβουλές σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε φίδι.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 11:15 ΜΜ
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022
Net-time.gr

Αγρια κόντρα Παυλάκη- Πρετεντέρη:Κάθε πανάσχετος ψεκασμένος στόκος…….

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 12:29 ΜΜ Διάφορα
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Αγρια κόντρα που θα έχει συνέχεια ξέσπασε ανάμεσα στον γνωστό επιστήμονα- ερευνητή Γιώργο Παυλάκη και τον επίσης πολύ γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Με τον δημοσιογράφο να γράφει ειρωνικά για “ερευνητή” που κάνει καριέρα αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια και τον κ. Παυλάκη να απαντάει, κάνοντας λόγο για “αμόρφωτο, πληρωμένο κονδυλοφόρο”…

 

Ολα ξεκίνησαν με πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Παυλάκη (σσ εκ των πρωταγωνιστών στην εξέγερση του Πολυτεχνείου) που ζήτησε να κλείσουν τα σχολεία και τα κέντρα διασκέδασης, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση της παράλλαξης Ομικρον.

 

(Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παυλάκης είναι υπεύθυνος στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων για τον καρκίνο στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ.)

Αγρια κόντρα Παυλάκη- Πρετεντέρη: Ο “ερευνητής” από τις ΗΠΑ και ο πληρωμένος κονδυλοφόρος…
Παυλάκης: Πολύ καλό σενάριο η πανδημία να διαρκέσει έως το 2022 – Τα εμβόλια δεν φτάνουν
Τι έγραψε ο Γιάννης Πρετεντέρης
Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις στον Σκάι, ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε:

 

“Υπάρχει κάποιος κύριος που δηλώνει “ερευνητής από τις ΗΠΑ”. Υποθέτω ότι θα είναι.

Αλλά αν είναι, τότε μιλάμε για τον πρώτο “ερευνητή από τις ΗΠΑ” που κάνει καριέρα σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια.

Σε σημείο που (αν υπολογίσουμε και τη διαφορά ώρας) αναρωτιέμαι πότε προλαβαίνει και ερευνά.

 

Θα μου πείτε, δικό του θέμα. Ασφαλώς δικό του και των ΗΠΑ που τον πληρώνουν. Εμάς μας περισσεύει.

Μόνο που έχω μια απορία. Γιατί αυτά που προτείνει να γίνουν στην Ελλάδα δεν προτείνει να γίνουν και στις ΗΠΑ; Γιατί, ας πούμε, τα σχολεία, τα νυχτερινά κέντρα και τα εστιατόρια να κλείσουν μόνο στην Αθήνα και όχι στο Γουινσκόνσιν;”

 

Θα μου πείτε πάλι ότι μπορεί να τα προτείνει, αλλά να μην τον ακούν τα Αμερικανάκια. Καμία αντίρρηση. Αλλά αν δεν τον ακούν εκείνοι που τον πληρώνουν, γιατί να τον ακούσουμε εμείς δωρεάν;

 

Η απάντηση Παυλάκη
Εξαλλος προφανώς με τα όσα έγραψε ο Γιαννης Πρετεντέρης στη στήλη του στα Νέα, ο Γιώργος Παυλάκης απάντησε μέσω facebook και έρχεται και νέα δήλωση στον Καμπουράκη.

 

“Έτσι για να τη σπάσω στον αμόρφωτο πληρωμένο κονδυλοφορο που μου κάνει την τιμή να με παρακολουθεί, θα ξενυχτησω σήμερα για να μιλήσω στις 10:30 το πρωί στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Καμπουρακη. (Μιλάμε για ατράνταχτα επιχειρήματα, αντάξια του κάθε πανασχετου ψεκασμένου στόκου που του δείχνουν το φεγγάρι και αυτός κυταει το δάχτυλο!!”

«κόντρα» Άγρια Διάφορα πανάσχετος Παυλάκη: Πρετεντέρη:Κάθε στόκος……. ψεκασμένος
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου:Τι είπε ο άνθρωπος που της έδειχνε πώς να ταΐζει την Τζωρτζίνα.Όσα τον ρώτησε και η συμπεριφορά της στην άτυχη Τζωρτζίνα.

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 12:14 ΠΜ

Γη της ελιάς:Η Λυδία Κονιόρδου έδωσε spoiler για τη σειρά.Ποιο θα είναι το μέλλον του χαρακτήρα που υποδύεται.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 11:24 ΜΜ

Λαμία:Πληθαίνουν τα περιστατικά εμφάνισης φιδιών στην πόλη. Συμβουλές σε περίπτωση που αντιμετωπίσουμε φίδι.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 11:15 ΜΜ

Πάτρα:Νέο σημείωμα γραμμένο από τα χέρια της μικρής Τζωρτζίνας τα λέει όλα για την Πισπιρίγκου.Μαμά είσαι κακιά…..

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 10:09 ΜΜ

Μάριος Αθανασίου:Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου.Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω……

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 8:09 ΜΜ

Χριστίνα Παππά και ο γιος της Δημήτρης επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Asia Express προτού καλά καλά ξεκινήσουν.Ποιοι είναι οι λόγοι της επιστροφής.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 8:03 ΜΜ
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2022 net-time.gr Designed by EUROFIGURE.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.