Connect with us

Γεια, τι ψάχνετε;

Διάφορα

Άγριες Μέλισσες – επόμενα επεισόδια: Η Λενιώ έγκυος, η Μυρσίνη σε απόγνωση και οι Σεβαστοί διαλύονται

Στις Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και διαδέχονται η μία την άρση με πολύ ταχείς ρυθμούς. Στα επόμενα επεισόδια, οι Σεβαστοί διαλύονται.

Συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών οι εξελίξεις στην οικογένεια Σεβαστού θα φέρουν σε απόγνωση τη Μυρσίνη που βλέπει να χάνει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Οι τρεις εξελίξεις που θα διαλύσουν τους Σεβαστούς στις Άγριες Μέλισσες

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ως συνήθως η οικογένεια Σεβαστού και θα γίνουν τρεις αποκαλύψεις που ταράζουν την «ηρεμία» των κατοίκων του αρχοντόσπιτου.

Η μία αφορά στην δολοφονία του Σέργιου. Οι αντιδράσεις των δύο αδελφών στο άκουσμα της αλήθειας αναδεικνύουν και τα διαφορές των δύο χαρακτήρων.

Ο μεν Νικηφόρος ξεχνάει τις υποσχέσεις του προς την Ασημίνα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απομακρύνει από τον γιο τους, χρησιμοποιώντας μέσα που προκαλούν σοκ ακόμα και στην Μυρσίνη, η οποία έχει δώσει στο παρελθόν μαθήματα σκληρότητας.

Ο δε Κωνσταντής, μετά από την ψυχρολουσία που δέχεται και τον αναπόφευκτο χωρισμό τους, επιστρέφει στην αγκαλιά της Δρόσως, πιο αποφασισμένος από ποτέ να της προσφέρει όλα όσα της έλειψαν στη ζωή της και δεν είναι άλλα από τον γιο της και έναν αφοσιωμένο σύντροφο.

Η δεύτερη αποκάλυψη φέρνει αντιμέτωπους τον Δούκα με τον Νικηφόρο, όταν ο πρώτος μαθαίνει, από το στόμα του Μιλτιάδη, ότι το ναυάγιο της βιομηχανικής ζώνης και οι δικαστικές περιπέτειές του είναι συνέπειες των δολοπλοκιών που εξύφανε ο γιος του για να πάρει από τα χέρια του τα ινία της οικογενειακής περιουσίας.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, αρχικά, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Νικηφόρος τον πρόδωσε στην υπόθεση με την βιομηχανική ζώνη. Ο Δούκας επιβεβαιώνει πως έμεινε 6 χρόνια στην απομόνωση εξαιτίας του γιου του και αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Η τρίτη αποκάλυψη στις Άγριες Μέλισσες είναι αυτή που θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.

Οι υποψίες για την εμπλοκή του Δούκα στον θάνατο του Θέμελη πυκνώνουν, καθώς τόσοι ο Μελέτης, όσο και ο Αλέξης Γραμματικός μαζί με τον Σπανό, βρίσκονται πολύ κοντά στην αλήθεια.

Η απόφαση του Δούκα να διαρρήξει το αστυνομικό τμήμα και να αφαιρέσει το σημείωμα που τον ενοχοποιεί την ώρα που το χωριό γιορτάζει τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω, θα αποδειχθεί τελικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και μαζί με την ομολογία της Ανέτ, η οποία δεν θέλει να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημά του, θα οδηγήσει στην σύλληψη του παντοδύναμου Σεβαστού.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος αλλάζει στάση στις Άγριες Μέλισσες και πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι των Σταμίρηδων. Εκεί, η Ασημίνα και η Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει ξανά τη σχέση του με τον Κωνσταντή. Ο ίδιος αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ κάνει και στον Μιλτιάδη μια απρόβλεπτη πρόταση, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον πατέρα του, η οποία φέρνει όμως νέες φουρτούνες στους Σεβαστούς.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν ότι θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, η χαρά τους, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ανήμπορη να αντιδράσει στα γεγονότα που απειλούν σαν χείμαρρος να παρασύρουν όλα όσα αγαπάει, η Μυρσίνη αναζητάει συμμάχους και παρηγοριά.