Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια φοβούνται μη μείνουν μόνα τους! Δεν λένε ποτέ “όχι” για να μη σε χάσουν!

Δε, 6 Απρ 2026 00:54

Τι τρώμε τη Μεγάλη Δευτέρα και τι απαγορεύεται να ακουμπήσεις – Λίγοι το γνωρίζουν!

Δε, 6 Απρ 2026 00:12

Νύχτα τρόμου στη Χαλκίδα! Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι – Ακούστηκε ένα μπαμ και δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που…

Δε, 6 Απρ 2026 00:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αγρίνιο:Οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου που θορύβησαν τους γονείς και τις έδειξαν σε παιδοψυχολόγο.Από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι…..

Πε, 20 Οκτ 2022 12:41 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δύο ήταν τελικά οι ζωγραφιές που αποκάλυψαν την φρίκη που έζησε στα χέρια του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη το 4χρονο αγόρι από το Αγρίνιο.

Τις δύο ζωγραφιές είδε πρώτος ο πατέρας του 4χρονου ο οποίος ήταν και αυτός που τις έδειξε σε παιδοψυχολόγο με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικτής αυτής ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στην πρώτη ζωγραφιά το μικρό αγόρι είχε ζωγραφίσει κάτι που θύμισε μαύρο σύννεφο, δείγμα της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Ακόμα πιο σοκαριστική ήταν η δεύτερη ζωγραφιά καθώς το μόλις 4 ετών αγόρι είχε ζωγραφίσει ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη.

Στη συνέχεια, δε, το αγόρι περιέγραψε στον πατέρα και τον γιατρό του τα μαρτύρια που υπέστη αρκετές φορές στα χέρια του 28χρονου.

Οι γονείς κατήγγειλαν την αποπλάνηση τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Σε όλο αυτό το διάστημα ουδέποτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Κραβαρίτη ενώ η Αστυνομία πήρε τα δακτυλικά του αποτυπώματα πριν από μερικές ημέρες.

Σημειώνεται, δε, ότι ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου, παραμένει ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

«Κλειδί» η κατάθεση της μητέρας του 28χρονου

Κομβική, ωστόσο, θεωρείται η κατάθεση της 52χρονης μητέρας του 28χρονου, η οποία εργαζόταν ως baby sitter στο σπίτι της οικογένειας και φρόντιζε το παιδί.

Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του 4χρονου, καταγγέλλουν πως η 52χρονη όχι μόνο γνώριζε τι συμβαίνει με το γιο της και το ανήλικο παιδί αλλά κάλυπτε και τη νοσηρή δράση του 28χρονου.

«Τον βαθμό εμπλοκής της 52χρονης θα τον ξεκάθαρισει η ανάκριση. Μέχρι στιγμής ισχυρίζεται πως τον έβαζε δήθεν τυχαία στο σπίτι», δηλώνει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου, κ. Παντελής Βαμβακάς.

4χρονου Αγρίνιο:Οι Άρχισε γονείς Διάφορα Έδειξαν εκεί ζωγραφιές θορύβησαν κουβάρι….. ξετυλίγεται παιδοψυχολόγο.Από τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια φοβούνται μη μείνουν μόνα τους! Δεν λένε ποτέ “όχι” για να μη σε χάσουν!
Δε, 6 Απρ 2026 00:54
Τι τρώμε τη Μεγάλη Δευτέρα και τι απαγορεύεται να ακουμπήσεις – Λίγοι το γνωρίζουν!
Δε, 6 Απρ 2026 00:12
Νύχτα τρόμου στη Χαλκίδα! Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι – Ακούστηκε ένα μπαμ και δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που…
Δε, 6 Απρ 2026 00:03
Σοκ στη Χίο! «Έδεσε στο κ@@@@ τα…» – Το βίντεο που είδαν οι Αρχές έδειχνε όλο τον εφιάλτη του…
Κυ, 5 Απρ 2026 23:44
Έκτακτο – Εύβοια – Οι πρώτες πληροφορίες! Χάθηκαν 8 άτομα σε…
Κυ, 5 Απρ 2026 21:48
Χαμός με τα πασχαλινά ατομικά τσουρεκάκια αγαπημένης μαγέιρισσας! Έδωσε για 1η φορά την συνταγή κι όλες τα φτιάχνουν σαν… τρελές
Κυ, 5 Απρ 2026 16:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.