Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Σύρο: Όσα έγιναν τη μοιραία μέρα με τη 42χρονη

Δε, 27 Ιούλ 2026 22:20

“Έρχονται” αλλαγές στις λαϊκές αγορές

Δε, 27 Ιούλ 2026 20:19

Olympic Air: Πήρε φωτιά αεροσκάφος εν πτήσει

Δε, 27 Ιούλ 2026 19:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άγριο έγκλημα στη Μεσσηνία.Ολόκληρη οικογένεια εμπλέκεται στη δολοφονία 73χρονου για οικονομικές διαφορές.

Κυ, 20 Φεβ 2022 14:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Tο θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο – Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σε χωράφι στην περιοχή Τζάνε Πεταλίδίου – Ως δράστες φέρονται ένας 68χρονος και οι γιοι του ηλικίας 38 και 39 ετών
Ολόκληρη οικογένεια εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία ενός 73χρονου που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο χωράφι του στην περιοχή Τζάνε της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου του δήμου Μεσσήνης και ενώ είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη!

 

Ως δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος φέρονται ένας 68χρονος και οι δύο γιοι του ηλικίας 39 και 38 χρόνων, οι οποίοι είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα, πράγμα που γνώριζαν όλοι στο χωριό και αυτό διευκόλυνε την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη τους. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, πατέρας και γιοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας και φέρονται να έχουν ομολογήσει τη δολοφονία του 73χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε από ένα συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε.

 

Ο ιατροδικαστής που έκανε επιτόπια αυτοψία διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο, αλλά και ίχνη στραγγαλισμού! Μάλιστα, συμπέρανε ότι οι δολοφόνοι του έδωσαν και την χαριστική βολή χτυπώντας τον με ένα εργαλείο, πιθανότατα “κάβουρα”, που δεν έχει βρεθεί ακόμη και η έρευνα στις ιδιοκτησίες τους συνεχίζεται.

 

Ο 68χρονος και τα παιδιά του ισχυρίστηκαν ότι λογομάχησαν με το θύμα για τις οικονομικές διαφορές που είχαν και ότι ο 73χρονος τους επιτέθηκε πρώτος. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι πήγαν και οι τρεις μαζί να τον βρουν στο χωράφι του, δείχνει τις προθέσεις τους. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

73χρονου Άγριο Διάφορα διαφορές δολοφονία Έγκλημα εμπλέκεται Μεσσηνία.Ολόκληρη οικογένεια οικονομικές
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Σύρο: Όσα έγιναν τη μοιραία μέρα με τη 42χρονη
Δε, 27 Ιούλ 2026 22:20
“Έρχονται” αλλαγές στις λαϊκές αγορές
Δε, 27 Ιούλ 2026 20:19
Olympic Air: Πήρε φωτιά αεροσκάφος εν πτήσει
Δε, 27 Ιούλ 2026 19:23
Ελλάδα – Έκτακτο: Μεγάλη ανατροπή στο τροχαίο που συνέβη, πριν από λίγο; – Αν είναι αλήθεια πραγματικά σοκάρει
Δε, 27 Ιούλ 2026 18:58
Σύρος: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη της 42χρονης στο σπίτι του ζευγαριού – Όλες οι κινήσεις και όσα ακούστηκαν
Δε, 27 Ιούλ 2026 17:06
Αθήνα: Συρροή κρουσμάτων σε νοσοκομείο – Το φαγητό που έφαγαν σε εστιατόριο
Δε, 27 Ιούλ 2026 16:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.