Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καρδίτσα: Φρίκη και ανατριχίλα έξω από το νοσοκομείο! Άνοιξε η σακούλα και αποκαλύφθηκε…

Πε, 26 Φεβ 2026 13:42

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μακρόπουλος

Πε, 26 Φεβ 2026 13:29

Γυναίκα που αγνούνταν εδώ και 25 χρόνια βρέθηκε! – Πού βρισκόταν; – Τι της συνέβη;

Πε, 26 Φεβ 2026 13:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άγριο ξέσπασμα Βασιλάκου για Νικόλ:<<Ξέρατε τι κάναμε στο κρεβάτι μας;>> (Pics)

Σα, 10 Απρ 2021 21:51 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στον αέρα του Happy Day του ALPHA παραδέχτηκε η Νικόλ Τσομπανίδου τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Oι κακές γλώσσες, βέβαια, κάνουν λόγο για χωρισμό-εξπρές αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι, με το πρώην ζευγάρι ωστόσο να επιμένει πως η σχέση του ήταν πέρα για πέρα αληθινά παρά τα όσα γράφτηκαν.

Τώρα, ένα σχόλιο σε φωτογραφία του Παναγιώτη Βασιλάκου στάθηκε αφορμή για άγριο ξέσπασμα από πλευράς του, θεωρώντας πως όσα του έγραψε γυναίκα χρήστης του Instagram τον προσβάλλουν και τον θίγουν ως άντρα.

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και Τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει ! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Εκείνη του απάντησε:

«Δεν αρμοζει σε εναν αντρα λεει! Ισα ρε Αντρα! Αρμοζει να παιζεις με την καρδια ενος κοριτσιου 21 χρονων, με την οικογενεια της, με εκατομμυρια τηλεθεατες που σου καλοαρεσαν οταν επαιζες τον ωραιο κ σκληρο! Δεκεμβρη ησουν και καλα ερωτευμενος, με το που βγηκες κρυφτηκες στο καβουκι σου, και 3 μηνες μετα βριζεις τον κοσμο που σαν χανος σε πιστεψε, και Μαρτη χωρισες!! ΕΙΧΕΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Κ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!», απάντησε εκείνη.

Ο ίδιος τότε, φανερά εξοργισμένος έγραψε ξανά:

«Eσύ συγκεκριμένα βλέπεις δράκους με ξωτικά ! Και που ξέρεις εσύ ποιος φταίει και ποιος χώρισε ποιον ? Η τι έχει προηγηθεί ? Στο κρεβάτι μας ήσουν ? Ποτέ δεν έχω παίξει με κανέναν! Ας βγει η Νικολ να το πει !! Άμα έπαιξα εγώ μαζί της από τη πρώτη στιγμή ας βγει να πει!».

Πηγή mediainsider

Άγριο Βασιλάκου Διάφορα κάναμε κρεβάτι μας;>> Νικόλ:<<Ξέρατε ξέσπασμα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρδίτσα: Φρίκη και ανατριχίλα έξω από το νοσοκομείο! Άνοιξε η σακούλα και αποκαλύφθηκε…
Πε, 26 Φεβ 2026 13:42
Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μακρόπουλος
Πε, 26 Φεβ 2026 13:29
Γυναίκα που αγνούνταν εδώ και 25 χρόνια βρέθηκε! – Πού βρισκόταν; – Τι της συνέβη;
Πε, 26 Φεβ 2026 13:25
Πολύ δύσκολες στιγμές για γνωστό Έλληνα ηθοποιό! Πέθανε ο αδερφός του…
Πε, 26 Φεβ 2026 13:21
Μάρτιος: Αυτά τα 3 ζώδια θα εκτοξευτούν οικονομικά! Η μέρα “κλειδί” που όλα θα αλλάξουν…
Πε, 26 Φεβ 2026 13:14
Τα “πήρε” ο Αρναούτογλου μπροστά στις κάμερες – “Δεν ντρέπεστε, βρε αλήτες; Ξεφτίλα…”
Πε, 26 Φεβ 2026 13:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.