Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εξελίξεις! “Πιάστηκε” η Λόρα – Η περιοχή που εντοπίστηκε το…

Σα, 14 Φεβ 2026 14:15

“Έρχεται” μεγάλη ταραχή για αυτά τα 3 ζώδια! Θα δοκιμαστεί η υπομονή τους…

Σα, 14 Φεβ 2026 10:54

Ελλάδα: Συγκλονίζει η αδερφή του 28χρονου δασκάλου που πέθανε με τραγικό τρόπο – Το αλάνθαστο προαίσθημα της αδερφής του – “Με έζωσαν τα φίδια…”

Σα, 14 Φεβ 2026 09:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αιγάλεω:Τα τελευταία δευτερόλεπτα του αδιανόητου περιστατικού.Πως η θεία αφού έριξε τα ανήλικα παιδιά από το μπαλκόνι τους πέταξε και….

Πα, 25 Μαρ 2022 19:02 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Αιγάλεω, όταν θεία πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και αυτή

Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 42χρονη, η οποία φέρεται να πέταξε τα δύο ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι υπερυψωμένου ισογείου στην περιοχή του Αιγάλεω.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το συμβάν έλαβε χώρα στις 10.10 το πρωί της Παρασκευής, όταν ξαφνικά η 42χρονη βγήκε στο μπαλκόνι, πέταξε κάτω τα παιδάκια και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό.

Το ένα παιδί είναι αγόρι ηλικίας πέντε ετών και το άλλο παιδί είναι κορίτσι ηλικίας δύο ετών. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο «Παίδων». Εκεί διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Συγκεκριμένα είχαν καρούμπαλα και έτσι λίγη ώρα αργότερα πήραν εξιτήριο. Ο τρόπος με τον οποίο πέταξε τα παιδιά στο κενό η θεία τους φαίνεται ότι ήταν τέτοιος που δεν τους προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό.
Όπως ανέφερε γειτόνισσα της οικογένειας στο newsit.gr, αφού πέταξε τα παιδιά, πέταξε και τις γλάστρες, αλλά ευτυχώς δεν έπεσαν πάνω τους. Άλλος γείτονας είπε πως τα ίδια τα παιδιά είπαν στη μητέρα τους ότι η θεία τα πέταξε από το μπαλκόνι.

Η 42χρονη μεταφέρθηκε στο «Θριάσειο» Νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια. Η γυναίκα είναι αλβανικής καταγωγής και πάσχει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από ψυχιατρικά προβλήματα. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσειο, φρουρούμενη από άντρες της Ασφάλειας.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω που έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος της.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr απεικονίζεται το μπαλκόνι από το οποίο η γυναίκα πέταξε τα παιδιά στο κενό με σκοπό να τα σκοτώσει.

“έριξε” αδιανόητου Αιγάλεω:Τα ανήλικα αφού δευτερόλεπτα Διάφορα θεία και…. μπαλκόνι παιδιά περιστατικού.Πως πέταξε τελευταία τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξελίξεις! “Πιάστηκε” η Λόρα – Η περιοχή που εντοπίστηκε το…
Σα, 14 Φεβ 2026 14:15
“Έρχεται” μεγάλη ταραχή για αυτά τα 3 ζώδια! Θα δοκιμαστεί η υπομονή τους…
Σα, 14 Φεβ 2026 10:54
Ελλάδα: Συγκλονίζει η αδερφή του 28χρονου δασκάλου που πέθανε με τραγικό τρόπο – Το αλάνθαστο προαίσθημα της αδερφής του – “Με έζωσαν τα φίδια…”
Σα, 14 Φεβ 2026 09:29
Το αποκριάτικο έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα – Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν…
Σα, 14 Φεβ 2026 09:22
Σοκ στον Βόλο: Γύρισε ο σύζυγός της, την είδε καλά ντυμένη, πήγε στο πλυντήριο και…
Πα, 13 Φεβ 2026 20:58
Τραγωδία Λούτσα: “Τι έκαναααα…” – Ούρλιαζε ο 15χρονος, όταν είδε το τραγικό τέλος του φίλου του (Βίντεο)
Πα, 13 Φεβ 2026 20:51
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.