Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ηλεία: Φρίκη! Η μητέρα -“τερας” άφηνε με σ@@@@ κ@@@@ το άτυχο κοριτσάκι! Σε σοκ οι γιατροί με αυτά που είδαν…

Πα, 27 Μαρ 2026 23:28

Χαμός με αυτά τα πασχαλινά κουλουράκια! Πασίγνωστη Ελληνίδα μαγείρισσα έδωσε τη συνταγή και όλες τα φτιάχνουν σαν τρελές!

Πα, 27 Μαρ 2026 21:46

Κρήτη: “Θα δεις τώρα τι θα κάνω” – Σοκάρουν οι περιγραφές για τον γ@@@@ άνδρα και τις μαθήτριες – “Τα κορίτσια ήταν χάλια…”

Πα, 27 Μαρ 2026 21:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αίσιο τέλος για τον 3χρονο που αγνοούνταν εδώ και τρεις ημέρες – Βρέθηκε μέσα στο δάσος

Κυ, 4 Απρ 2021 10:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αίσιο τέλος για ένα τρίχρονο παιδί στο Οντάριο του Καναδά, βρέθηκε σώο και αβλαβές, καθώς τα ζεστά ρούχα που φορούσε τον γλίτωσαν από δυσάρεστες συνέπειες. Συγκεκριμένα, ο μικρός Τζουντ Λέιτον,  είχε εξαφανιστεί για τρεις μέρες, στο Κίνγκστον του Οντάριο του Καναδά.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν μέσα στο δάσος

Το μικρό παιδί περιπλανιόνταν μπροστά από το σπίτι του και στη συνέχεια χάθηκε. Τελευταία φορά το είχαν δει περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του. Η αστυνομία του Οντάριο ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες και τον βρήκαν μετά από τρεις μέρες να κοιμάται κοντά στη «λίμνη του κάστορα», όπως αποκαλούν οι ντόπιοι το μέρος στα δέντρα.

«Τέσσερα από τα μέλη μας, μέρος της ομάδας ερευνών και διάσωσης, ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν την αναζήτηση σε μια άλλη περιοχή, όταν βρήκαν τον Τζουντ. Ήταν ένα σπουδαίο φινάλε, σε πολύ-πολύ δύσκολες μέρες», ανέφερε η ανακοίνωση της κοινωπολιτείας.

Ο Σκοτ ΜακΝέιμς μάλιστα, ο οποίος δέχθηκε το τηλεφώνημα στα γενέθλιά του για την αναζήτηση του μικρού Τζουντ, μιλώντας στο τοπικό κανάλι είπε πως «αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου», ενώ το σχετικό tweet από την OPP της Ανατολικής περιοχής ανέφερε: «Ένα 3χρονο παιδί που αγνοούνταν βρέθηκε ζωντανό και υγιές. Είναι σε καλή κατάσταση αλλά εξετάστηκε και από τους γιατρούς». Στο νοσοκομείο, ο μικρός Τζουντ δέχθηκε λίγο νερό.

Επιβίωσε στο δάσος λόγω της ενδυμασίας του

Το καλό της υπόθεσης ήταν, όπως τόνισαν και οι διασώστες, πως ο μικρός ήταν ντυμένος καλά και εναρμονισμένος με τον καιρό, καθώς φορούσε χειμερινό μπουφάν και μάλλινο πουλόβερ από μέσα. Φορούσε ακόμα τις μπότες του και χάρη σε αυτά, κατάφερε και επιβίωσε καλά στο δάσος.

Πηγή:enimerotiko.gr

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλεία: Φρίκη! Η μητέρα -“τερας” άφηνε με σ@@@@ κ@@@@ το άτυχο κοριτσάκι! Σε σοκ οι γιατροί με αυτά που είδαν…
Πα, 27 Μαρ 2026 23:28
Χαμός με αυτά τα πασχαλινά κουλουράκια! Πασίγνωστη Ελληνίδα μαγείρισσα έδωσε τη συνταγή και όλες τα φτιάχνουν σαν τρελές!
Πα, 27 Μαρ 2026 21:46
Κρήτη: “Θα δεις τώρα τι θα κάνω” – Σοκάρουν οι περιγραφές για τον γ@@@@ άνδρα και τις μαθήτριες – “Τα κορίτσια ήταν χάλια…”
Πα, 27 Μαρ 2026 21:36
Καιρός: Συναγερμός για το ακραίο σενάριο μεταβολής του καιρού! Θα θυμίζει 2004! Οι 5 περιοχές που θα “χτυπήσει”
Πα, 27 Μαρ 2026 21:31
Αυτά τα 4 ζώδια θα “εκτοξευτούν” οικονομικά μέχρι το καλοκαίρι – Απρόσμενα κέρδη και ευκαιρίες!
Πα, 27 Μαρ 2026 20:27
Γιατί διαλύονται τα κεφτεδάκια στο τηγάνι; Λάθος στη ζύμη; To τρικ που λίγοι γνωρίζουν και γίνονται τραγανά
Πα, 27 Μαρ 2026 17:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.