Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρικτή τραγωδία στη Ζάκυνθο – Ούρλιαζαν οι γονείς του 2χρονου – Σκηνικό θρίλερ, αφού το ε@@@@ ο…

Σα, 6 Δεκ 2025 16:47

Σαλαμίνα: Το φιλί της νύφης, πριν τον μαρτυρικό θάνατο – Το λάθος της, μόλις μπήκε στο σπίτι – “Σταμάτα…” (Νεό βίντεο σοκ)

Σα, 6 Δεκ 2025 15:33

Αθήνα: Αυτή είναι η γυναικολόγος που συνελήφθη για απάτη – Σε ποιο μαιευτήριο εργαζόταν;

Σα, 6 Δεκ 2025 10:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άκης Τσελέντης:Όσα είπε για τους σεισμούς στην Εύβοια που ταρακουνούν και την Αθήνα.Η εκτίμηση του για τις επόμενες μέρες.

Τε, 30 Νοέ 2022 16:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε «εξίσωση» χωρίς απάντηση εξελίσσεται η υπόθεση των σεισμών με επίκεντρο την Εύβοια που «ταρακούνησαν» την Αττική και το πρωί και το βράδυ της Τρίτης την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής όπου έχουν καταγραφεί τα επίκεντρα των δονήσεων μεγέθους έως 5 Ρίχτερ ζουν τη δική τους αγωνία καθώς δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοια φυσικά φαινόμενα.

Παράλληλα προβληματισμένοι είναι και οι κάτοικοι της Αττικής δεδομένου ότι οι μεγαλύτεροι σε ένταση σεισμοί του προηγούμενου 24ωρου έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου, την ώρα που «άνοιξε» ξανά η συζήτηση για τη σεισμική ενέργεια που έχει συγκεντρωθεί στο ρήγμα των Αλκυονίδων.

Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι ο κύριος σεισμός

Βασική συνισταμένη των σεισμολόγων Άκη Τσελέντη και Γεράσιμου Παπαδόπουλου που τοποθετήθηκαν το πρωί της Τετάρτης είναι ότι μετά τον σεισμό των 5 Ρίχτερ το βράδυ της Τρίτης η επιστημονική κοινότητα δεν γνωρίζει ακόμα αν ακόμα και αυτή η δόνηση ήταν ο κύριος σεισμός.

Όπως είπε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, στον ΑΝΤ1, η σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια είχε αρχίσει να εκδηλώνεται στην περιοχή από τις 25 Οκτωβρίου, ωστόσο τόνισε πως πρόκειται για μία από τις πιο αντισεισμικές περιοχές της χώρας.

«Η δικιά μου εκτίμηση είναι πως πρέπει για τις επόμενες μέρες οι κάτοικοι να αποφεύγουν τα πέτρινα σπίτια, ιδίως αυτά που έχουν κάποιες ρωγμές» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά, δε, το δυναμικό αυτής της περιοχής είπε ότι «είναι σπάνιο να είναι πάνω από τα 5 ρίχτερ. Με τις νέες εξελίξεις πρέπει να περιμένουμε 2-3 ημέρες για να ξέρουμε εάν πρόκειται για τον κύριο σεισμό. Οι μετασεισμοί ωστόσο δείχνουν πως το ρήγμα είναι μικρό».

Αθήνα,η Ακης Διάφορα είπε εκτίμηση επόμενες Εύβοια: μέρες σεισμούς στην ταρακουνούν τους Τσελέντης:Όσα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρικτή τραγωδία στη Ζάκυνθο – Ούρλιαζαν οι γονείς του 2χρονου – Σκηνικό θρίλερ, αφού το ε@@@@ ο…
Σα, 6 Δεκ 2025 16:47
Σαλαμίνα: Το φιλί της νύφης, πριν τον μαρτυρικό θάνατο – Το λάθος της, μόλις μπήκε στο σπίτι – “Σταμάτα…” (Νεό βίντεο σοκ)
Σα, 6 Δεκ 2025 15:33
Αθήνα: Αυτή είναι η γυναικολόγος που συνελήφθη για απάτη – Σε ποιο μαιευτήριο εργαζόταν;
Σα, 6 Δεκ 2025 10:58
Αυτά τα 3 ζώδια πέρασαν πολλά! – Επιτέλους, το σύμπαν τα φροντίζει! – Τι θα συμβεί, μετά τις 6 Δεκεμβρίου;
Σα, 6 Δεκ 2025 10:51
Σούδα: Σε σοκ όσοι τον ήξεραν! Νεκρός σε τροχαίο γνωστός αθλητής που…
Σα, 6 Δεκ 2025 10:47
Άνω Λιόσια: Σοκαριστικό περιστατικό! Πήρε τη 2χρονη ανιψιά του και την…
Πα, 5 Δεκ 2025 22:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.