Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ στον Βόλο: Γύρισε ο σύζυγός της, την είδε καλά ντυμένη, πήγε στο πλυντήριο και…

Πα, 13 Φεβ 2026 20:58

Τραγωδία Λούτσα: “Τι έκαναααα…” – Ούρλιαζε ο 15χρονος, όταν είδε το τραγικό τέλος του φίλου του (Βίντεο)

Πα, 13 Φεβ 2026 20:51

Ελλάδα: Φρίκη σε σχολείο! Παιδί έτρωγε και κρατούσε την κούκλα του, όταν ξαφνικά η δασκάλα…

Πα, 13 Φεβ 2026 17:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άκης Τζοχατζόπουλος:Θρίλερ με θυρίδες στο εξωτερικό.Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους από τις αποκαλύψεις,δηλώνει ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη.

Πε, 13 Ιαν 2022 21:49 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα θρίλερ με θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού, στις οποίες ενδέχεται να υπάρχουν ποσά για τα οποία έχει καταδικαστεί και φυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1. Η χήρα του αείμνηστου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Βίκυ Τσοχατζοπούλου, θα παραδώσει τα στοιχεία στις ελληνικές Αρχές, επιδιώκοντας την ηθική της αποκατάσταση.

 

Ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, έχει σε μία φωτοτυπημένη σελίδα το χαρτί με τους αριθμούς που βρήκε η πελάτης του στο προσωπικό αρχείο του αείμνηστου στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Όπως εξηγεί ο κ. Αλεξανδρής, οι αριθμοί αυτοί εικάζεται πως παραπέμπουν σε θυρίδες μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας.

«Μέσα στα χαρτιά ανακαλυφθήκαν κάποιοι αριθμοί. Προφανώς αντιστοιχούν σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού» είπε χαρακτηριστικά.

 

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το περιεχόμενο των θυρίδων και οι δικαιούχοι
Το περιεχόμενο και οι δικαιούχοι του, όταν αυτοί αποκαλυφθούν μετά από έρευνα που θα ζητήσει να γίνει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, ίσως λύσουν το μεγάλο μυστήριο με τα χρήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ και για τα οποία φυλακίστηκαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η χήρα του αείμνηστου υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

 

Τον Απρίλιο του 2012, ο πρώην Υπουργός Άμυνας συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και λίγους μήνες αργότερα καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη. Σύμφωνα με τη δικαιοσύνη ο Άκης Τσοχατζόπουλος δέχθηκε καταθέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών από εκπρόσωπο εταιρείας εξοπλιστικών προγραμμάτων, χρήματα τα οποία φέρεται να διακινήθηκαν τμηματικά και μέσω άλλων προσώπων και εταιρειών. Τα χρήματα αυτά αναζητούνται ακόμα από το ελληνικό κράτος.

 

«Είναι πάρα πολύ πιθανόν (σ.σ. στις θυρίδες να εμπεριέχονται τα χρήματα αυτά) εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι βρίσκονται στο ιστορικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος δεν πήρε χρήματα αλλά κάποιοι άλλοι πλούτισαν από αυτή την ιστορία. Ίσως είναι αυτοί που θα χάσουν τον ύπνο τους από αυτές τις αποκαλύψεις» δήλωσε ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής.

 

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου είναι έτοιμη να παραδώσει τα νέα αυτά στοιχεία στις ελληνικές αρχές με αντάλλαγμα την ηθική της αποκατάσταση.

Ακης αποκαλύψεις,δηλώνει Βίκυς Διάφορα Δικηγόρος εξωτερικό.Κάποιοι θυρίδες Σταμάτη Τζοχατζόπουλος:Θρίλερ τους ύπνο χάσουν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ στον Βόλο: Γύρισε ο σύζυγός της, την είδε καλά ντυμένη, πήγε στο πλυντήριο και…
Πα, 13 Φεβ 2026 20:58
Τραγωδία Λούτσα: “Τι έκαναααα…” – Ούρλιαζε ο 15χρονος, όταν είδε το τραγικό τέλος του φίλου του (Βίντεο)
Πα, 13 Φεβ 2026 20:51
Ελλάδα: Φρίκη σε σχολείο! Παιδί έτρωγε και κρατούσε την κούκλα του, όταν ξαφνικά η δασκάλα…
Πα, 13 Φεβ 2026 17:06
Τρίκαλα: Αδιανόητο περιστατικό! Γιαγιά πήγε να πάρει τους βαθμούς του εγγονού της και…
Πα, 13 Φεβ 2026 17:01
Ανακούφιση για 3 ζώδια! Μεγάλη στροφή στα οικονομικά!
Πα, 13 Φεβ 2026 16:58
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Χρήστος Δάντης – Σοβαρό ατύχημα…
Πα, 13 Φεβ 2026 14:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.