Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Αλλαγές για ενοίκια, απαλλαγές φόρου και μισθώσεις ακινήτων – Πώς θα φορολογηθούν;

Πε, 12 Μαρ 2026 09:26

Συναγερμός από ΕΛ.ΑΣ. και υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Το μήνυμα “παγίδα” στα κινητά των πολιτών

Πε, 12 Μαρ 2026 09:22

Κύπρος: Τι είναι οι λάμψεις που φαίνονται στον ουρανό; Ποιο είναι το φαινόμενο που σχετίζεται με τον πόλεμο;

Πε, 12 Μαρ 2026 09:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αλεξανδρούπολη:Περίεργο περιστατικό.Νονά δεν επιστρέφει το βαφτιστήρι στους γονείς του.Δύο χρόνια…..

Τρ, 27 Σεπ 2022 08:27 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια παράξενη ομολογουμένως υπόθεση συζητείται στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης, με τους γονείς ενός παιδιού το οποίο η νονά του υποστηρίζει ότι της το έδωσαν με υιοθεσία, να το θέλουν τώρα πίσω.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νονά μαζί με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν το 13 μηνών κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί της.

Σύμφωνα με το Star στην πορεία, το κοριτσάκι έμεινε κάποιες ημέρες στο σπίτι της νονάς με τους γονείς να δίνουν το «πράσινο» φως, καθώς όπως λένε, της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Η νονά, όμως, αρνήθηκε να επιστρέψει το παιδί, όταν οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι θα ζήσουν σε άλλη πόλη, καθώς ο πατέρας πήρε μετάθεση.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού οι κόρες της νονάς ήταν εκείνες που αρνήθηκαν.

«Κανονίσαμε με τη νονά της, τη μητέρα δηλαδή, από τις κόρες το πρωί με το που θα γυρνούσα εγώ από τη δουλειά μου να περνούσα και να την πάρω οκτώ η ώρα και οκτώ η ώρα σηκωθήκανε και φύγανε. Πήραν το παιδί και έφυγαν! Μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι κάτι τους έτυχε και έχουν φύγει», είπε ο πατέρας, προσθέτοντας ότι πήγε στη συνέχεια στην αστυνομία και ότι τους είπε ότι θα τους πήγαιναν το παιδί στις έξι.

Οι γονείς περίμεναν το παιδί τους, αλλά όπως είπαν, βρέθηκαν στα δικαστήρια αντιμέτωποι με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη νονά και τις κόρες, γιατί οι γονείς ήταν… ακατάλληλοι. Έκαναν μήνυση για αρπαγή και δύο χρόνια πηγαινόερχονται στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Εξοργίστηκαν ακόμη περισσότερο, όταν είδαν ότι η νονά έκανε αίτηση για υιοθεσία.

«Εγώ δεν το έδωσα για υιοθεσία το παιδί. Ούτε χαρτιά έχω κάνει, ούτε τίποτα. Εγώ τα αγαπάω και τα πέντε το ίδιο! Δεν έχω ξεχωρίσει κανένα παιδί. Όπως έχω τα τέσσερα να έχω και το πέμπτο. Να πάρω το παιδί μου πίσω, δε θέλω τίποτα άλλο. Μόνο το παιδί!», λέει η μητέρα του.

Την περασμένη Τετάρτη στο αρμόδιο δικαστήριο συζητήθηκε η αίτηση υιοθεσίας. Το παιδί προσωρινά μένει στην Αλεξανδρούπολη με τη νονά και τις κόρες της.

Αλεξανδρούπολη:Περίεργο βαφτιστήρι γονείς Διάφορα επιστρέφει περιστατικό.Νονά στους του.Δύο χρόνια…..
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φορολογικές δηλώσεις: Αλλαγές για ενοίκια, απαλλαγές φόρου και μισθώσεις ακινήτων – Πώς θα φορολογηθούν;
Πε, 12 Μαρ 2026 09:26
Συναγερμός από ΕΛ.ΑΣ. και υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Το μήνυμα “παγίδα” στα κινητά των πολιτών
Πε, 12 Μαρ 2026 09:22
Κύπρος: Τι είναι οι λάμψεις που φαίνονται στον ουρανό; Ποιο είναι το φαινόμενο που σχετίζεται με τον πόλεμο;
Πε, 12 Μαρ 2026 09:16
Ρόδος: Φρίκη, ντροπή και αηδία! Ανάγκασαν μαθητή δημοτικού, αντί για νερό να…
Τε, 11 Μαρ 2026 20:10
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Αυτή είναι η λίστα με τα 61 προϊόντα του σούπερ μάρκετ που μπαίνει πλαφόν κέρδους
Τε, 11 Μαρ 2026 20:06
Open: Έκτακτη ανακοίνωση! Σαρωτικές αλλαγές στο…
Τε, 11 Μαρ 2026 20:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.