Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το τελευταίο ντελίβερι, η αλλαγή του φαγητού και όσα είδε ο διανομέας την τελευταία του βραδιά

Δε, 19 Οκτ 2026 22:25

Σπάνια προφητική εξομολόγηση του Γιώργου – Όταν ο ίδιος μιλούσε για τον θάνατο – Καθηλωτικός…

Δε, 19 Οκτ 2026 21:54

O «Έρωτας Αρχάγγελος» του Μητροπάνου κρύβει μια σπαρακτική αληθινή ιστορία

Δε, 19 Οκτ 2026 21:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αλεξανδρούπολη:Περίεργο περιστατικό.Νονά δεν επιστρέφει το βαφτιστήρι στους γονείς του.Δύο χρόνια…..

Τρ, 27 Σεπ 2022 08:27 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μια παράξενη ομολογουμένως υπόθεση συζητείται στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης, με τους γονείς ενός παιδιού το οποίο η νονά του υποστηρίζει ότι της το έδωσαν με υιοθεσία, να το θέλουν τώρα πίσω.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νονά μαζί με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν το 13 μηνών κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί της.

Σύμφωνα με το Star στην πορεία, το κοριτσάκι έμεινε κάποιες ημέρες στο σπίτι της νονάς με τους γονείς να δίνουν το «πράσινο» φως, καθώς όπως λένε, της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Η νονά, όμως, αρνήθηκε να επιστρέψει το παιδί, όταν οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι θα ζήσουν σε άλλη πόλη, καθώς ο πατέρας πήρε μετάθεση.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού οι κόρες της νονάς ήταν εκείνες που αρνήθηκαν.

«Κανονίσαμε με τη νονά της, τη μητέρα δηλαδή, από τις κόρες το πρωί με το που θα γυρνούσα εγώ από τη δουλειά μου να περνούσα και να την πάρω οκτώ η ώρα και οκτώ η ώρα σηκωθήκανε και φύγανε. Πήραν το παιδί και έφυγαν! Μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι κάτι τους έτυχε και έχουν φύγει», είπε ο πατέρας, προσθέτοντας ότι πήγε στη συνέχεια στην αστυνομία και ότι τους είπε ότι θα τους πήγαιναν το παιδί στις έξι.

Οι γονείς περίμεναν το παιδί τους, αλλά όπως είπαν, βρέθηκαν στα δικαστήρια αντιμέτωποι με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη νονά και τις κόρες, γιατί οι γονείς ήταν… ακατάλληλοι. Έκαναν μήνυση για αρπαγή και δύο χρόνια πηγαινόερχονται στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Εξοργίστηκαν ακόμη περισσότερο, όταν είδαν ότι η νονά έκανε αίτηση για υιοθεσία.

«Εγώ δεν το έδωσα για υιοθεσία το παιδί. Ούτε χαρτιά έχω κάνει, ούτε τίποτα. Εγώ τα αγαπάω και τα πέντε το ίδιο! Δεν έχω ξεχωρίσει κανένα παιδί. Όπως έχω τα τέσσερα να έχω και το πέμπτο. Να πάρω το παιδί μου πίσω, δε θέλω τίποτα άλλο. Μόνο το παιδί!», λέει η μητέρα του.

Την περασμένη Τετάρτη στο αρμόδιο δικαστήριο συζητήθηκε η αίτηση υιοθεσίας. Το παιδί προσωρινά μένει στην Αλεξανδρούπολη με τη νονά και τις κόρες της.

Αλεξανδρούπολη:Περίεργο βαφτιστήρι γονείς Διάφορα επιστρέφει περιστατικό.Νονά στους του.Δύο χρόνια…..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τελευταίο ντελίβερι, η αλλαγή του φαγητού και όσα είδε ο διανομέας την τελευταία του βραδιά
Δε, 19 Οκτ 2026 22:25
Σπάνια προφητική εξομολόγηση του Γιώργου – Όταν ο ίδιος μιλούσε για τον θάνατο – Καθηλωτικός…
Δε, 19 Οκτ 2026 21:54
O «Έρωτας Αρχάγγελος» του Μητροπάνου κρύβει μια σπαρακτική αληθινή ιστορία
Δε, 19 Οκτ 2026 21:36
Τι θα ισχύσει τελικά για τις συντάξεις Νοεμβρίου και τα 400 ευρώ
Δε, 19 Οκτ 2026 21:28
Αυτά τα ζώδια έκαναν υπομονή και τώρα ανταμείβονται από το Σύμπαν! Θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει…
Δε, 19 Οκτ 2026 14:36
Αυτήν την ελληνική εκπομπή διάλεξε το κοινό και “σάρωσε” σε νούμερα – Σε ποιές “γύρισε” την πλάτη
Δε, 19 Οκτ 2026 14:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.