Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η καλή τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια, μέχρι τις 2 Αυγούστου – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” πολλές ευκαιρίες

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:50

Σύρος: Αυτά τα δύο στοιχεία θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια – Τα τελευταία λόγια της Βάγγης στον γιο της

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:42

Έκτακτο – Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεισαν δρόμοι – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αλεξανδρούπολη:Περίεργο περιστατικό.Νονά δεν επιστρέφει το βαφτιστήρι στους γονείς του.Δύο χρόνια…..

Τρ, 27 Σεπ 2022 08:27 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια παράξενη ομολογουμένως υπόθεση συζητείται στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης, με τους γονείς ενός παιδιού το οποίο η νονά του υποστηρίζει ότι της το έδωσαν με υιοθεσία, να το θέλουν τώρα πίσω.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νονά μαζί με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν το 13 μηνών κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί της.

Σύμφωνα με το Star στην πορεία, το κοριτσάκι έμεινε κάποιες ημέρες στο σπίτι της νονάς με τους γονείς να δίνουν το «πράσινο» φως, καθώς όπως λένε, της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Η νονά, όμως, αρνήθηκε να επιστρέψει το παιδί, όταν οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι θα ζήσουν σε άλλη πόλη, καθώς ο πατέρας πήρε μετάθεση.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού οι κόρες της νονάς ήταν εκείνες που αρνήθηκαν.

«Κανονίσαμε με τη νονά της, τη μητέρα δηλαδή, από τις κόρες το πρωί με το που θα γυρνούσα εγώ από τη δουλειά μου να περνούσα και να την πάρω οκτώ η ώρα και οκτώ η ώρα σηκωθήκανε και φύγανε. Πήραν το παιδί και έφυγαν! Μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι κάτι τους έτυχε και έχουν φύγει», είπε ο πατέρας, προσθέτοντας ότι πήγε στη συνέχεια στην αστυνομία και ότι τους είπε ότι θα τους πήγαιναν το παιδί στις έξι.

Οι γονείς περίμεναν το παιδί τους, αλλά όπως είπαν, βρέθηκαν στα δικαστήρια αντιμέτωποι με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη νονά και τις κόρες, γιατί οι γονείς ήταν… ακατάλληλοι. Έκαναν μήνυση για αρπαγή και δύο χρόνια πηγαινόερχονται στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Εξοργίστηκαν ακόμη περισσότερο, όταν είδαν ότι η νονά έκανε αίτηση για υιοθεσία.

«Εγώ δεν το έδωσα για υιοθεσία το παιδί. Ούτε χαρτιά έχω κάνει, ούτε τίποτα. Εγώ τα αγαπάω και τα πέντε το ίδιο! Δεν έχω ξεχωρίσει κανένα παιδί. Όπως έχω τα τέσσερα να έχω και το πέμπτο. Να πάρω το παιδί μου πίσω, δε θέλω τίποτα άλλο. Μόνο το παιδί!», λέει η μητέρα του.

Την περασμένη Τετάρτη στο αρμόδιο δικαστήριο συζητήθηκε η αίτηση υιοθεσίας. Το παιδί προσωρινά μένει στην Αλεξανδρούπολη με τη νονά και τις κόρες της.

Αλεξανδρούπολη:Περίεργο βαφτιστήρι γονείς Διάφορα επιστρέφει περιστατικό.Νονά στους του.Δύο χρόνια…..
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η καλή τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια, μέχρι τις 2 Αυγούστου – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” πολλές ευκαιρίες
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:50
Σύρος: Αυτά τα δύο στοιχεία θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια – Τα τελευταία λόγια της Βάγγης στον γιο της
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:42
Έκτακτο – Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεισαν δρόμοι – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:34
Έγκλημα στη Σύρο: Ξεσπά η κολλητή φίλη της Βάγγης – “Μακάρι να μπορούσα να μπω μέσα της και να τα αλλάξω όλα”
Κυ, 26 Ιούλ 2026 14:03
Από τις 25 Αυγούστου αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν μία αλλαγή – Για ένα από αυτά ξεμπλοκάρουν τα οικονομικά
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:44
Αυτά τα 3 καλοκαιρινά κουρέματα δεν χρειάζονται πιστολάκι – Χωρίς προσπάθεια θα φαίνεστε πάντα χτενισμένες
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.