Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη που σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι – “Δεν θυμάμαι τίποτα” – Είναι δυνατόν;

Δε, 17 Αυγ 2026 16:15

Αν έχετε φούσκωμα μετά από χωριάτικη σαλάτα ή σουβλάκι τότε συμβαίνει αυτό

Δε, 17 Αυγ 2026 16:13

Αυτά τα 2 ζώδια θα βιώσουν ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις – Οι ημερομηνίες “κλειδιά”

Δε, 17 Αυγ 2026 14:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αλέξης Κούγιας:Ο αστυνομικός έριξε μόνο δύο σφαίρες στον 16χρονο Ρομά, θα μπορούσε να ρίξει 13 – Προκλητική δήλωση Κούγια.

Τε, 14 Δεκ 2022 12:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού της ΔΙΑΣ που πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο Ρομά, είπε ότι ο εντολέας του βρισκόταν σε “νόμιμη άμυνα υπέρ τρίτου και πυροβόλησε χαμηλά γιατί κινδύνευε η ζωή των συναδέλφων του”.

“Δυστυχώς το παιδί έφυγε απ’ τη ζωή αλλά εφόσον ζούσε θα αντιμετώπιζε την κατηγορία την οποία του απέδωσε ο εισαγγελέας” είπε ο δικηγόρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Ο εισαγγελέας που πήρε τη δικογραφία, μελετώντας την, άσκησε ποινική δίωξη στο θύμα που ήταν η εξής: δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος των δύο αστυνομικών. Αυτούς προσπαθούσε να εμβολίσει τρεις φορές. Πρόκειται για κακούργημα. Τιμωρείται από 5 έως 15 χρόνια”.

Ακολούθως, επεσήμανε ότι αστυνομικός δεν ήθελε να πυροβολήσει. “Ο εντολέας μου δεν ήθελε να πυροβολήσει το παιδί. Είχε περίστροφο με 13 σφαίρες, έριξε μόνο δύο σφαίρες, ενώ θα μπορούσε να ρίξει όλες τις σφαίρες.

Ο ισχυρισμός του αστυνομικού ήταν ότι “στο σημείο που εγώ πυροβόλησα χαμηλά υπάρχουν σαμαράκια και οι ράγες του τραίνου κι αναπήδησε η μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να πάει πιο ψηλά”.

Τέλος, σχετικά με τις διαδικασίες ανέφερε ότι “το Δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί σήμερα. Δεν έχω δει στα 50 χρόνια, που δουλεύω τέτοια εξέλιξη. Οταν υπάρχει διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτική, η υπόθεση εισάγεται προς κρίση στο συμβούλιο πλημμελειοδικών εντός 5 ημερών.

Υποχρεωτικά προτείνει ο εισαγγελέας, αλλά αποφασίζει το συμβούλιο. Θα έπρεπε να επιληφθεί άλλος εισαγγελέας. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε τουλάχιστον 50 εισαγγελείς. Ο εισαγγελέας, που πρότεινε είναι αυτός, που διαφώνησε” κατέληξε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Πηγή:https:www.thetoc.gr

“έριξε” 16χρονο. Αλέξης Αστυνομικός Δήλωση Διάφορα Κούγια Κούγιας:Ο μόνο μπορούσε προκλητική ρίξει Ρομά στον σφαίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη που σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι – “Δεν θυμάμαι τίποτα” – Είναι δυνατόν;
Δε, 17 Αυγ 2026 16:15
Αν έχετε φούσκωμα μετά από χωριάτικη σαλάτα ή σουβλάκι τότε συμβαίνει αυτό
Δε, 17 Αυγ 2026 16:13
Αυτά τα 2 ζώδια θα βιώσουν ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις – Οι ημερομηνίες “κλειδιά”
Δε, 17 Αυγ 2026 14:32
Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο με τον νεκρό αστυνομικό – Υπήρχε δεύτερο άτομο;
Δε, 17 Αυγ 2026 14:30
Σαλαμίνα: “Δεν το πιστεύουμε, ρε παιδί μου” – Το συγκινητικό δράμα πίσω από το ζευγάρι που απανθρακώθηκε
Δε, 17 Αυγ 2026 13:29
Ελλάδα: Τραγικό! Πήγε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο αλλά η ζωή της έπαιξε μοιραίο παιχνίδι
Δε, 17 Αυγ 2026 12:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.