Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ στον Βόλο: Γύρισε ο σύζυγός της, την είδε καλά ντυμένη, πήγε στο πλυντήριο και…

Πα, 13 Φεβ 2026 20:58

Τραγωδία Λούτσα: “Τι έκαναααα…” – Ούρλιαζε ο 15χρονος, όταν είδε το τραγικό τέλος του φίλου του (Βίντεο)

Πα, 13 Φεβ 2026 20:51

Ελλάδα: Φρίκη σε σχολείο! Παιδί έτρωγε και κρατούσε την κούκλα του, όταν ξαφνικά η δασκάλα…

Πα, 13 Φεβ 2026 17:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αμαλιάδα: Συντετριμμένοι και οι γιατροί με το 15 μηνών βρέφος – Η πιθανή αιτία της τραγωδίας

Δε, 5 Αυγ 2024 22:27 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας (05/08) στην Αμαλιάδα, όταν μία μητέρα μετέφερε νεκρό το 15 μηνών βρέφος της στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η μητέρα έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο με το βρέφος στην αγκαλιά και φώναζε «το παιδί μου δεν αναπνέει».

Για πάνω από μιάμιση ώρα, γιατροί και νοσηλευτές κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το μικρό αγοράκι στη ζωή, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, καθώς είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Η πρώτη εκτίμηση για την αιτία θανάτου του βρέφους
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε ότι ο θάνατος του μωρού ενδέχεται να οφείλεται σε εισρόφηση.

«Το παιδί μου δεν αναπνέει» φώναζε η μητέρα

«Οι συνάδελφοι του νοσοκομείου Αμαλιάδας σήμερα το μεσημέρι έζησαν μία τραγωδία. Το αγοράκι 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό από συγγενείς του στο νοσοκομείο. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ό,τι μπορούσαν, πολύ παραπάνω από ό,τι προβλέπει το πρωτόκολλο, αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν. Παραμένει στο νεκροθάλαμο και θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Οι συνάδελφοι είναι σοκαρισμένοι» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Συγκλονισμένοι οι γιατροί – «Γιατί αστέρι μου, μας μαύρισες τις ψυχές»
Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί από το περιστατικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, που δυστυχώς -παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν- δεν είχε αίσια έκβαση.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Αμαλιάδας, κ. Βαγγέλης Δημητρόπουλος, προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook, τονίζοντας πως όλοι κλαίνε για τον τόσο πρόωρο χαμό του: «Γιατί αστέρι μου, μας μαύρισες τις ψυχές. Είμαστε όλοι πρώτα γονείς, και μετά γιατροί,νοσηλευτές και κλαίμε» έγραψε χαρακτηριστικά, ευχόμενος «καλό ταξίδι» στον μικρό άγγελο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Γιατί μας έφυγες Άγγελέ μου; Επί μιάμισι ώρα κόντρα σε χρόνους, κανόνες, αρχές, παλεύαμε να δούμε ένα σημάδι ζωής σου, για να συνεχίσουμε, ακόμα, να παλεύουμε και για μια ζωή ακόμα, αν χρειαζόνταν, αρκεί να γυρνούσες πίσω. Μάταια… Εγώ, η Χαρά, η Ατζελίνα, η Νίκη, η Ζωή, η Γιώτα, όλοι μας δώσαμε τον αγώνα μας. Ήταν αγώνας ζωής για σένα αγγελούδι μου, αλλά κατέληξε μάταιος και μαύρος για όλους μας… Γιατί αστέρι μου, μας μαύρισες τις ψυχές. Είμαστε όλοι πρώτα γονείς, και μετά γιατροί,νοσηλευτές και κλαίμε! Γιατί; Πανούργε Χάρε, τι ζήλεψες από το αγγελούδι 15 μηνών! Καλό ταξίδι άγγελέ μου… Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το αγγελικό, ήσυχο, γαλήνιο, γελαστό, ατάραχο, προσωπάκι σου ως αρμόζει σε ενα αγγελούδι… Συλλυπητήρια στους γονείς σου, και στην οικογένειά σου, από όλους εμάς».

blog αιτία Αμαλιάδα: βρέφος γιατροί Διάφορα και με μηνών οι πιθανή Συντετριμμένοι της το τρ@@@@ τραγωδίας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ στον Βόλο: Γύρισε ο σύζυγός της, την είδε καλά ντυμένη, πήγε στο πλυντήριο και…
Πα, 13 Φεβ 2026 20:58
Τραγωδία Λούτσα: “Τι έκαναααα…” – Ούρλιαζε ο 15χρονος, όταν είδε το τραγικό τέλος του φίλου του (Βίντεο)
Πα, 13 Φεβ 2026 20:51
Ελλάδα: Φρίκη σε σχολείο! Παιδί έτρωγε και κρατούσε την κούκλα του, όταν ξαφνικά η δασκάλα…
Πα, 13 Φεβ 2026 17:06
Τρίκαλα: Αδιανόητο περιστατικό! Γιαγιά πήγε να πάρει τους βαθμούς του εγγονού της και…
Πα, 13 Φεβ 2026 17:01
Ανακούφιση για 3 ζώδια! Μεγάλη στροφή στα οικονομικά!
Πα, 13 Φεβ 2026 16:58
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Χρήστος Δάντης – Σοβαρό ατύχημα…
Πα, 13 Φεβ 2026 14:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.