Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκάρουν όσα ισχυρίζεται ο 22χρονος ότι του είπε ο Μαζωνάκης – “To παίζεις π@@@@@ και θέλεις να…”

Πε, 18 Δεκ 2025 23:06

Μαθεύτηκε πριν από λίγο! Έπιασαν τον σύντροφο της Κωνσταντοπούλου να…

Πε, 18 Δεκ 2025 21:45

Έκτακτο – Μεγάλη τραγωδία! Αεροπορικό δυστύχημα με πολλούς νεκρούς στη…

Πε, 18 Δεκ 2025 19:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος:«Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω…»

Κυ, 19 Μαρ 2023 18:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συνέντευξη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ,έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ,σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και την κατάσταση της υγείας του ,μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε.

Για τον Γιώργο Λιάγκα: «Kάνει μια μάχιμη δημοσιογραφική εκπομπή, είναι ο πρώτος διδάξας στη ζώνη. Το να βγαίνουν από διάφορες εκπομπές και κανάλια και να λένε για την εκπομπή του – μπλέξανε και τον Γρηγόρη- καλά τους είπε. Είμαι με τον Λιάγκα, σωστά αντέδρασε έτσι».

Για τον Νίκο Μουτσινά που αποχωρεί από την τηλεόραση για κάποιο διάστημα :

«Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά και μπράβο του αν οι μόνοι λόγοι είναι η προσωπική του ανανέωση και το “φρεσκάρισμά” του. Είμαι μαζί του, νομίζω ότι κρύβεται και παράπονο. Δεν ξέρω και πόσο πιέστηκε. Όταν πιέζεις έναν ευαίσθητο άνθρωπο σου “κακοφορμίζει” εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έλεγε το ίδιο αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά».

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή: «Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι αν δεν συνεχίσει θα κάνω απεργία τηλεοπτικής πείνας… Ο Σεφερλής θα πάρει τη θέση που θέλει να πάρει. Θα κάνει ένα τηλεπαιχνίδι και ένα δικό του σόου που δεν είναι του Νίκου. Θεωρητικά παίρνει τη θέση του Νίκου».

Για την Ζέτα Μακρυπούλια και την είδηση που την θέλει να παρουσιάζει το Traitors: «Για να κάνεις ριάλιτι πρέπει να κάνεις έναν άλλο τρόπο σκέψης. Αυτά τα ταλέντα που θέλει το τότε και το σύγχρονο ριάλιτι δεν ξέρω αν το έχει γιατί δεν έχω κάνει και παρέα μαζί της. Αν το κάνει θα το κάνει χαριτωμένα. Ριάλιτι και χαριτωμενιά πάνε; Εγώ πιστεύω ότι δεν πάνε».

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υγεία του
Σχετικά με την υγεία του και την κατάσταση του: «Αυτή τη στιγμή δίνω μάχη να ανανήψω, θα βάλω το οξυγονάκι μου, ξαναπέρασα από τη στενωπό, θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου».



ανανήψω, Ανδρέας βάλω…» Διάφορα Δίνω μάχη Μικρούτσικος:«Αυτή στιγμή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκάρουν όσα ισχυρίζεται ο 22χρονος ότι του είπε ο Μαζωνάκης – “To παίζεις π@@@@@ και θέλεις να…”
Πε, 18 Δεκ 2025 23:06
Μαθεύτηκε πριν από λίγο! Έπιασαν τον σύντροφο της Κωνσταντοπούλου να…
Πε, 18 Δεκ 2025 21:45
Έκτακτο – Μεγάλη τραγωδία! Αεροπορικό δυστύχημα με πολλούς νεκρούς στη…
Πε, 18 Δεκ 2025 19:52
Κρήτη: Νέες εξελίξεις με τον 33χρονο εξαφανισμένο γιατρό! Τον είδαν να…
Πε, 18 Δεκ 2025 18:19
Φρικτή κτηνωδία στο Άργος: “Ντροπή σας” – “Πάγωσε” ο άνδρας, με αυτό που είδε – Μέσα σε ανοικτό τ@@@@…
Πε, 18 Δεκ 2025 13:45
Kαμπανάκι του σύμπαν για δύο ζώδια -Δύσκολη χρονιά στα οικονομικά το 2026
Πε, 18 Δεκ 2025 13:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.