Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρήνος για τη Βίκυ που σκοτώθηκε – “Ο γιος μας την περιμένει” – Ξέσπασε σε λυγμούς ο σύζυγός της…

Πε, 18 Σεπ 2025 19:00

Στοιχειωμένο έγκλημα 20 ετών στην Κρήτη ξανανοίγει: “Ομολόγησε με κλάματα τη δολοφονία του…” – Το email που…

Πε, 18 Σεπ 2025 18:55

Θεσσαλονίκη: Σοκ! Οι περαστικοί κρατούσαν τα κεφάλια τους – Η στιγμή που φορτηγό… (Βίντεο περιστατικού)

Πε, 18 Σεπ 2025 18:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άνδρος: «Θα βάλω φωτιά» είχε απειλήσει πρόεδρος κοινότητας διαφωνώντας με τους δασικούς χάρτες

Κυ, 4 Απρ 2021 21:18 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Απίστευτες απειλές διατύπωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Μακτοταντάλου στην Άνδρο, Ανδρέας Τριδήμας, σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Διαφωνώντας με τους νέους δασικούς χάρτες, ο πρόεδρος ανέφερε ότι θα βάλει φωτιά στο νησί.

Τις σχετικές δηλώσεις που προέβαλε ο ΣΚΑΪ, και συμπίπτει με τη μάχη των πυροσβεστών για την κατάσβεση της φωτιάς στα Ρέματα, ενώ δύο οικισμοί εκκενώθηκαν.

– Εγώ έχω να πω σαν αγρότης στο επάγγελμα, ότι από δω και μπρος να έχετε στα υπόψη σας ότι θα έχουμε μεγάλες φωτιές στην Άνδρο. Πυρκαγιές! Για το λόγο τον οποίο ότι εγώ έχω μια ιδιοκτησία από τον παππού μου, ογδόντα στρέμματα και την έχουν χαρακτηρίσει δασική. Θα βάλω αναγκαστικά φωτιά για να τους αποδείξω ότι αυτό το καλλιεργούσε ο παππούς μου! Οπότε σαν Πρόεδρος έχω να πω ότι να αναμένετε μεγάλες φωτιές, μετά από αυτούς τους χάρτες που είδαμε! Όλοι οι αγρότες έχουν ξεσηκωθεί και λένε «θα τους δείξουμε εμείς τι είναι δασικοί χάρτες!», ανέφερε ο Πρόεδρος Κοινότητας Μακροταντάλου, Ανδρέας Τριδημας στις 8 Μαρτίου.

– Πρόεδρε, συγνώμη, μην λες τέτοια πράγματα δημοσίως, του είπε ο Πρόεδρος Κοινότητας Κορθίου, Ιωάννης Αντωνέλλος.

– Μα αυτή είναι η αλήθεια! Όλοι οι κτηνοτρόφοι, αγρότες, έχουνε ξεσηκωθεί. «Δεν μπορεί τη δικιά μου περιουσία να μου τη δείχνει δασική!

» συνέχισε ο πρόεδρος Κοινότητας Μακροταντάλου.

– Μη λέμε «θα περιμένουμε φωτιές». Δεν μπορεί να λέμε τέτοια κουβέντα, επέμεινεο Πρόεδρος Κοινότητας Κορθίου

– Να είμαστε προετοιμασμένοι, εγώ αυτό λέω, είπε ο Πρόεδρος Κοινότητας Μακροταντάλου.

Στην Άνδρο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εμπρησμών

Νωρίτερα, με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά έφτασε στην Άνδρο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και επικουρικά και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής για να διερευνήσει τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς.

Ήδη, το κλιμάκιο γνωρίζει τις επίμαχες αναφορές, ενώ η Πολιτική Προστασία έχει ενημερώσει και τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Featured
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρήνος για τη Βίκυ που σκοτώθηκε – “Ο γιος μας την περιμένει” – Ξέσπασε σε λυγμούς ο σύζυγός της…
Πε, 18 Σεπ 2025 19:00
Στοιχειωμένο έγκλημα 20 ετών στην Κρήτη ξανανοίγει: “Ομολόγησε με κλάματα τη δολοφονία του…” – Το email που…
Πε, 18 Σεπ 2025 18:55
Θεσσαλονίκη: Σοκ! Οι περαστικοί κρατούσαν τα κεφάλια τους – Η στιγμή που φορτηγό… (Βίντεο περιστατικού)
Πε, 18 Σεπ 2025 18:50
Φθινοπωρινή Ισημερία 2025: Τα τρία ζώδια που ανοίγουν νέο κύκλο στη ζωή τους
Πε, 18 Σεπ 2025 14:07
Πρωτοφανής κατάσταση! Απειλείται η φέτα με έλλειψη – Πότε θα φανεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ;
Πε, 18 Σεπ 2025 14:06
Πάτρα: Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους! Πλησίασε οδηγό που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο και ξαφνικά…
Πε, 18 Σεπ 2025 12:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.