Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Fuel Pass 2026: Επιστρέφει η επιδότηση καυσίμων; Ποιοι θα λάβουν έως 100 ευρώ;

Τε, 18 Μαρ 2026 22:24

Πρωτοφανές περιστατικό στην Καβάλα! Άκουγαν χτυπήματα μέσα από τη θυρίδα παραλαβής δεμάτων και ξαφνικά…(Βίντεο)

Τε, 18 Μαρ 2026 22:22

Μεγάλη αλλαγή για την προστασία της πρώτης κατοικίας! Η νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες!

Τε, 18 Μαρ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι: Στα 100 ευρώ η μηνιαία επιβάρυνση

Σα, 24 Ιούλ 2021 22:02 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι: Αντιδράσεις προκάλεσε το νέο μέτρο που αφορά εργαζόμενους σε εστίαση και τουρισμό που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι: Από την τσέπη τους οι διαγνωστικοί έλεγχοι

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν τόσο το self, όσο και το rapid test, οι εργαζόμενοι που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο μέτρο μπαίνει τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, με τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε εστίαση και τουρισμό να υποχρεώνονται σε ένα self και ένα rapid test την εβδομάδα, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως όλα δείχνουν, οι εργαζόμενοι που δεν έχουν εμβολιαστεί στους συγκεκριμένους κλάδους, θα κληθούν να πληρώσουν τα τεστ κατά του κορωνοϊού, στα οποία θα πρέπει να υποβάλλεται κάθε εβδομάδα, με δικά τους έξοδα. Συνεπώς, αν υπολογίσουμε ότι το κόστος ενός απλού self test ανέρχεται στα 5 ευρώ και ενός rapid test στα 20 ευρώ, ο κάθε ανεμβολίαστος υπάλληλος θα πρέπει να πληρώνει 100 ευρώ για διαγνωστικούς ελέγχους σε μηνιαία βάση.

Το συγκεκριμένο μέτρο προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με αρκετούς εργαζόμενους και επιχειρηματίες να τονίζουν, πως από τη στιγμή που κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τα τεστ και με άλλους να θεωρούν πως θα έπρεπε να καλύπτει το κόστος, ή έστω ένα μέρος αυτού, το κράτος.

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή: newsmoney.gr

ανεμβολίαστοι Διάφορα επιβάρυνση εργαζόμενοι: ευρώ μηνιαία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Fuel Pass 2026: Επιστρέφει η επιδότηση καυσίμων; Ποιοι θα λάβουν έως 100 ευρώ;
Τε, 18 Μαρ 2026 22:24
Πρωτοφανές περιστατικό στην Καβάλα! Άκουγαν χτυπήματα μέσα από τη θυρίδα παραλαβής δεμάτων και ξαφνικά…(Βίντεο)
Τε, 18 Μαρ 2026 22:22
Μεγάλη αλλαγή για την προστασία της πρώτης κατοικίας! Η νέα ρύθμιση για τους οφειλέτες!
Τε, 18 Μαρ 2026 22:13
Αθήνα: Απίστευτο αυτό που είδαν οι γιατροί στην ακτινογραφία του 3χρονου! Είχε στο στομάχι του…
Τε, 18 Μαρ 2026 22:06
Στις 20 Μαρτίου, το Σύμπαν κάνει ισχυρό κάλεσμα σε αύτα τα 3 ζώδια! Αλλάζει ο “κύκλος ζωής”
Τε, 18 Μαρ 2026 17:26
Μετά τα 50 – Το λάθος που «βαραίνει» τα μαλλιά, τα δείχνει πιο λεπτά και χωρίς όγκο – Έτσι διορθώνεται…
Τε, 18 Μαρ 2026 14:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.