Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αχαΐα: «Πού είσαι αγάπη μου;» – Σπάραζε και ούρλιαζε η μάνα του 3χρονου πάνω από το φέρετρο(Vid)

Πε, 13 Νοέ 2025 13:49

Το 2026 χαμογελά σε δύο ζώδια: Τι αλλάζει σε χρήμα, καριέρα και έρωτα

Πε, 13 Νοέ 2025 13:31

Λάρισα: Αυτή είναι η 49χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο, στον φούρνο της – Πήγε να ζυμώσει και ακολούθησε η φρίκη…

Πε, 13 Νοέ 2025 12:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Ας είναι τα Βαρώσια, η «αρχή του τέλους» της ατολμίας της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία

Τρ, 24 Νοέ 2020 22:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σχετικά με την κλιμάκωση των εντάσεων στα Βαρώσια έπειτα από τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας.

«Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Μπορέλ

Οι πρόσφατες προκλήσεις της Τουρκίας στα Βαρώσια, που συνοδεύτηκαν μάλιστα από πανηγυρικές εκδηλώσεις, δεν ήρθαν ως «κεραυνός εν αιθρία.»

Είναι η συνέχεια στις κλιμακούμενες το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλαπλές, παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, που εκτός από την επίδειξη ισχύος, στοχεύουν στη δημιουργία τετελεσμένων προς όφελός της. Και δυστυχώς αυτοί οι στόχοι μέχρι στιγμής επιτυγχάνονται.

Οι Τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου δε στρέφονται απλά απέναντι σε κράτη μέλη της ΕΕ, αλλά απέναντι στην ίδια την Ευρώπη, με στόχο να πλήξουν το κύρος, την ισχύ και το ρόλο της.

Οι ευκαιρίες που δόθηκαν στην Τουρκία για τη συμμόρφωσή της με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, εκλήφθηκαν προφανώς από τον Ερντογάν ως αδυναμία και νωθρότητα. Η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε την ανεκτικότητα της ΕΕ και προχώρησε σε νέες απαράδεκτες, προκλητικές ενέργειες.

Αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο είναι βέβαιο ότι η Τουρκία δε θα συνετιστεί. Αντιθέτως, θα ενθαρρύνουμε τον Ερντογάν να συνεχίσει την αποσταθεροποιητική τακτική του.

Ας λάβουμε επιτέλους άμεσα και δραστικά μέτρα που θα αναχαιτίσουν οριστικά τις αναθεωρητικές φιλοδοξίες και θα παύσουν τις προκλητικές ενέργειες και τις παραβιάσεις διεθνούς δικαίου της Τουρκίας.

Ας είναι τα Βαρώσια, η «αρχή του τέλους» της ατολμίας της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία»,

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αχαΐα: «Πού είσαι αγάπη μου;» – Σπάραζε και ούρλιαζε η μάνα του 3χρονου πάνω από το φέρετρο(Vid)
Πε, 13 Νοέ 2025 13:49
Το 2026 χαμογελά σε δύο ζώδια: Τι αλλάζει σε χρήμα, καριέρα και έρωτα
Πε, 13 Νοέ 2025 13:31
Λάρισα: Αυτή είναι η 49χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο, στον φούρνο της – Πήγε να ζυμώσει και ακολούθησε η φρίκη…
Πε, 13 Νοέ 2025 12:32
Πάνος Ρούτσι – Τέμπη: Πήγε σε υπνοθεραπεύτρια και συγκλονίζουν όσα άκουσε για τη μοίρα του νεκρού του γιου – Οι 3…
Πε, 13 Νοέ 2025 12:27
Λάρισα: Έτσι βρήκε ανατριχιαστικό θάνατο η 49χρονη, μέσα στον φούρνο της – Το μοιραίο λάθος, στο ντύσιμο της
Πε, 13 Νοέ 2025 10:58
Κιλκίς: Αυτός είναι ο 40χρονος, που βρήκε ανατριχιαστικό τέλος μέσα στο κρεοπωλείο του! Το απίστευτο περιστατικό!
Πε, 13 Νοέ 2025 09:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.