Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ραγδαίες εξελίξεις με τη Λόρα! Γιατί ζήτησαν DNA από τη μητέρα της;

Τρ, 10 Φεβ 2026 18:40

4 ζώδια δέχονται ισχυρά μηνύματα από το σύμπαν! Αποκαλύπτονται σημαντικά πράγματα!

Τρ, 10 Φεβ 2026 15:06

Βενζίνη στη μισή τιμή -Ποια είναι η E85, τι πρέπει να ξέρω γι’ αυτήν

Τρ, 10 Φεβ 2026 14:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Ας είναι τα Βαρώσια, η «αρχή του τέλους» της ατολμίας της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία

Τρ, 24 Νοέ 2020 22:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σχετικά με την κλιμάκωση των εντάσεων στα Βαρώσια έπειτα από τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας.

«Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Μπορέλ

Οι πρόσφατες προκλήσεις της Τουρκίας στα Βαρώσια, που συνοδεύτηκαν μάλιστα από πανηγυρικές εκδηλώσεις, δεν ήρθαν ως «κεραυνός εν αιθρία.»

Είναι η συνέχεια στις κλιμακούμενες το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλαπλές, παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, που εκτός από την επίδειξη ισχύος, στοχεύουν στη δημιουργία τετελεσμένων προς όφελός της. Και δυστυχώς αυτοί οι στόχοι μέχρι στιγμής επιτυγχάνονται.

Οι Τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου δε στρέφονται απλά απέναντι σε κράτη μέλη της ΕΕ, αλλά απέναντι στην ίδια την Ευρώπη, με στόχο να πλήξουν το κύρος, την ισχύ και το ρόλο της.

Οι ευκαιρίες που δόθηκαν στην Τουρκία για τη συμμόρφωσή της με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, εκλήφθηκαν προφανώς από τον Ερντογάν ως αδυναμία και νωθρότητα. Η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε την ανεκτικότητα της ΕΕ και προχώρησε σε νέες απαράδεκτες, προκλητικές ενέργειες.

Αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο είναι βέβαιο ότι η Τουρκία δε θα συνετιστεί. Αντιθέτως, θα ενθαρρύνουμε τον Ερντογάν να συνεχίσει την αποσταθεροποιητική τακτική του.

Ας λάβουμε επιτέλους άμεσα και δραστικά μέτρα που θα αναχαιτίσουν οριστικά τις αναθεωρητικές φιλοδοξίες και θα παύσουν τις προκλητικές ενέργειες και τις παραβιάσεις διεθνούς δικαίου της Τουρκίας.

Ας είναι τα Βαρώσια, η «αρχή του τέλους» της ατολμίας της Ευρώπης απέναντι στην Τουρκία»,

«αρχή «Είναι Άννα-Μισέλ απέναντι Ασημακοπούλου: ατολμίας Βαρώσια, Διάφορα Ευρώπης στην τέλους» Τουρκία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραγδαίες εξελίξεις με τη Λόρα! Γιατί ζήτησαν DNA από τη μητέρα της;
Τρ, 10 Φεβ 2026 18:40
4 ζώδια δέχονται ισχυρά μηνύματα από το σύμπαν! Αποκαλύπτονται σημαντικά πράγματα!
Τρ, 10 Φεβ 2026 15:06
Βενζίνη στη μισή τιμή -Ποια είναι η E85, τι πρέπει να ξέρω γι’ αυτήν
Τρ, 10 Φεβ 2026 14:39
Πέθανε η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στα δημοφιλή σήριαλ…
Τρ, 10 Φεβ 2026 13:26
4 ζώδια παίρνουν επιτέλους ανάσα! Ποια θα πάρουν “δώρο” από το σύμπαν, μετά από χρόνια
Τρ, 10 Φεβ 2026 12:42
Φαίη Σκορδά: Πρόβα νυφικού για την παρουσιάστρια; – Ποιος είναι ο γοητευτικός σύντροφός της; Η αντίδραση του Λιάγκα!
Τρ, 10 Φεβ 2026 11:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.