Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Από τα μέσα Ιουλίου θα έχουμε συνεχή κύματα ζέστης – Σε ποιες περιοχές θα είναι λίγο πιο υποφερτά

Κυ, 5 Ιούλ 2026 09:26

Θεσσαλονίκη: Το ανέμελο παιχνίδι στην άμμο “πάγωσε” την οικογένεια – Έτσι κατέληξαν στο νοσοκομείο

Κυ, 5 Ιούλ 2026 09:20

Ποιοι συνταξιούχοι και πώς θα πάρουν πίσω αναδρομικά – Τα 5 σημεία “κλειδιά”

Κυ, 5 Ιούλ 2026 09:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για Εύα Καϊλή:Μεταφέρει δημόσια όσα της είπαν οι γείτονες για τη μέρα της σύλληψης.

Τρ, 13 Δεκ 2022 21:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Είναι πάρα πολύ βαρύ το κλίμα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου λόγω αυτής της ιστορίας» τόνισε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία μίλησε ζωντανά στο Live News για το Gatargate, το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

«Με την κυρία Καϊλή δεν είμαστε στην ίδια πολιτική οικογένεια αλλά στο πλαίσιο των καθηκόντων μας αναπτύσσονται και ανθρώπινες σχέσεις, όχι μόνο πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι αυτό έχει μια πιο βαριά σκιά για τη χώρα μας, επειδή η κυρία Καϊλή είναι Ελληνίδα» σημείωσε η κ. Ασημακοπούλου.

«Αισθανόμαστε όλοι μία ντροπή για αυτό που έχει συμβεί και προσπαθούμε να θωρακίσουμε θεσμικά την υπόληψη του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Με την κυρία Καϊλή στις Βρυξέλλες μένουμε και οι δύο σε συγκροτήματα που είναι πολύ κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο. Την έβλεπα στο δρόμο με το παιδί, έχουμε κάνει συζητήσεις σε πιο χαλαρό κλίμα στο αεροπλάνο. Όταν έκανε αυτή τη δήλωση για το Κατάρ με ξένισε. Η ίδια μου είπε ότι “ξέρεις, έχω πάει στο Κατάρ και τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφουν”. Δεν μου ζήτησε κάτι, σε μία ψηφοφορία ή να φέρω μια τροπολογία, όπως άκουσα από άλλους συναδέλφους» είπε η ευρωβουλευτής.

«Δεν ήμουν στις Βρυξέλλες την ώρα της επιχείρησης. Στη γειτονιά έγινε μεγάλο σούσουρο. Άκουσα ότι ο πατέρας της είχε κρυφτεί στην ταράτσα με τα χρήματα, ότι τα χρήματα τα βρήκαν στην κούνια του παιδιού, ότι μπούκαραν μέσα 30 αστυνομικοί. Άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» ανέφερε.

Άννα Ασημακοπούλου: γείτονες. δημόσια Διάφορα Είπαν Καϊλή:Μεταφέρει μέρα Μισέλ σύλληψης
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τα μέσα Ιουλίου θα έχουμε συνεχή κύματα ζέστης – Σε ποιες περιοχές θα είναι λίγο πιο υποφερτά
Κυ, 5 Ιούλ 2026 09:26
Θεσσαλονίκη: Το ανέμελο παιχνίδι στην άμμο “πάγωσε” την οικογένεια – Έτσι κατέληξαν στο νοσοκομείο
Κυ, 5 Ιούλ 2026 09:20
Ποιοι συνταξιούχοι και πώς θα πάρουν πίσω αναδρομικά – Τα 5 σημεία “κλειδιά”
Κυ, 5 Ιούλ 2026 09:14
Μαθαίνουμε τώρα: Ατελείωτα πύρινα μέτωπα στη Θεσσαλονίκη – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνεται Ίδρυμα
Σα, 4 Ιούλ 2026 22:58
Κυριακή, 5 Ιουλίου: 3 ζώδια παίρνουν τον έλεγχο και επιβραβεύονται από το Σύμπαν
Σα, 4 Ιούλ 2026 21:07
Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η τρίτη δόση – 3 ανατροπές για τους δικαιούχους
Σα, 4 Ιούλ 2026 20:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.