Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

11 Ιουνίου: Εντάσεις και διαφωνίες! Αυτά τα ζώδια θα αντικρίσουν την πραγματικότητα χωρίς φίλτρα!

Πε, 11 Ιούν 2026 09:52

Αίγιο: Το “ένοχο” μυστικό της Μαρίας και του Ολύμπιου που «θόλωσε» το μυαλό του Ιταλού

Πε, 11 Ιούν 2026 09:44

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο! Νεκρός ξαφνικά ο…

Πε, 11 Ιούν 2026 09:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για Εύα Καϊλή:Μεταφέρει δημόσια όσα της είπαν οι γείτονες για τη μέρα της σύλληψης.

Τρ, 13 Δεκ 2022 21:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Είναι πάρα πολύ βαρύ το κλίμα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου λόγω αυτής της ιστορίας» τόνισε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία μίλησε ζωντανά στο Live News για το Gatargate, το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

«Με την κυρία Καϊλή δεν είμαστε στην ίδια πολιτική οικογένεια αλλά στο πλαίσιο των καθηκόντων μας αναπτύσσονται και ανθρώπινες σχέσεις, όχι μόνο πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι αυτό έχει μια πιο βαριά σκιά για τη χώρα μας, επειδή η κυρία Καϊλή είναι Ελληνίδα» σημείωσε η κ. Ασημακοπούλου.

«Αισθανόμαστε όλοι μία ντροπή για αυτό που έχει συμβεί και προσπαθούμε να θωρακίσουμε θεσμικά την υπόληψη του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Με την κυρία Καϊλή στις Βρυξέλλες μένουμε και οι δύο σε συγκροτήματα που είναι πολύ κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο. Την έβλεπα στο δρόμο με το παιδί, έχουμε κάνει συζητήσεις σε πιο χαλαρό κλίμα στο αεροπλάνο. Όταν έκανε αυτή τη δήλωση για το Κατάρ με ξένισε. Η ίδια μου είπε ότι “ξέρεις, έχω πάει στο Κατάρ και τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφουν”. Δεν μου ζήτησε κάτι, σε μία ψηφοφορία ή να φέρω μια τροπολογία, όπως άκουσα από άλλους συναδέλφους» είπε η ευρωβουλευτής.

«Δεν ήμουν στις Βρυξέλλες την ώρα της επιχείρησης. Στη γειτονιά έγινε μεγάλο σούσουρο. Άκουσα ότι ο πατέρας της είχε κρυφτεί στην ταράτσα με τα χρήματα, ότι τα χρήματα τα βρήκαν στην κούνια του παιδιού, ότι μπούκαραν μέσα 30 αστυνομικοί. Άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» ανέφερε.

Άννα Ασημακοπούλου: γείτονες. δημόσια Διάφορα Είπαν Καϊλή:Μεταφέρει μέρα Μισέλ σύλληψης
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11 Ιουνίου: Εντάσεις και διαφωνίες! Αυτά τα ζώδια θα αντικρίσουν την πραγματικότητα χωρίς φίλτρα!
Πε, 11 Ιούν 2026 09:52
Αίγιο: Το “ένοχο” μυστικό της Μαρίας και του Ολύμπιου που «θόλωσε» το μυαλό του Ιταλού
Πε, 11 Ιούν 2026 09:44
Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο! Νεκρός ξαφνικά ο…
Πε, 11 Ιούν 2026 09:40
Ζώδια 10/06: Αυτά τα 3 ζώδια παίρνουν “χρυσό” εισιτήριο από το Σύμπαν
Πε, 11 Ιούν 2026 00:11
Ελλάδα- Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Γνωστός γιατρός σκοτώθηκε σε τροχαίο
Τε, 10 Ιούν 2026 22:53
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Αυτό το ντοκουμέντο θα ξετυλίξει το κουβάρι – Το στοιχείο “κλειδί”…
Τε, 10 Ιούν 2026 22:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.