Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ιός Δυτικού Νείλου: Ποιο είναι το τεστ και σε πόση ώρα μπορείτε να ξέρετε εάν έχετε μολυνθεί

Πε, 27 Αυγ 2026 22:07

28 Αυγούστου: 2 ζώδια έχουν το πάνω χέρι – Μπαίνουν σε σειρά δύσκολες καταστάσεις

Πε, 27 Αυγ 2026 22:01

Ελλάδα – Έκτακτο: Ανείπωτη τραγωδία σε καταρράκτες – Κρίμα, το κορίτσι, γιατί αύριο…

Πε, 27 Αυγ 2026 21:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για Εύα Καϊλή:Μεταφέρει δημόσια όσα της είπαν οι γείτονες για τη μέρα της σύλληψης.

Τρ, 13 Δεκ 2022 21:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Είναι πάρα πολύ βαρύ το κλίμα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου λόγω αυτής της ιστορίας» τόνισε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία μίλησε ζωντανά στο Live News για το Gatargate, το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

«Με την κυρία Καϊλή δεν είμαστε στην ίδια πολιτική οικογένεια αλλά στο πλαίσιο των καθηκόντων μας αναπτύσσονται και ανθρώπινες σχέσεις, όχι μόνο πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι αυτό έχει μια πιο βαριά σκιά για τη χώρα μας, επειδή η κυρία Καϊλή είναι Ελληνίδα» σημείωσε η κ. Ασημακοπούλου.

«Αισθανόμαστε όλοι μία ντροπή για αυτό που έχει συμβεί και προσπαθούμε να θωρακίσουμε θεσμικά την υπόληψη του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Με την κυρία Καϊλή στις Βρυξέλλες μένουμε και οι δύο σε συγκροτήματα που είναι πολύ κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο. Την έβλεπα στο δρόμο με το παιδί, έχουμε κάνει συζητήσεις σε πιο χαλαρό κλίμα στο αεροπλάνο. Όταν έκανε αυτή τη δήλωση για το Κατάρ με ξένισε. Η ίδια μου είπε ότι “ξέρεις, έχω πάει στο Κατάρ και τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφουν”. Δεν μου ζήτησε κάτι, σε μία ψηφοφορία ή να φέρω μια τροπολογία, όπως άκουσα από άλλους συναδέλφους» είπε η ευρωβουλευτής.

«Δεν ήμουν στις Βρυξέλλες την ώρα της επιχείρησης. Στη γειτονιά έγινε μεγάλο σούσουρο. Άκουσα ότι ο πατέρας της είχε κρυφτεί στην ταράτσα με τα χρήματα, ότι τα χρήματα τα βρήκαν στην κούνια του παιδιού, ότι μπούκαραν μέσα 30 αστυνομικοί. Άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» ανέφερε.

Άννα Ασημακοπούλου: γείτονες. δημόσια Διάφορα Είπαν Καϊλή:Μεταφέρει μέρα Μισέλ σύλληψης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιός Δυτικού Νείλου: Ποιο είναι το τεστ και σε πόση ώρα μπορείτε να ξέρετε εάν έχετε μολυνθεί
Πε, 27 Αυγ 2026 22:07
28 Αυγούστου: 2 ζώδια έχουν το πάνω χέρι – Μπαίνουν σε σειρά δύσκολες καταστάσεις
Πε, 27 Αυγ 2026 22:01
Ελλάδα – Έκτακτο: Ανείπωτη τραγωδία σε καταρράκτες – Κρίμα, το κορίτσι, γιατί αύριο…
Πε, 27 Αυγ 2026 21:57
Καιρός: Τι χειμώνα να περιμένουμε, σύμφωνα με γνωστό μετεωρολόγο
Πε, 27 Αυγ 2026 19:32
Ένταση σε πτήση από Σκιάθο – Απίστευτο περιστατικό – “Εγώ είμαι ο κυβερνήτης και εγώ αποφασίζω”
Πε, 27 Αυγ 2026 19:28
Ελλάδα: Το παιχνίδι με το ανιψάκι του στην παραλία κατέληξε σε εφιάλτη – Τραγικό…
Πε, 27 Αυγ 2026 16:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.