Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουνίου: 3 ζώδια θα “προσγειωθούν” απότομα! “Έρχεται” μία σημαντική συμφωνία και…

Δε, 15 Ιούν 2026 23:08

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο και σκόρπισε θλίψη! Πέθανε ξαφνικά ο Θωμάς Χαρελάς

Δε, 15 Ιούν 2026 23:02

Δράμα – Γυναικοκτονία: Η ανατριχιαστικά «προφητική» ανάρτηση της αστυνομικού στη Δράμα 12 μέρες, πριν το τέλος

Δε, 15 Ιούν 2026 22:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άννα Βίσση: Αρνήθηκαν την είσοδο σε drag queen στο μαγαζί της – Η απάντηση της τραγουδίστριας.

Τρ, 19 Απρ 2022 15:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα περιστατικό, από αυτά που δε θα έπρεπε ποτέ να συμβαίνουν, έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 16/4 στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πόρτα του μαγαζιού, αρνήθηκαν την είσοδο στη γνωστή drag queen «ΔουΚissa» λόγω… της εμφάνισής της.

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση.

Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι, αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά η καταγγελία που αναρτήθηκε στα social media.

H Άννα Βίσση, η οποία με τη στάση ζωής της όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι μόνο υπέρ των διακρίσεων δεν είναι, αλλά αντίθετα στέκεται πάντα στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όταν πληροφορήθηκε το εν λόγω περιστατικό, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση, η οποία το περασμένο Σάββατο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Άννα Απάντηση αρνήθηκαν Βίσση Διάφορα είσοδο μαγαζί τραγουδίστριας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη, 16 Ιουνίου: 3 ζώδια θα “προσγειωθούν” απότομα! “Έρχεται” μία σημαντική συμφωνία και…
Δε, 15 Ιούν 2026 23:08
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο και σκόρπισε θλίψη! Πέθανε ξαφνικά ο Θωμάς Χαρελάς
Δε, 15 Ιούν 2026 23:02
Δράμα – Γυναικοκτονία: Η ανατριχιαστικά «προφητική» ανάρτηση της αστυνομικού στη Δράμα 12 μέρες, πριν το τέλος
Δε, 15 Ιούν 2026 22:57
Έκτακτο – Ελλάδα: Φρικτή τραγωδία, πριν από λίγο, μέσα σε σπίτι ζευγαριού!
Δε, 15 Ιούν 2026 19:06
Αυτά τα ζώδια συνεχίζουν να κάνουν σ@@ και μετά τον χωρισμό με τους πρώην, ακόμη και αν ξανάφτιαξαν τη ζωή τους!
Δε, 15 Ιούν 2026 16:34
Αδιανόητο θρίλερ με πρώην προπονητή ελληνικής ομάδας! Νεκρές δύο αθλήτριες – Ανησυχητικά όσα είπε η σύζυγός του
Δε, 15 Ιούν 2026 16:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.