Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σύρος: Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει – Τι δείχνουν οι κάμερες;

Πα, 24 Ιούλ 2026 22:39

Ραγδαία εξέλιξη στο διπλό έγκλημα στο Αίγιο – Αυτό που βρ’εθηκε στη Μαρία ανατρέπει όσα ξέραμε

Πα, 24 Ιούλ 2026 22:24

Πτώχευσε και επίσημα ελληνική αεροπορική εταιρεία – Αγώνας δρόμυο για τους εργαζόμενους

Πα, 24 Ιούλ 2026 22:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άνοιξε η πλατφόρμα για την τρίτη δόση:Τι θα γίνει με όσους νόσησαν ή εμβολιάστηκαν με J&J.

Πα, 3 Δεκ 2021 23:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Άνοιξε περίπου στις δέκα το βράδυ η πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Όλοι οι ενήλικοι από 18 ετών και πάνω μπορούν πλέον να κλείσουν το ραντεβού τους για την ενισχυτική δόση του εμβολίου.

 

Όπως δήλωσε το απόγευμα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, η πλατφόρμα θα ανοίγει σταδιακά από απόψε, ενώ υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα ραντεβού και για την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου. Τόνισε πάντως ότι η πρώτη δόση θα έχει πάντα προτεραιότητα σε σχέση με την τρίτη δόση και αυτό “θα γίνεται με το να κρατάμε ραντεβού όπως θα γίνει αυτή την Κυριακή”.

 

Εκτίμησε δε, σε 2 εκατομμύρια τους πολίτες που μπορούν να προβούν στην τρίτη δόση.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα δεδομένα καταλήγει στην χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού αντί για έξι που ίσχυε έως τώρα.

 

Η απόφαση της επιτροπής -όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους- βασίστηκε στην άποψη ότι θα πρέπει να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της προστασίας από τον εμβολιασμό καθώς η μετάλαξη Όμικρον φαίνεται να απασχολεί ολοένα και περισσότερο όχι μόνο τους επιστήμονες αλλά και την κοινωνία.

 

“Ο στόχος είναι να εμβολιαστούν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι μέχρι τον Ιανουάριο, δηλαδή κι όλοι αυτοί που είχαν κάνει τον αρχικό εμβολιασμό τον Σεπτέμβριο που πέρασε” εξήγησε.

 

Τι ισχύει για νοσήσαντες και όσους έκαναν το J&J

Όσον αφορά αυτούς που έχουν νοσήσει, η σύσταση είναι να εμβολιαστούν κι αυτοί τρεις μήνες κι όχι έξι μήνες μετά τη νόσηση, ενώ όσον αφορά αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson’s and Johnson’s η αναμνηστική δόση θα γίνεται στους δύο μήνες όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Ποιες μέρες δεν θα γίνονται εμβολιασμοί

Κατά την ενημέρωση της Παρασκευής, έγινε γνωστό, πως τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν κανονικά την περίοδο των εορτών, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα εμβολιασμού και τις Κυριακές. Αργία για τους εμβολιασμούς θα είναι η 25η και η 26η Δεκεμβρίου, αλλά και η Πρωτοχρονιά.

j&j. άνοιξε γίνει Διάφορα δόση:Τι Εμβολιάστηκαν Νόσησαν όσους πλατφόρμα τρίτη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύρος: Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει – Τι δείχνουν οι κάμερες;
Πα, 24 Ιούλ 2026 22:39
Ραγδαία εξέλιξη στο διπλό έγκλημα στο Αίγιο – Αυτό που βρ’εθηκε στη Μαρία ανατρέπει όσα ξέραμε
Πα, 24 Ιούλ 2026 22:24
Πτώχευσε και επίσημα ελληνική αεροπορική εταιρεία – Αγώνας δρόμυο για τους εργαζόμενους
Πα, 24 Ιούλ 2026 22:15
Ένα βάρος θα φύγει από αυτά τα 3 ζώδια – Η κακοτυχία “τρέχει” μακριά και η αφθονία επιστρέφει
Πα, 24 Ιούλ 2026 19:33
Σοκ στην Καλλιθέα – Ήταν έγκυος και ο πρώην σύντροφός της έκανε κάτι φρικιαστικό
Πα, 24 Ιούλ 2026 19:25
Στο έλεος της κακοκαιρίας η Αττική – Μεγάλο μπουρίνι σε εξέλιξη – Ρίχνει “καρέκλες”
Πα, 24 Ιούλ 2026 19:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.