Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το πιο ψυχρό και στρατηγικό ζώδιο που “κρύβεται” πολύ καλά! – Σκέφτεται το μετά, ενώ όλοι σκέφτονται το τώρα!

Σα, 24 Ιαν 2026 23:33

Η κρέμα που διώχνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, μετά τα 50, και δεν στo είπε κανείς! – Είναι πάμφθηνη και κάνει θαύματα!

Σα, 24 Ιαν 2026 23:24

Φρίκη! Βρήκαν α@@@@@ σ@@@ γυναίκας σε σκουπίδια στην…

Σα, 24 Ιαν 2026 22:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άνταμ Κοντοβάς: Αποκάλυψε πως πριν γίνει σεφ πουλούσε παπούτσια στο Μοναστηράκι

Τρ, 5 Οκτ 2021 03:11 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλεσμένοι στο πλατό του The 2night Show με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν οι κριτές του 1, του ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού του ΑΝΤ1.

 

Οι τρεις κριτές του μαγειρικού σόου είναι ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς.
Ο τελευταίος… ομολόγησε και το επαγγελματικό του παρελθόν προτού φορέσει την ποδιά του σεφ και ασχοληθεί με τη μαγειρική.

 

Ήταν πωλητής, όπως αποκάλυψε και μάλιστα δούλευε σε μαγαζί με υποδήματα για πολλά χρόνια. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο σεφ και κριτής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δούλευα στο Μοναστηράκι για αρκετά χρόνια γίνονταν πολλά λάθη με τα παπούτσια που πουλούσα. Αν με βλέπει τώρα κάποιος ζητάω συγνώμη. Είχαμε κάνει ένα λάθος στα παπούτσια και ήταν ένα 36 και ένα 36,5 νούμερο. Έρχεται μια κοπέλα και τα δοκιμάζει και όταν μου είπε πως το αριστερό δεν της έκανε, απάντησα πως θα ανοίξει γιατί είναι η φόρμα του τέτοια. Μα με πιέζει μου λέει. Όχι, το ίδιο νούμερο είναι της απαντάω».

 

«Τελικά τα πήρε. Την άλλη μέρα, όπως είμαστε στο μαγαζί, την βλέπω πως ανεβαίνει τη σκάλα με τον πατέρα της. Έφυγα κατευθείαν και πήγα επάνω στην αποθήκη. Λέει εκείνη: Μου πούλησε ένα παιδί αυτά τα παπούτσια. Πού είναι το παιδί; Το παιδί έχει ρεπό, δεν είναι εδώ της απάντησαν» συμπλήρωσε ο Άνταμ Κοντοβάς εν μέσω γέλιων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, με μια ακόμη εξομολόγηση πως ο ίδιος δεν ήταν… γεννημένος για να γίνει σεφ: «Μέχρι τα 24 μου χρόνια δούλευα στο Μοναστηράκι και δεν είχα πάρει ακόμα την απόφαση να ασχοληθώ με την μαγειρική».

Άνταμ αποκάλυψε γίνει Κοντοβάς: Μοναστηράκι παπούτσια πουλούσε πριν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πιο ψυχρό και στρατηγικό ζώδιο που “κρύβεται” πολύ καλά! – Σκέφτεται το μετά, ενώ όλοι σκέφτονται το τώρα!
Σα, 24 Ιαν 2026 23:33
Η κρέμα που διώχνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, μετά τα 50, και δεν στo είπε κανείς! – Είναι πάμφθηνη και κάνει θαύματα!
Σα, 24 Ιαν 2026 23:24
Φρίκη! Βρήκαν α@@@@@ σ@@@ γυναίκας σε σκουπίδια στην…
Σα, 24 Ιαν 2026 22:14
Σέρρες: Σοκάρει ο σύζυγος της καθηγήτριας που έκανε “μούμια” τον μαθητή – “Η γυναίκα μου έχει…”
Σα, 24 Ιαν 2026 20:19
Έκτακτο – Η Σία Κοσιώνη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
Σα, 24 Ιαν 2026 19:13
Βριλήσσια: Σοκαριστικό βίντεο! Μάλωσε με την υπάλληλο των ΕΛΤΑ και σαν πρωταγωνιστής ταινίας θρίλερ…
Σα, 24 Ιαν 2026 14:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.