Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Έρχεται” ένα από τα πιο εκρηκτικά αστρολογικά φαινόμενα της χρονιάς! Ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια!

Πε, 26 Φεβ 2026 00:16

Άλιμος: Εφιαλτικό περιστατικό! “Σιγά, τι έκανα;” – “Πάγωσαν” οι περαστικοί όταν την είδαν να…(Βίντεο – σοκ)

Τε, 25 Φεβ 2026 23:01

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι όταν ψήνουν κρέας στο air fryer και απογορεύεται – Λίγοι το γνωρίζουν!

Τε, 25 Φεβ 2026 21:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άνταμ Κοντοβάς: Αποκάλυψε πως πριν γίνει σεφ πουλούσε παπούτσια στο Μοναστηράκι

Τρ, 5 Οκτ 2021 03:11 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλεσμένοι στο πλατό του The 2night Show με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν οι κριτές του 1, του ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού του ΑΝΤ1.

 

Οι τρεις κριτές του μαγειρικού σόου είναι ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς.
Ο τελευταίος… ομολόγησε και το επαγγελματικό του παρελθόν προτού φορέσει την ποδιά του σεφ και ασχοληθεί με τη μαγειρική.

 

Ήταν πωλητής, όπως αποκάλυψε και μάλιστα δούλευε σε μαγαζί με υποδήματα για πολλά χρόνια. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο σεφ και κριτής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δούλευα στο Μοναστηράκι για αρκετά χρόνια γίνονταν πολλά λάθη με τα παπούτσια που πουλούσα. Αν με βλέπει τώρα κάποιος ζητάω συγνώμη. Είχαμε κάνει ένα λάθος στα παπούτσια και ήταν ένα 36 και ένα 36,5 νούμερο. Έρχεται μια κοπέλα και τα δοκιμάζει και όταν μου είπε πως το αριστερό δεν της έκανε, απάντησα πως θα ανοίξει γιατί είναι η φόρμα του τέτοια. Μα με πιέζει μου λέει. Όχι, το ίδιο νούμερο είναι της απαντάω».

 

«Τελικά τα πήρε. Την άλλη μέρα, όπως είμαστε στο μαγαζί, την βλέπω πως ανεβαίνει τη σκάλα με τον πατέρα της. Έφυγα κατευθείαν και πήγα επάνω στην αποθήκη. Λέει εκείνη: Μου πούλησε ένα παιδί αυτά τα παπούτσια. Πού είναι το παιδί; Το παιδί έχει ρεπό, δεν είναι εδώ της απάντησαν» συμπλήρωσε ο Άνταμ Κοντοβάς εν μέσω γέλιων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, με μια ακόμη εξομολόγηση πως ο ίδιος δεν ήταν… γεννημένος για να γίνει σεφ: «Μέχρι τα 24 μου χρόνια δούλευα στο Μοναστηράκι και δεν είχα πάρει ακόμα την απόφαση να ασχοληθώ με την μαγειρική».

Άνταμ αποκάλυψε γίνει Κοντοβάς: Μοναστηράκι παπούτσια πουλούσε πριν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Έρχεται” ένα από τα πιο εκρηκτικά αστρολογικά φαινόμενα της χρονιάς! Ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια!
Πε, 26 Φεβ 2026 00:16
Άλιμος: Εφιαλτικό περιστατικό! “Σιγά, τι έκανα;” – “Πάγωσαν” οι περαστικοί όταν την είδαν να…(Βίντεο – σοκ)
Τε, 25 Φεβ 2026 23:01
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι όταν ψήνουν κρέας στο air fryer και απογορεύεται – Λίγοι το γνωρίζουν!
Τε, 25 Φεβ 2026 21:01
Τραγωδία στη Σκύρο! Του είπαν ότι με τα συμπτώματα που είχε έπαθε πνευμονία, αλλά η αλήθεια ήταν σοκαριστική! Έπαθε…
Τε, 25 Φεβ 2026 20:56
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Απρόσμενο «Δώρο Πάσχα 2026» σε χιλιάδες…
Τε, 25 Φεβ 2026 17:00
Αυτά τα 3 ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε καθοριστικές οικονομικές εξελίξεις! “Παράθυρο” μεγάλων ευκαιριών!
Τε, 25 Φεβ 2026 13:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.