Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κολωνάκι: Πασίγνωστη Ελληνίδα είδε όλη τη φρίκη με τα μάτια της! – Η στιγμή που το τζιπ “θέρισε” τον κόσμο στο εστιατόριο

Κυ, 13 Ιούλ 2025 11:12

Συγκλονιστικό περιστατικό στη Σκιάθο με βρέφος – Σε σοκ η μητέρα του! – Το είδε να καταπίνει το…

Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:43

Φρίκη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ουρλιαχτά, φωνές και κόσμος μέσα στα α@@@@ από την τρελή πορεία του τζιπ – “Βοήθεια, Θεέ μου…”

Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Άνταμ Κοντοβάς: Αποκάλυψε πως πριν γίνει σεφ πουλούσε παπούτσια στο Μοναστηράκι

Τρ, 5 Οκτ 2021 03:11 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλεσμένοι στο πλατό του The 2night Show με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν οι κριτές του 1, του ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού του ΑΝΤ1.

 

Οι τρεις κριτές του μαγειρικού σόου είναι ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς.
Ο τελευταίος… ομολόγησε και το επαγγελματικό του παρελθόν προτού φορέσει την ποδιά του σεφ και ασχοληθεί με τη μαγειρική.

 

Ήταν πωλητής, όπως αποκάλυψε και μάλιστα δούλευε σε μαγαζί με υποδήματα για πολλά χρόνια. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο σεφ και κριτής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δούλευα στο Μοναστηράκι για αρκετά χρόνια γίνονταν πολλά λάθη με τα παπούτσια που πουλούσα. Αν με βλέπει τώρα κάποιος ζητάω συγνώμη. Είχαμε κάνει ένα λάθος στα παπούτσια και ήταν ένα 36 και ένα 36,5 νούμερο. Έρχεται μια κοπέλα και τα δοκιμάζει και όταν μου είπε πως το αριστερό δεν της έκανε, απάντησα πως θα ανοίξει γιατί είναι η φόρμα του τέτοια. Μα με πιέζει μου λέει. Όχι, το ίδιο νούμερο είναι της απαντάω».

 

«Τελικά τα πήρε. Την άλλη μέρα, όπως είμαστε στο μαγαζί, την βλέπω πως ανεβαίνει τη σκάλα με τον πατέρα της. Έφυγα κατευθείαν και πήγα επάνω στην αποθήκη. Λέει εκείνη: Μου πούλησε ένα παιδί αυτά τα παπούτσια. Πού είναι το παιδί; Το παιδί έχει ρεπό, δεν είναι εδώ της απάντησαν» συμπλήρωσε ο Άνταμ Κοντοβάς εν μέσω γέλιων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, με μια ακόμη εξομολόγηση πως ο ίδιος δεν ήταν… γεννημένος για να γίνει σεφ: «Μέχρι τα 24 μου χρόνια δούλευα στο Μοναστηράκι και δεν είχα πάρει ακόμα την απόφαση να ασχοληθώ με την μαγειρική».

Άνταμ αποκάλυψε γίνει Κοντοβάς: Μοναστηράκι παπούτσια πουλούσε πριν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνάκι: Πασίγνωστη Ελληνίδα είδε όλη τη φρίκη με τα μάτια της! – Η στιγμή που το τζιπ “θέρισε” τον κόσμο στο εστιατόριο
Κυ, 13 Ιούλ 2025 11:12
Συγκλονιστικό περιστατικό στη Σκιάθο με βρέφος – Σε σοκ η μητέρα του! – Το είδε να καταπίνει το…
Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:43
Φρίκη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ουρλιαχτά, φωνές και κόσμος μέσα στα α@@@@ από την τρελή πορεία του τζιπ – “Βοήθεια, Θεέ μου…”
Κυ, 13 Ιούλ 2025 09:11
«Γιατί δεν φώναξε;» Απαρηγόρητος ο πατέρας 17χρονου που θάφτηκε κάτω από την άμμο σε παραλία της…
Κυ, 13 Ιούλ 2025 00:05
Τέλος εποχής για μεγάλη ελληνική βιομηχανία – Σταματάει τις πληρωμές
Σα, 12 Ιούλ 2025 22:23
Βόλος: Σκηνές πανικού στην παραλία και σοκ για τους λουόμενους – Ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο πόδι και “πάγωσε” βλέποντας να την τσιμπάει…
Σα, 12 Ιούλ 2025 21:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.