Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο γρουσούζικα ζώδια – Μείνε μακριά τους! – “Ρουφάνε” την καλή σου τύχη

Πα, 13 Μαρ 2026 12:01

Η Μενεγάκη τα είπε όλα, μετά τις φήμες χωρισμού με τον Ματέο – “Με τον σύζυγό μου…”

Πα, 13 Μαρ 2026 09:58

Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τάση! Θα φορεθούν από όλες! Αναδεικνύουν το πρόσωπο…

Πα, 13 Μαρ 2026 08:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι γνωστό ότι είχα στενή σχέση με τον Φιλιππίδη. Το να τον υπερασπίζομαι προκαλεί πόνο»

Δε, 27 Σεπ 2021 10:04 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή Dot. στη Νάντια Μπουλέ και το Μίνωα Θεοχάρη και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. “Το να βγαίνω και να τον υπερασπίζομαι προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο και δυστυχία σε όλα αυτά τα κορίτσια τα οποία βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν” παραδέχεται ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης το απόγευμα της Κυριακής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον σκηνικό εξευτελισμό που ο ίδιος έχει υποστεί στο παρελθόν.

 

Αντίνοος Αλμπάνης: Δύσκολη συνθήκη για όλους τους ηθοποιούς

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη για όλους μας και ξέρετε καλά ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό στον κόσμο ότι εγώ είχα μια στενή σχέση με τον Πέτρο. Παρ’ όλα αυτά άκουσα πράγματα για τα οποία δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου. Γίνεται πολύς ντόρος τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που υπερασπίζονται τον Πέτρο ή βγαίνουν και παίρνουν θέση υπέρ του. Αν εγώ έχω φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο στη Νάντια αλλά εξαιρετικά στον Μίνωα, αυτό δεν με αποκαθιστά στα μάτια της Νάντιας ούτε με εξιλεώνει».

 

 

«Όταν, δε, μιλάμε για πράγματα που είναι πολύ σοβαρά, το να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον Πέτρο προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο και δυστυχία σε όλα αυτά τα κορίτσια τα οποία βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

 

«Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι υπόδικοι. Υπάρχει το δικαστήριο και τα αρμόδια όργανα που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δεν θα βοηθήσω αυτή τη δουλειά με το να πλέξω το εγκώμιο του Πέτρου», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

«Στο θέατρο έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες και μάλιστα τις εποχές που πιστεύαμε ότι όσο πιο δύσκολη είναι η συνθήκη της συνεργασίας, τόσο μεγαλύτερο είναι το credit που παίρνεις. Φυσικά και τότε θεωρούσα ότι αυτό είναι κανονικό. Επιδίωκα να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να επιβιώσω».

«Είναι Αλμπάνης: Αντίνοος γνωστό είχα πόνο Πρoκαλεί στενή σχέση υπερασπίζομαι Φιλιππίδη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα 3 πιο γρουσούζικα ζώδια – Μείνε μακριά τους! – “Ρουφάνε” την καλή σου τύχη
Πα, 13 Μαρ 2026 12:01
Η Μενεγάκη τα είπε όλα, μετά τις φήμες χωρισμού με τον Ματέο – “Με τον σύζυγό μου…”
Πα, 13 Μαρ 2026 09:58
Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τάση! Θα φορεθούν από όλες! Αναδεικνύουν το πρόσωπο…
Πα, 13 Μαρ 2026 08:55
Σοκαριστικό ατύχημα για τον Ανδρέα Ηλιάδη – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Πα, 13 Μαρ 2026 08:49
Αυτός είναι ο λόγος που “σπάει” το μέικ απ στο πρόσωπο – Το μυστικό για πρόσωπο σαν πορσελάνη
Πα, 13 Μαρ 2026 08:47
Έκτακτο – Νεκρός 20χρονος στην Καλαμαριά – Άνηκε στη γνωστή ομάδα των…
Πα, 13 Μαρ 2026 08:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.