Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5/11: 2 ζώδια θα βρουν απαντήσεις που ζητούσαν καιρό – Ξεκαθαρίζουν πράγματα που κρύβονταν

Τε, 4 Νοέ 2026 23:19

Μαθεύτηκε η αλήθεια! Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε ο Κανάκης από τον ΑΝΤ1

Τε, 4 Νοέ 2026 23:13

«Ο Μαζωνάκης κι εγώ, αντιπαθήσαμε ο ένας τον άλλον από την πρώτη μέρα»

Τε, 4 Νοέ 2026 23:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος ο παρουσιαστής – «Στα καλά καθούμενα μας άφησε το παλικάρι, 49 χρονών»

Τρ, 5 Δεκ 2023 21:44 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στον Χρήστο Βαλασέλλη που “έφυγε” ξαφνικά στα 49 του χρόνια αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό παραγωγό που έμελλε να φύγει τόσο απροσδόκητα.

«Θα ήθελα σήμερα κατευθείαν πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι. Όλα τα τραγούδια που ακούτε εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, όλα τα τραγούδια που ακούτε στον Imagine, στον Fly, στο Παιδάκι, στο Βινύλιο… παντού ό,τι κι αν κάνουμε όλα αυτά τα τραγούδια αναπαράγονται και παίζονται από αυτό το πρόγραμμα, το οποίο λέγεται Jazzler», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης «ανοίγοντας» το Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης.

«Αυτό το πρόγραμμα το έχουμε τοποθετημένο παντού, πρέπει να το έχουμε περίπου σε 25 υπολογιστές σε όλη μας την εταιρεία κι αυτό το πρόγραμμα είναι ελληνικό και αυτή τη στιγμή πρέπει να εξυπηρετεί περίπου το 90% των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και το κατασκεύασε ο φίλος μας ο Χρήστος Βαλασέλλης, με τον οποίο εγώ μίλησα για πρώτη φορά πριν από 23-24 χρόνια στη Μυτιλήνη», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Τον γνώρισα ως κατασκευαστή του Jazzler, το έκανε μόνος του, είμαστε σίγουροι ότι δεν δέχθηκε καμία απολύτως βοήθεια από το ελληνικό κράτος. Ως γνωστόν ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα επιχειρηματία είναι το ελληνικό κράτος. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, μακάρι να ήταν», αφηγήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέχεια.

«Το θέμα είναι ότι ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε και θέλαμε να το αναφέρουμε στην εκπομπή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε άμεση σχέση με την εκπομπή μας, εγώ θυμάμαι να συνεργάζομαι μαζί του επί 23 χρόνια εξ αποστάσεως.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δυστυχώς ακούμε συνέχεια για νέους ανθρώπους που έτσι απλά «φεύγουν» από τη ζωή», είπε κλείνοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Αντώνης Κανάκης.

«Μας «Στα – Αντώνης άφησε καθούμενα καλά Κανάκης παλικάρι παρουσιαστής Συγκλονισμένος το χρονών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/11: 2 ζώδια θα βρουν απαντήσεις που ζητούσαν καιρό – Ξεκαθαρίζουν πράγματα που κρύβονταν
Τε, 4 Νοέ 2026 23:19
Μαθεύτηκε η αλήθεια! Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε ο Κανάκης από τον ΑΝΤ1
Τε, 4 Νοέ 2026 23:13
«Ο Μαζωνάκης κι εγώ, αντιπαθήσαμε ο ένας τον άλλον από την πρώτη μέρα»
Τε, 4 Νοέ 2026 23:03
Το μεγάλο λάθος σε ερώτηση του «Εκατομμυριούχου» που δεν πήραν χαμπάρι ούτε ο Αρναούτογλου ούτε ο παίκτης
Τε, 4 Νοέ 2026 20:32
Χασαπόπουλος: Η έκπληξη, η σύζυγος, τα φτερά και η αμηχανία (Βίντεο)
Τε, 4 Νοέ 2026 20:16
Συνταξιούχοι: Ανατροπή με ΕΑΣ και αναδρομικά
Τε, 4 Νοέ 2026 18:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.