Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Συνελήφθη γνωστή δημοσιογράφος, μετά από καταδίωξη – Τι συνέβη;

Σα, 15 Νοέ 2025 14:44

Αστρολογική πρόβλεψη: Αυτά τα δύο ζώδια θα απογειωθούν! Θα αγγίξουν την κορυφή, μέχρι το τέλος του 2025

Σα, 15 Νοέ 2025 13:53

Είχε αυτό το σύμπτωμα επί μήνες, αλλά το αγνοούσε! To λάθος των γιατρών και η τραγική ειρωνεία…

Σα, 15 Νοέ 2025 13:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος ο παρουσιαστής – «Στα καλά καθούμενα μας άφησε το παλικάρι, 49 χρονών»

Τρ, 5 Δεκ 2023 21:44 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στον Χρήστο Βαλασέλλη που “έφυγε” ξαφνικά στα 49 του χρόνια αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό παραγωγό που έμελλε να φύγει τόσο απροσδόκητα.

«Θα ήθελα σήμερα κατευθείαν πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι. Όλα τα τραγούδια που ακούτε εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, όλα τα τραγούδια που ακούτε στον Imagine, στον Fly, στο Παιδάκι, στο Βινύλιο… παντού ό,τι κι αν κάνουμε όλα αυτά τα τραγούδια αναπαράγονται και παίζονται από αυτό το πρόγραμμα, το οποίο λέγεται Jazzler», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης «ανοίγοντας» το Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης.

«Αυτό το πρόγραμμα το έχουμε τοποθετημένο παντού, πρέπει να το έχουμε περίπου σε 25 υπολογιστές σε όλη μας την εταιρεία κι αυτό το πρόγραμμα είναι ελληνικό και αυτή τη στιγμή πρέπει να εξυπηρετεί περίπου το 90% των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και το κατασκεύασε ο φίλος μας ο Χρήστος Βαλασέλλης, με τον οποίο εγώ μίλησα για πρώτη φορά πριν από 23-24 χρόνια στη Μυτιλήνη», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Τον γνώρισα ως κατασκευαστή του Jazzler, το έκανε μόνος του, είμαστε σίγουροι ότι δεν δέχθηκε καμία απολύτως βοήθεια από το ελληνικό κράτος. Ως γνωστόν ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα επιχειρηματία είναι το ελληνικό κράτος. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, μακάρι να ήταν», αφηγήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέχεια.

«Το θέμα είναι ότι ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε και θέλαμε να το αναφέρουμε στην εκπομπή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε άμεση σχέση με την εκπομπή μας, εγώ θυμάμαι να συνεργάζομαι μαζί του επί 23 χρόνια εξ αποστάσεως.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δυστυχώς ακούμε συνέχεια για νέους ανθρώπους που έτσι απλά «φεύγουν» από τη ζωή», είπε κλείνοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Αντώνης Κανάκης.

«Μας «Στα – Αντώνης άφησε καθούμενα καλά Κανάκης παλικάρι παρουσιαστής Συγκλονισμένος το χρονών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Συνελήφθη γνωστή δημοσιογράφος, μετά από καταδίωξη – Τι συνέβη;
Σα, 15 Νοέ 2025 14:44
Αστρολογική πρόβλεψη: Αυτά τα δύο ζώδια θα απογειωθούν! Θα αγγίξουν την κορυφή, μέχρι το τέλος του 2025
Σα, 15 Νοέ 2025 13:53
Είχε αυτό το σύμπτωμα επί μήνες, αλλά το αγνοούσε! To λάθος των γιατρών και η τραγική ειρωνεία…
Σα, 15 Νοέ 2025 13:51
Παντελίδης: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του, μετά την αποκάλυψη ότι το βράδυ που σκοτώθηκε έχασε 250.000 ευρώ
Σα, 15 Νοέ 2025 13:46
Βγάλτε την από την πρίζα: Η αθώα συσκευή που φουσκώνει το λογαριασμό ρεύματος και δεν παίρνεις χαμπάρι
Σα, 15 Νοέ 2025 11:28
Βόλος: Σοκαριστικό περιστατικό με μητέρα και κόρη! «Θα γίνει ο τ@@@@ σου» – Έριξε την μητέρα της στην …
Σα, 15 Νοέ 2025 10:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.