Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκάρει η ιατροδικαστική για την Πηνελόπη – Τι να πούμε για αυτό το κορίτσι…

Τρ, 22 Σεπ 2026 22:09

Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία – Το εύρημα στη νεκροψία αλλάζει τα δεδομένα για τον θάνατό του

Τρ, 22 Σεπ 2026 22:01

Τι απαντά η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου για το φορτηγό – Τι διαπιστώθηκε

Τρ, 22 Σεπ 2026 20:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος ο παρουσιαστής – «Στα καλά καθούμενα μας άφησε το παλικάρι, 49 χρονών»

Τρ, 5 Δεκ 2023 21:44 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στον Χρήστο Βαλασέλλη που “έφυγε” ξαφνικά στα 49 του χρόνια αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό παραγωγό που έμελλε να φύγει τόσο απροσδόκητα.

«Θα ήθελα σήμερα κατευθείαν πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι. Όλα τα τραγούδια που ακούτε εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, όλα τα τραγούδια που ακούτε στον Imagine, στον Fly, στο Παιδάκι, στο Βινύλιο… παντού ό,τι κι αν κάνουμε όλα αυτά τα τραγούδια αναπαράγονται και παίζονται από αυτό το πρόγραμμα, το οποίο λέγεται Jazzler», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης «ανοίγοντας» το Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης.

«Αυτό το πρόγραμμα το έχουμε τοποθετημένο παντού, πρέπει να το έχουμε περίπου σε 25 υπολογιστές σε όλη μας την εταιρεία κι αυτό το πρόγραμμα είναι ελληνικό και αυτή τη στιγμή πρέπει να εξυπηρετεί περίπου το 90% των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και το κατασκεύασε ο φίλος μας ο Χρήστος Βαλασέλλης, με τον οποίο εγώ μίλησα για πρώτη φορά πριν από 23-24 χρόνια στη Μυτιλήνη», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Τον γνώρισα ως κατασκευαστή του Jazzler, το έκανε μόνος του, είμαστε σίγουροι ότι δεν δέχθηκε καμία απολύτως βοήθεια από το ελληνικό κράτος. Ως γνωστόν ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα επιχειρηματία είναι το ελληνικό κράτος. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, μακάρι να ήταν», αφηγήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέχεια.

«Το θέμα είναι ότι ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε και θέλαμε να το αναφέρουμε στην εκπομπή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε άμεση σχέση με την εκπομπή μας, εγώ θυμάμαι να συνεργάζομαι μαζί του επί 23 χρόνια εξ αποστάσεως.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δυστυχώς ακούμε συνέχεια για νέους ανθρώπους που έτσι απλά «φεύγουν» από τη ζωή», είπε κλείνοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Αντώνης Κανάκης.

«Μας «Στα – Αντώνης άφησε καθούμενα καλά Κανάκης παλικάρι παρουσιαστής Συγκλονισμένος το χρονών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκάρει η ιατροδικαστική για την Πηνελόπη – Τι να πούμε για αυτό το κορίτσι…
Τρ, 22 Σεπ 2026 22:09
Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία – Το εύρημα στη νεκροψία αλλάζει τα δεδομένα για τον θάνατό του
Τρ, 22 Σεπ 2026 22:01
Τι απαντά η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου για το φορτηγό – Τι διαπιστώθηκε
Τρ, 22 Σεπ 2026 20:23
Μαζωνάκης: Δεν ήθελε να κάνει πλασμαφαίρεση – “Άσε, θα τον συγυρίσω, εγώ…”
Τρ, 22 Σεπ 2026 17:53
Το φθινόπωρο επιφυλάσσει αλλαγές σε 2 ζώδια – Το Σύμπαν τα οδηγεί σε μια νέα εποχή
Τρ, 22 Σεπ 2026 14:09
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τον καιρό! Ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί – Πού θα “χτυπήσουν”
Τρ, 22 Σεπ 2026 14:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.