Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

29 Αυγούστου: Τα 2 ζώδια που ξεχωρίζουν – Το ένα γεμίζει ταμείο και στο άλλο μπαίνει απότομα φρένο

Πα, 28 Αυγ 2026 23:56

Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με παιδιά και γονείς που δηλητηριάστηκαν – Αδιανόητο!

Πα, 28 Αυγ 2026 23:53

Ελλάδα: Η γνωστή τραγουδίστρια, ο 41χρονος και ο ψυχολόγος – Πώς τους “τσίμπησαν” οι αστυνομικοί

Πα, 28 Αυγ 2026 23:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αντώνης Πρέκας:”Μπηχτές” για γνωστό παρουσιαστή.”Ο δημοσιογράφος δεν είναι ούτε Μανιάτισσα μοιρολογίστρα, ούτε …”

Σα, 18 Μαρ 2023 20:35 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Την άποψη του για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα , κατέθεσε ο γνωστός τηλεκριτικός Αντώνης Πρέκας ,στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ,στο ΣΚΑΙ, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Από την αυστηρή κριτική του , δεν γλίτωσε ούτε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας , ιδιαίτερα για τον τρόπο που κάλυψε τη σιδηδρομική τραγωδιά των Τεμπών.

«Ο Γιώργος Λιάγκας σχεδόν κάθε μέρα λέει ότι έχει 30 χρόνια στην τηλεόραση. Ωραία… και τι σημαίνει αυτό; Αυτός θα πρέπει μέσα του να είναι δικαιωμένος, γιατί ήθελε να αποδείξει ότι είναι σοβαρός δημοσιογράφος και το πέτυχε. Μετά τα Θεοφάνεια βγήκε πιο χαλαρός και του πήγαινε. Τώρα έχει αρχίσει λίγο πάλι να το στραβώνει με την τραγωδία των Τεμπών», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

«Με ενοχλεί και με θλίβει η ενημέρωση να έχει καταντήσει σόου στην τηλεόραση. Η ενημέρωση δεν είναι προϊόν προς πώληση και θέαμα. Με το να βλέπουμε τους παρουσιαστές να μιλάνε σαν δοκησίσοφοι, δημοδιδάσκαλοι σε σχολείο ενηλίκων δεν προάγει την ενημέρωση», σχολιάζει αμέσως μετά ο δημοσιογράφος.

«Το ότι μας βλέπουν οι τηλεθεατές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνουμε σωστά τη δουλειά μας», τονίζει ο Αντώνης Πρέκας.

«Ο δημοσιογράφος δεν είναι ούτε Μανιάτισσα μοιρολογίστρα, ούτε κριτής σε ριάλιτι, ούτε εισαγγελέας. Οφείλει να μεταδίδει τα γεγονότα και να διαχωρίζει την άποψή του. Δε μπορεί να χρησιμοποιεί τα γεγονότα σαν να είναι video clip, βάζοντας μουσικές υποκρούσεις και άσχετα πλάνα. Η απεύθυνση στο συναίσθημα του τηλεθεατή είναι ό,τι πιο προπαγανδιστικό γίνεται, είναι στα όρια του φασισμού», επισημαίνει ο Αντώνης Πρέκας.



«Δεν «Είναι …” Αντώνης για γνωστό δημοσιογράφος Μανιάτισσα μοιρολογίστρα, ούτε παρουσιαστή.”Ο Πρέκας:”Μπηχτές”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29 Αυγούστου: Τα 2 ζώδια που ξεχωρίζουν – Το ένα γεμίζει ταμείο και στο άλλο μπαίνει απότομα φρένο
Πα, 28 Αυγ 2026 23:56
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με παιδιά και γονείς που δηλητηριάστηκαν – Αδιανόητο!
Πα, 28 Αυγ 2026 23:53
Ελλάδα: Η γνωστή τραγουδίστρια, ο 41χρονος και ο ψυχολόγος – Πώς τους “τσίμπησαν” οι αστυνομικοί
Πα, 28 Αυγ 2026 23:46
Αυτά τα 5 χρώματα για τα νύχια είναι τάση και θα φορεθούν πολύ τον Σεπτέμβριο
Πα, 28 Αυγ 2026 17:55
Έγκλημα στη Σύρο: Νέες αποκαλύψεις – Ποιον πείραξαν στην οικογένεια της 41χρονης διασώστριας, πριν το φονικό;
Πα, 28 Αυγ 2026 17:49
Βέροια: Μυστήριο με την Κατερίνα και τον τραγικό της θάνατο στους καταρράκτες – Ο φίλος της τα είδε όλα
Πα, 28 Αυγ 2026 17:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.