Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!

Πε, 5 Μαρ 2026 18:18

Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες

Πε, 5 Μαρ 2026 18:11

Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, μετά τα μέσα Μαρτίου! “Έρχονται εξελίξεις…”

Πε, 5 Μαρ 2026 14:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Απαγόρευση κυκλοφορίας, κωδικός 6: Οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν σήμερα από τον Νίκο Χαρδαλιά

Πα, 19 Μαρ 2021 15:51 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η ώρα της χαλάρωσης των μέτρων περιορισμού από κορωνοϊό έφτασε. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην σταδιακή άρση των περιορισμών με το παράλληλο άνοιγμα κάποιων δραστηριοτήτων.

Η κόπωση των πολιτών έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την απόφαση. Τα περιοριστικά μέτρα είναι σε ισχύ από τον Νοέμβριο και όπως είχε ανακοινώσει θα ολοκληρωνόταν θεωρητικά σε τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο έχουν περάσει αισίως πέντε μήνες με τα κρούσματα να παραμένουν υψηλά.


Η πρώτη μεγάλη αλλαγή αφορά τη χρήση του κωδικού 6 στους πολίτες. Μέχρι και σήμερα όσοι χρησιμοποιούσαν τον συγκεκριμένο κωδικό για άσκηση και άθληση δε θα έπρεπε να απομακρυνθούν από τον δήμο που κατοικίας τους.

Πλέον αυτό δεν ισχύει με τους πολίτες να μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητό τους για να αθληθούν. Ακόμη, μελετάται η απαγόρευση των μετακινήσεων τα Σαββατοκύριακα, να μεταφερθεί από τις 19:00 που είναι έως τώρα, στις 21:00.

Μεταξύ της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και της κυβέρνησης συζητείται η πιθανότητα να ανοίξουν οι αρχαιολογικοί χώροι. Δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση, είναι όμως ένα σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι.



Στο τραπέζι είναι ακόμη το ενδεχόμενο να ανοίξουν από τη Δευτέρα 22/3 τα κομμωτήρια και οι επιχειρήσεις περιποίησης νυχιών, καθώς έχει κριθεί ότι επειδή λειτουργούν με ραντεβού και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν επιβαρύνουν την επιδημιολογική κατάσταση. Έτσι οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα σταματήσουν οι επισκέψεις στο σπίτι, που δύσκολα ελέγχονται, που κάνουν επαγγελματίες αυτών των χώρων.

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!
Πε, 5 Μαρ 2026 18:18
Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες
Πε, 5 Μαρ 2026 18:11
Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, μετά τα μέσα Μαρτίου! “Έρχονται εξελίξεις…”
Πε, 5 Μαρ 2026 14:41
Αυτά τα 4 ζώδια έχουν “ραντάρ” – Μυρίζονται τους “λάθος” ανθρώπους από χιλιόμετρα!
Πε, 5 Μαρ 2026 11:37
Ποιοι κινδυνεύουν; Ανατροπή και αιφνίδια αλλαγή στις συντάξεις από το…
Πε, 5 Μαρ 2026 09:20
Ρέντη: “Φέρε μου τα ε@@@@@ της κόρης σου να τα μ@@@@” – Σοκ όσα έκανε 53χρονος μέσα σε κοτοπουλάδικο – Αηδία…
Πε, 5 Μαρ 2026 09:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.