Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Με αυτές τις 2 λέξεις ο σύζυγος της Βούλγαρη τα είπε όλα

Τρ, 1 Σεπ 2026 22:36

Σεπτέμβριος: Θα έρθουν ξαφνικά χρήματα σε ένα και μοναδικό ζώδιο

Τρ, 1 Σεπ 2026 22:32

Παντρεύεται πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής με τον σύντροφό του;

Τρ, 1 Σεπ 2026 20:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Απασφάλισε η Ναταλία Γερμανού για την Σπυροπούλου:Δεν παίζω την Αγία όλοι την βλέπαμε με μισό μάτι.Δεν περνούσαμε καλά.

Κυ, 7 Νοέ 2021 13:44 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Απόσπασμα της συνέντευξης της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια έπαιξε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε για την δικιά της εμπειρία, όταν είχε συνεργαστεί και η ίδια με την ξανθιά παρουσιάστρια.

 

«Είναι μια σωστή τοποθέτηση της Ζήνας. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αυτά όλα συνέβησαν το 2013-14. Έχουμε μια διάθεση να μένουμε σε εκείνη τη χρονιά και να λέμε για την Κωνσταντίνα… Το έκλεισε όμως με το ότι έχει αγάπη μόνο για την Κωνσταντίνα. Η Ζήνα φρόντισε να απαντήσει πως έχει μόνο αγάπη για αυτήν», δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

 

 

«Έχουμε μια διάθεση να μένουμε σε εκείνη τη χρονιά, το 2013 και να της κουνάμε το δάχτυλο. Δεν έχω πραγματικά κανένα απολύτως αρνητικό συναίσθημα. Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά, το έχω πάρα πολλές φορές, τελείωσε, θεωρώ ότι εξίσου ζορισμένη ήταν κι εκείνη, γιατί εισέπραττε ένα αρνητικό κλίμα από όλους εμάς. Δεν περνούσε καλά κανείς μας. Όλοι την κοιτούσαμε με μισό μάτι. Δεν κάνω την Αγία Ναταλία με το φωτοστέφανο και φύτρωσα και δυο φτερά στην πλάτη και πετάω, αλλά τα χρόνια πέρασαν. Μιλήσαμε με το κορίτσι, βγήκαμε έξω τα είπαμε. Τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ ή δεν τα λες στην τηλεόραση, δεν τον νοιάζει τον κόσμο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Μισό Αγία Απασφάλισε: βλέπαμε Γερμανού καλά μάτι.Δεν Ναταλία όλοι παίζω περνούσαμε Σπυροπούλου:Δεν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με αυτές τις 2 λέξεις ο σύζυγος της Βούλγαρη τα είπε όλα
Τρ, 1 Σεπ 2026 22:36
Σεπτέμβριος: Θα έρθουν ξαφνικά χρήματα σε ένα και μοναδικό ζώδιο
Τρ, 1 Σεπ 2026 22:32
Παντρεύεται πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής με τον σύντροφό του;
Τρ, 1 Σεπ 2026 20:53
Το μεγαλύτερο ψέμα που λέει κάθε ζώδιο στον εαυτό του, σύμφωνα με τους αστρολόγους
Τρ, 1 Σεπ 2026 20:13
Ο καιρός το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου
Τρ, 1 Σεπ 2026 18:38
Ελλάδα: Τραγικό περιστατικό με ζευγάρι που καυγάδισε
Τρ, 1 Σεπ 2026 16:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.