Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μάιος: Ραγδαίες εξελίξεις για 3 ζώδια! Δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλον μήνα! Η τύχη τους αλλάζει πορεία!

Τρ, 28 Απρ 2026 14:33

Ηχηρή παραίτηση από μεγάλο ελληνικό κανάλι, μετά από 7,5 χρόνια! Τέλος η συνεργασία τους!

Τρ, 28 Απρ 2026 13:19

Αθήνα: Αυτός είναι ο δράστης του διπλού μακελειού! (Φωτό)

Τρ, 28 Απρ 2026 13:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Απίστευτη δικαστική απόφαση για 23χρονο.Γιατί τον υποχρέωσε η δικαστής να πουλήσει το αυτοκίνητο του.

Κυ, 24 Οκτ 2021 11:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια απίστευτη δικαστική απόφαση για έναν 23χρονο που δεν υπάκουσε σε σήμα της τροχαίας για έλεγχο και πάτησε το γκάζι της BMW 440i του για να διαφύγει- αλλά τελικά τον πιάσανε. Μία απόφαση που ενεργοποιεί το ευρωπαϊκό δεδικασμένο. Δηλαδή μπορεί να αξιοποιηθεί και απο Ελληνες Δικαστές!

Η Γερμανίδα Δικαστής διέταξε τον οδηγό και ιδιοκτήτη της BMW 440i, να την πουλήσει γιατί θεώρησε πως θα επαναλάβει την απερίσκεπτη συμπεριφορά του.

 

Ο 23χρονος από μια πόλη κοντά στη Στουτγάρδη, που έχει κατ’ επανάληψη ελεγχθεί για παρανομίες με το αυτοκίνητό του και τον περασμένο Απρίλιο, προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο μετά από καταγγελίες για επικίνδυνη οδήγηση. Ο οδηγός της BMW βρισκόταν με φίλους του σε πλατεία, όπου φέρεται να έκανε burn out και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, προσπάθησε να διαφύγει. Επιβαρυντικά για το κατηγορητήριο λειτούργησε και η κατάθεση ενός αστυνομικού που δήλωσε πως προσπάθησε να ακολουθήσει τον οδηγό της BMW αλλά δεν μπόρεσε.

 

Έτσι λοιπόν και αφού τελικά δεν απέφυγε τον έλεγχο, ο 23χρονος έχει διαταχθεί να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο (7.000 ευρώ) και να μείνει χωρίς άδεια για ένα ολόκληρο έτος, ενώ ο δικαστής που αποφάσισε την ποινή, του επέβαλλε και την πώληση του αυτοκινήτου εντός τριών μηνών! Ο 23χρονος κατηγορήθηκε ότι είχε περάσει κόκκινα φανάρια, ενώ οδήγησε και σε πεζοδρόμια κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε στο δικαστήριο. Το σκεπτικό της απόφασης, είναι να πληρωθεί το δημόσιο ταμείο από τα έσοδα της πώλησης και να απαλλαγεί ο 23χρονος από την κατοχή ενός αυτοκινήτου που δεν μπορεί να οδηγήσει σωστά, ενώ αν αποτύχει να το πουλήσει μέσα στους 3 μήνες της προθεσμίας, τότε η BMW 440i, θα κατασχεθεί.

23χρονο.Γιατί απίστευτη απόφαση αυτοκίνητο Διάφορα δικαστής Δικαστική πουλήσει υποχρέωσε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάιος: Ραγδαίες εξελίξεις για 3 ζώδια! Δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλον μήνα! Η τύχη τους αλλάζει πορεία!
Τρ, 28 Απρ 2026 14:33
Ηχηρή παραίτηση από μεγάλο ελληνικό κανάλι, μετά από 7,5 χρόνια! Τέλος η συνεργασία τους!
Τρ, 28 Απρ 2026 13:19
Αθήνα: Αυτός είναι ο δράστης του διπλού μακελειού! (Φωτό)
Τρ, 28 Απρ 2026 13:03
Έκτακτο – Ελλάδα: Συμβαίνει τώρα! Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πλησιάσουν! Ανήλικος σε αμόκ, σε κεντρική οδό…
Τρ, 28 Απρ 2026 12:16
Έκτακτο – Συνεχίζεται το αιματηρό θρίλερ! – Ο άνδρας που πυροβόλησε στον ΕΦΚΑ, άνοιξε πυρ και στο Εφετείο – Υπάρχουν…
Τρ, 28 Απρ 2026 12:10
Ελλάδα: Φρίκη! Σε σοκ η πρώην σύζυγός του και το παιδί τους! Τον έβαλε στο I.X της και τότε ξεκίνησε το θρίλερ!
Τρ, 28 Απρ 2026 10:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.