Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σπάτα: Σε ποιον ανήκει η σορός που απανθρακώθηκε στην πυρκαγία;

Τρ, 11 Αυγ 2026 18:40

Ελλάδα – Έκτακτο: Νεκρός σε πυρκαγιά

Τρ, 11 Αυγ 2026 16:47

Ελλάδα: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας γνωστού δημοσιογράφου

Τρ, 11 Αυγ 2026 15:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Απίστευτη δικαστική απόφαση για 23χρονο.Γιατί τον υποχρέωσε η δικαστής να πουλήσει το αυτοκίνητο του.

Κυ, 24 Οκτ 2021 11:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια απίστευτη δικαστική απόφαση για έναν 23χρονο που δεν υπάκουσε σε σήμα της τροχαίας για έλεγχο και πάτησε το γκάζι της BMW 440i του για να διαφύγει- αλλά τελικά τον πιάσανε. Μία απόφαση που ενεργοποιεί το ευρωπαϊκό δεδικασμένο. Δηλαδή μπορεί να αξιοποιηθεί και απο Ελληνες Δικαστές!

Η Γερμανίδα Δικαστής διέταξε τον οδηγό και ιδιοκτήτη της BMW 440i, να την πουλήσει γιατί θεώρησε πως θα επαναλάβει την απερίσκεπτη συμπεριφορά του.

 

Ο 23χρονος από μια πόλη κοντά στη Στουτγάρδη, που έχει κατ’ επανάληψη ελεγχθεί για παρανομίες με το αυτοκίνητό του και τον περασμένο Απρίλιο, προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο μετά από καταγγελίες για επικίνδυνη οδήγηση. Ο οδηγός της BMW βρισκόταν με φίλους του σε πλατεία, όπου φέρεται να έκανε burn out και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, προσπάθησε να διαφύγει. Επιβαρυντικά για το κατηγορητήριο λειτούργησε και η κατάθεση ενός αστυνομικού που δήλωσε πως προσπάθησε να ακολουθήσει τον οδηγό της BMW αλλά δεν μπόρεσε.

 

Έτσι λοιπόν και αφού τελικά δεν απέφυγε τον έλεγχο, ο 23χρονος έχει διαταχθεί να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο (7.000 ευρώ) και να μείνει χωρίς άδεια για ένα ολόκληρο έτος, ενώ ο δικαστής που αποφάσισε την ποινή, του επέβαλλε και την πώληση του αυτοκινήτου εντός τριών μηνών! Ο 23χρονος κατηγορήθηκε ότι είχε περάσει κόκκινα φανάρια, ενώ οδήγησε και σε πεζοδρόμια κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε στο δικαστήριο. Το σκεπτικό της απόφασης, είναι να πληρωθεί το δημόσιο ταμείο από τα έσοδα της πώλησης και να απαλλαγεί ο 23χρονος από την κατοχή ενός αυτοκινήτου που δεν μπορεί να οδηγήσει σωστά, ενώ αν αποτύχει να το πουλήσει μέσα στους 3 μήνες της προθεσμίας, τότε η BMW 440i, θα κατασχεθεί.

23χρονο.Γιατί απίστευτη απόφαση αυτοκίνητο Διάφορα δικαστής Δικαστική πουλήσει υποχρέωσε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπάτα: Σε ποιον ανήκει η σορός που απανθρακώθηκε στην πυρκαγία;
Τρ, 11 Αυγ 2026 18:40
Ελλάδα – Έκτακτο: Νεκρός σε πυρκαγιά
Τρ, 11 Αυγ 2026 16:47
Ελλάδα: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας γνωστού δημοσιογράφου
Τρ, 11 Αυγ 2026 15:16
Έκλειψη ηλίου: Το «παράθυρο» των 10 λεπτών στην Ελλάδα – 5 ελληνικές πόλεις θα δουν το φαινόμενο
Τρ, 11 Αυγ 2026 15:11
Market Pass 2026: “Έρχεται” χωρίς αίτηση και με αναδρομικά έως 1.200 ευρώ – Οι δικαιούχοι και η πρώτη πληρωμή
Τρ, 11 Αυγ 2026 14:54
Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: Ποιος είδε τελευταίος τον αστυνομικό; Ποιος έχει το “κλειδί” του μυστηρίου;
Τρ, 11 Αυγ 2026 14:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.