Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Ποιο μηχάνημα; Όλοι ξέρουμε και κανείς δεν μιλάει»

Δε, 21 Σεπ 2026 13:40

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Δε, 21 Σεπ 2026 12:45

Μαζωνάκης: Το πήγε σε άλλο επίπεδο η γιατρός στις φυλακές – Αυτό κάνει όταν ακούει να παίζουν τραγούδια του Γιώργου

Δε, 21 Σεπ 2026 10:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Απίστευτη βόμβα Αθηνάς Λινού

Πα, 2 Απρ 2021 17:39 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Κορωνοϊός: Η Αθηνά Λινού ομόλογησε το λάθος των λοιμωξιολόγων λέγοντας: «Κλείσαμε τους ανθρώπους μέσα και αυξήσαμε τη διασπορά!». Ενώ, Πάσχα ή καλοκαίρι είναι κατά τον καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένη Σαρηγιάννη, το δίλημμα, ενώ εμφανίστηκε επιφυλακτικός για άμεσο μεγαλύτερο άνοιγμα.

«Θεωρήσαμε ότι περιορίζοντας τον κόσμο στους κλειστούς χώρους θα είχαμε μικρότερη διασπορά, αντί για τη διασπορά στους εξωτερικούς», σχολίασε η κ. Λινού για τα μέτρα που είχαν ληφθεί πριν, παραδεχόμενη ότι επρόκειτο για λάθος απόφαση.

«Εκείνο που δεν είχε ληφθεί υπόψιν στην οργάνωση των μέτρων, ήταν ότι δεν ήμασταν πλέον στην κατάσταση που δεν είχαμε ελάχιστα κρούσματα επομένως η πιθανότητα να συναντήσουμε κάποιο κρούσμα ήταν εκτός σπιτιού και θεωρήσαμε ότι με το να περιορίσουμε τους ανθρώπους σε κλειστούς χώρους, θα προλαμβάναμε την μικρή έκθεση που θα μπορούσε να προκύψει σε ανοιχτούς χώρους. Αυτό όμως δεν ίσχυε» εξήγησε η κ. Λινού σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1.

«Είχαμε ήδη ενδοοικογενειακή και ενδοοκτιριακή διασπορά μεγάλη και κλείνοντας τους ανθρώπους μέσα αυξήσαμε τη διασπορά» ανέφερε η κ. Λινού.

Αιτιολογώντας, ωστόσο είπε πως ήταν λάθος λόγω λάθος στοιχείων και πως αυτοί που έλαβαν τις αποφάσεις, «δεν είχαν επαρκή πληροφορία» και «κατανόηση της προστατευτικής δράσης του υπαίθριου χώρου».

Ερωτηθείσα, τέλος, για το εμβόλιο της AstraZeneca, συνέστησε «ψυχραιμία και υπομονή για να καταλάβουμε τι συμβαίνει”, χαρακτηρίζοντας “δύσκολη εξίσωση« αυτό που συμβαίνει, λόγω του ότι, «ο κίνδυνος από το εμβόλιο παραμένει μικρότερος από αυτόν της νόσου». Η ίδια, πάντως, είπε ότι θα το έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Ποιο μηχάνημα; Όλοι ξέρουμε και κανείς δεν μιλάει»
Δε, 21 Σεπ 2026 13:40
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Δε, 21 Σεπ 2026 12:45
Μαζωνάκης: Το πήγε σε άλλο επίπεδο η γιατρός στις φυλακές – Αυτό κάνει όταν ακούει να παίζουν τραγούδια του Γιώργου
Δε, 21 Σεπ 2026 10:29
Σεπτέμβριος: Το Σύμπαν “αγκαλιάζει” αυτά τα 3 ζώδια – Αφθονία, τύχη και εξέλιξη
Δε, 21 Σεπ 2026 08:54
Γονίδης για Μαζωνάκη: “Κατάπιε” τη γλώσσα της η Δημητρίου – Το άβολο σχόλιο που τους “πάγωσε” όλους
Δε, 21 Σεπ 2026 08:48
Θρήνος για πασίγνωστο μοντέλο – Πέθανε ο γιος της, μόλις στα 27 του
Δε, 21 Σεπ 2026 08:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.