Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη θλίψη! Πέθανε, μόλις στα 31 του χρόνια, ο Έλληνας δημοσιογράφος της…

Τρ, 6 Ιαν 2026 20:24

Θλίψη ανήμερα των Θεοφανείων! – Πέθανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε

Τρ, 6 Ιαν 2026 19:56

Φλώρινα – Θεοφάνεια: Ο κακός χαμός! Απίστευτες εικόνες! Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό – Ο Δένδιας…(Βίντεο σοκ)

Τρ, 6 Ιαν 2026 16:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σε αυτήν την ελληνική πόλη νοικιάζουν τα μπαλκόνια – Η αγγελία και η χρέωση την ημέρα

Τε, 28 Αυγ 2024 08:59 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αναζητώντας κατοικίες προς ενοικίαση σε ιστοσελίδες που φιλοξενούν σχετικές αγγελίες, μπορεί κανείς να εντοπίσει σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους με κάθε λογής μισθώματα. Αυτό, όμως, που δεν περιμένει κάποιος να δει είναι η ενοικίαση μπαλκονιών.

Μία αγγελία στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς οι ιδιοκτήτες του δεν νοικιάζουν το σπίτι, το δώμα ή έστω το πάρκινγκ, αλλά τα μπαλκόνια! Τα διαθέτουν σε κατασκηνωτές και μάλιστα ενημερώνουν πως θα μπορούν να χρησιμοποιούν και την τουαλέτα με 5 ευρώ επιπλέον χρέωση.

Η αγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ενοικιάζονται 2 Μπαλκόνια με θέα στο κέντρο τις πόλεις το ένα 20 τμ και το άλλο 23 τμ στον 2 όροφο και στον 4 . Το ένα διαθέτει και ψησταριά, παρέχεται νερό από την βρύση του μπαλκονιού η τουαλέτα παρέχεται έξτρα ανά μέρα με το ποσό των 5 ευρώ κατάλληλο για σκηνές 4 ατόμων ακόμα και 6 δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός ατόμων και τα κατοικίδια. Δυνατότητα παροχής και φουσκωτής πισίνας με έξτρα χρέωση 10 ευρώ ανά μέρα».

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν πρόκειται για πραγματική αγγελία ή απλώς για μία «τρολιά» κάποιου απηυδισμένου από την αναζήτηση σπιτιού, ωστόσο φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Ευκαιρίας.

Εχει τρελαθεί ο κόσμος!!!!

Μέσα στο διαμέρισμα ποιοι μένουν? Οι σπιτονοικοκύρηδες? pic.twitter.com/lVoTQgHikD

— Vericum (@VMdesignblogg) August 27, 2024

– αγγελία αληθινό. απίστευτο! αυτήν Διάφορα Ελληνική Ημέρα και κι μπαλκόνια νοικιάζουν ΟΜΩΣ! πόλη σε Τα την χρέωση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη θλίψη! Πέθανε, μόλις στα 31 του χρόνια, ο Έλληνας δημοσιογράφος της…
Τρ, 6 Ιαν 2026 20:24
Θλίψη ανήμερα των Θεοφανείων! – Πέθανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε
Τρ, 6 Ιαν 2026 19:56
Φλώρινα – Θεοφάνεια: Ο κακός χαμός! Απίστευτες εικόνες! Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό – Ο Δένδιας…(Βίντεο σοκ)
Τρ, 6 Ιαν 2026 16:56
Σέρρες: Οικογενειακό δράμα ανήμερα των Θεοφανείων – Φρίκη στο υπόγειο του σπιτιού – Το στοιχείο “κλειδί”
Τρ, 6 Ιαν 2026 13:02
Πανικός σε διαμέρισμα του Βόλου: “Βοήθεια…” – Στο πόδι ολόκληρη η γειτονιά που άκουγε τα ουρλιαχτά της, όταν
Τρ, 6 Ιαν 2026 11:00
Είδε στην κάμερα ασφαλείας την πεθερά της να μπαίνει κρυφά στο σπίτι της και…
Τρ, 6 Ιαν 2026 10:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.