Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – Έκτακτο: Νεκρός σε πυρκαγιά

Τρ, 11 Αυγ 2026 16:47

Ελλάδα: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας γνωστού δημοσιογράφου

Τρ, 11 Αυγ 2026 15:16

Έκλειψη ηλίου: Το «παράθυρο» των 10 λεπτών στην Ελλάδα – 5 ελληνικές πόλεις θα δουν το φαινόμενο

Τρ, 11 Αυγ 2026 15:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αποκάλυψη για Τέμπη:Ο μοιραίος σταθμάρχης μετρούσε βαγόνια αντί για ψυχομετρικά τεστ.

Τε, 15 Μαρ 2023 10:27 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή Live news του Mega και ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ,σχετικά με την εκπαίδευση του μοιραίου σταθμάρχη.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος παρουσίασε το σχετικό έγγραφο από τη διεύθυνση εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΟΣΕ, με το οποίο προσδιορίζεται η εκπαίδευση των υποψηφίων σταθμαρχών, ο 59χρονος θα έπρεπε να κάνει θεωρητικά 712 ώρες.

Το έγγραφο ορίζει πως η θεωρητική εκπαίδευση των σταθμαρχών θα γίνεται 6 φορές την εβδομάδα, από 8 ώρες την ημέρα για σύνολο 712 ωρών. Μάλιστα η εκπαίδευση δεν γίνεται στο Ρέντη, αλλά στον σταθμό Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του όμως, ο 59χρονος προφυλακιστέος σταθμάρχης κατέθεσε πως ακολούθησε την θεωρητική εκπαίδευση από 1η Αυγούστου του 2022 ως 21 Οκτωβρίου του 2022. Από αυτό το διάστημα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο προκύπτει πως έχει κάνει εκπαίδευση γύρω στις 520-530 ώρες.

Έχει έλλειμμα δηλαδή θεωρητικής εκπαίδευσης γύρω στις 200 ώρες.Από κει και πέρα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενώ υπάρχουν ψυχομετρικά τεστ και τεστ αξιολόγησης με 567 ερωτήσεις, που θα μπορούσε να κάνει ο 59χρονος για να εντοπιστούν οι αδυναμίες του, εν τούτοις δεν έκανε.

Το κόστος δε για το ελληνικό δημόσιο είναι 168 ευρώ. Η ΣΤΑΣΥ πήρε τιμή για 100 τεστ, 16.880 ευρώ για το Μετρό που είναι διαφορετική γραμμή.

Αντ΄αυτού λοιπόν, όπως μεταφέρθηκε στο Mega, το τεστ αξιολόγησης για τον 59χρονο ήταν να… μετρήσει τα βαγόνια του τρένου που πέρασαν από μπροστά του.



test αντί ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: βαγόνια για Διάφορα μετρούσε μοιραίος σταθμάρχης Τέμπη:Ο ψυχομετρικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Έκτακτο: Νεκρός σε πυρκαγιά
Τρ, 11 Αυγ 2026 16:47
Ελλάδα: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας γνωστού δημοσιογράφου
Τρ, 11 Αυγ 2026 15:16
Έκλειψη ηλίου: Το «παράθυρο» των 10 λεπτών στην Ελλάδα – 5 ελληνικές πόλεις θα δουν το φαινόμενο
Τρ, 11 Αυγ 2026 15:11
Market Pass 2026: “Έρχεται” χωρίς αίτηση και με αναδρομικά έως 1.200 ευρώ – Οι δικαιούχοι και η πρώτη πληρωμή
Τρ, 11 Αυγ 2026 14:54
Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: Ποιος είδε τελευταίος τον αστυνομικό; Ποιος έχει το “κλειδί” του μυστηρίου;
Τρ, 11 Αυγ 2026 14:24
Σε αυτά τα 2 ζώδια η έκλειψη φέρνει γούρι – Έχουν τύχη στα οικονομικά τους
Τρ, 11 Αυγ 2026 12:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.