Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πρωτοφανές! “Πάγωσαν” όλοι στο στούντιο του OPEN, με τον δημοσιογράφο: «Να πάει να γ@@@@ πες του» (Βίντεο)

Κυ, 1 Μαρ 2026 16:27

Προσοχή! Νέα απάτη μέσω Βίμπερ! – Πώς χρησιμοποιούν το όνομα πασίγνωστης εταιρείας που ψωνίζουν όλοι! Τι να κάνετε αν…

Κυ, 1 Μαρ 2026 13:41

Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το Ισραήλ – Ποια θα είναι η τύχη της Ελλάδας;

Κυ, 1 Μαρ 2026 13:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αποκάλυψη Γώγου για σούπερ μάρκετ και ανεμβολίαστους

Κυ, 1 Αυγ 2021 17:58 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο ενδεχόμενο διενέργειας εργαστηριακών τεστ δύο φορές την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους αναφέρθηκε ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής των Ειδικών Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα», διευκρινίζοντας ωστόσο την πολυπλοκότητα που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη.

«Αν δεν εμβολιαστούμε δεν μπορούμε να αποκλειστούμε από το να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ ή δεξιά και αριστερά. Θα πρέπει λοιπόν να μπούμε σε μια διαδικασία ελέγχου για λόγους υγειονομικής ασφάλειας. Αν αυτό θα γίνει πριν μπούμε ή αν θα γίνει -φυσικά δύσκολο, δύο φορές την εβδομάδα να κάνει κάποιος τεστ για να μπορεί να έχει μια σχετική ασφάλεια ότι δεν μεταδίδει και ότι δεν είναι θετικός, θα μπούμε και σε αυτό, αλλά είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, το καταλαβαίνετε και καλό είναι να το αποφύγουμε.

«Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς ένα rapid test για να πάει να ψωνίσει – γιατί έτσι πρέπει να κάνει, γιατί μέσα στο μαγαζί δεν μπορεί να μπει κανείς και να είναι θετικός με τη Δέλτα και να μεταδίδει δεξιά και αριστερά ακόμη και στους εμβολιασμένους», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Σύμφωνα με τον ίδιο ιδανικά πριν αρχίσουν να λειτουργούν μεγάλες δραστηριότητες το φθινόπωρο θα πρέπει το  ποσοστό των εμβολιασμένων να έχει φτάσει στο 60% με 70%.

Εξήγησε την πολυπλοκότητα που δημιουργείται από την κατάσταση με το 60% των πολιτών εμβολιασμένο και τους υπολοίπους «να τρέχουν να κάνουν τεστ πριν μπουν σε κλειστά καταστήματα» καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί και προβληματικό για την καθημερινότητα. «Είναι πολύ απλό να εμβολιαστούμε και να τελειώνουμε», πρόσθεσε.

Market ανεμβολίαστους ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γώγου Διάφορα Σούπερ
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωτοφανές! “Πάγωσαν” όλοι στο στούντιο του OPEN, με τον δημοσιογράφο: «Να πάει να γ@@@@ πες του» (Βίντεο)
Κυ, 1 Μαρ 2026 16:27
Προσοχή! Νέα απάτη μέσω Βίμπερ! – Πώς χρησιμοποιούν το όνομα πασίγνωστης εταιρείας που ψωνίζουν όλοι! Τι να κάνετε αν…
Κυ, 1 Μαρ 2026 13:41
Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το Ισραήλ – Ποια θα είναι η τύχη της Ελλάδας;
Κυ, 1 Μαρ 2026 13:33
Πολυκατοικίες: Πονοκέφαλος για τους διαχειριστές – Παραγράφονται τα χρέη για τα κοινόχρηστα – Πότε “παγώνουν;”
Κυ, 1 Μαρ 2026 12:31
Aυτήν τη φοβία την έχουν μόνο 4 ζώδια! Ο τρόπος για να τη ξεπεράσουν…
Κυ, 1 Μαρ 2026 11:30
5 μυστικά για να δείχνει ο λαιμός νεανικός, μετά τα 50, χωρίς χαλάρωση και ρυτίδες!
Κυ, 1 Μαρ 2026 10:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.