Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ραγδαίες εξελίξεις! Τι συνέβη στη Λόρα και κάλεσαν τον πατέρα της άρον άρον στη Γερμανία;

Σα, 7 Φεβ 2026 11:46

Φεβρουάριος 2026: Έρχεται η πρώτη ανατροπή για αυτά τα ζώδια! Τους περιμένει μία ξαφνική αλλαγή!

Σα, 7 Φεβ 2026 10:22

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου

Πα, 6 Φεβ 2026 22:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αποκάλυψη Γώγου για σούπερ μάρκετ και ανεμβολίαστους

Κυ, 1 Αυγ 2021 17:58 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο ενδεχόμενο διενέργειας εργαστηριακών τεστ δύο φορές την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους αναφέρθηκε ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής των Ειδικών Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα», διευκρινίζοντας ωστόσο την πολυπλοκότητα που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη.

«Αν δεν εμβολιαστούμε δεν μπορούμε να αποκλειστούμε από το να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ ή δεξιά και αριστερά. Θα πρέπει λοιπόν να μπούμε σε μια διαδικασία ελέγχου για λόγους υγειονομικής ασφάλειας. Αν αυτό θα γίνει πριν μπούμε ή αν θα γίνει -φυσικά δύσκολο, δύο φορές την εβδομάδα να κάνει κάποιος τεστ για να μπορεί να έχει μια σχετική ασφάλεια ότι δεν μεταδίδει και ότι δεν είναι θετικός, θα μπούμε και σε αυτό, αλλά είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, το καταλαβαίνετε και καλό είναι να το αποφύγουμε.

«Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς ένα rapid test για να πάει να ψωνίσει – γιατί έτσι πρέπει να κάνει, γιατί μέσα στο μαγαζί δεν μπορεί να μπει κανείς και να είναι θετικός με τη Δέλτα και να μεταδίδει δεξιά και αριστερά ακόμη και στους εμβολιασμένους», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Σύμφωνα με τον ίδιο ιδανικά πριν αρχίσουν να λειτουργούν μεγάλες δραστηριότητες το φθινόπωρο θα πρέπει το  ποσοστό των εμβολιασμένων να έχει φτάσει στο 60% με 70%.

Εξήγησε την πολυπλοκότητα που δημιουργείται από την κατάσταση με το 60% των πολιτών εμβολιασμένο και τους υπολοίπους «να τρέχουν να κάνουν τεστ πριν μπουν σε κλειστά καταστήματα» καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί και προβληματικό για την καθημερινότητα. «Είναι πολύ απλό να εμβολιαστούμε και να τελειώνουμε», πρόσθεσε.

Market ανεμβολίαστους ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γώγου Διάφορα Σούπερ
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραγδαίες εξελίξεις! Τι συνέβη στη Λόρα και κάλεσαν τον πατέρα της άρον άρον στη Γερμανία;
Σα, 7 Φεβ 2026 11:46
Φεβρουάριος 2026: Έρχεται η πρώτη ανατροπή για αυτά τα ζώδια! Τους περιμένει μία ξαφνική αλλαγή!
Σα, 7 Φεβ 2026 10:22
Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου
Πα, 6 Φεβ 2026 22:40
Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”
Πα, 6 Φεβ 2026 22:31
Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο
Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Βόλος: Φρίκη με μητέρα “τέρας” – Τι έβαζε το κοριτσάκι της να κάνει;
Πα, 6 Φεβ 2026 18:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.