Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!

Σα, 4 Απρ 2026 19:10

Κόρινθος: Φρικιαστική μαρτυρία για τη μητέρα που σκοτώθηκε – Την έβαλαν δ@@@@@ μέσα σε…

Σα, 4 Απρ 2026 19:05

Το Σύμπαν “κλήρωσε”, μέχρι τον Μάιο, για αυτά τα 3 ζώδια – Τι πρέπει να κάνουν για να “κλειδώσουν” την τύχη τους!

Σα, 4 Απρ 2026 17:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αποκάλυψη Γώγου για σούπερ μάρκετ και ανεμβολίαστους

Κυ, 1 Αυγ 2021 17:58 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο ενδεχόμενο διενέργειας εργαστηριακών τεστ δύο φορές την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους αναφέρθηκε ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής των Ειδικών Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα», διευκρινίζοντας ωστόσο την πολυπλοκότητα που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη.

«Αν δεν εμβολιαστούμε δεν μπορούμε να αποκλειστούμε από το να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ ή δεξιά και αριστερά. Θα πρέπει λοιπόν να μπούμε σε μια διαδικασία ελέγχου για λόγους υγειονομικής ασφάλειας. Αν αυτό θα γίνει πριν μπούμε ή αν θα γίνει -φυσικά δύσκολο, δύο φορές την εβδομάδα να κάνει κάποιος τεστ για να μπορεί να έχει μια σχετική ασφάλεια ότι δεν μεταδίδει και ότι δεν είναι θετικός, θα μπούμε και σε αυτό, αλλά είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, το καταλαβαίνετε και καλό είναι να το αποφύγουμε.

«Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς ένα rapid test για να πάει να ψωνίσει – γιατί έτσι πρέπει να κάνει, γιατί μέσα στο μαγαζί δεν μπορεί να μπει κανείς και να είναι θετικός με τη Δέλτα και να μεταδίδει δεξιά και αριστερά ακόμη και στους εμβολιασμένους», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Σύμφωνα με τον ίδιο ιδανικά πριν αρχίσουν να λειτουργούν μεγάλες δραστηριότητες το φθινόπωρο θα πρέπει το  ποσοστό των εμβολιασμένων να έχει φτάσει στο 60% με 70%.

Εξήγησε την πολυπλοκότητα που δημιουργείται από την κατάσταση με το 60% των πολιτών εμβολιασμένο και τους υπολοίπους «να τρέχουν να κάνουν τεστ πριν μπουν σε κλειστά καταστήματα» καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί και προβληματικό για την καθημερινότητα. «Είναι πολύ απλό να εμβολιαστούμε και να τελειώνουμε», πρόσθεσε.

Market ανεμβολίαστους ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γώγου Διάφορα Σούπερ
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!
Σα, 4 Απρ 2026 19:10
Κόρινθος: Φρικιαστική μαρτυρία για τη μητέρα που σκοτώθηκε – Την έβαλαν δ@@@@@ μέσα σε…
Σα, 4 Απρ 2026 19:05
Το Σύμπαν “κλήρωσε”, μέχρι τον Μάιο, για αυτά τα 3 ζώδια – Τι πρέπει να κάνουν για να “κλειδώσουν” την τύχη τους!
Σα, 4 Απρ 2026 17:27
Νεάπολη Λακωνίας: Σκηνή ταινίας θρίλερ στη μέση του δρόμου! Υπόθεση μυστήριο! Την είδαν να περπατάει με τα χέρια…(Βίντεο)
Σα, 4 Απρ 2026 17:18
Τρόμος για οικογένεια στην Εύβοια! Η βόλτα τους μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ξαφνικά…
Σα, 4 Απρ 2026 17:14
Κόρινθος: Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία! Μητέρα βρήκε φρικιαστικό θάνατο, ενώ περπατούσε με τα παιδιά της!
Σα, 4 Απρ 2026 17:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.