Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία, λίγο πριν την Ανάσταση! Έκλεισε το σπίτι τους! Η τελευταία βόλτα του 3χρονου

Σα, 11 Απρ 2026 17:14

Ελλάδα: Αδιανόητο ατύχημα γυναίκας, στην πρώτη Ανάσταση! Σε σοκ ο κόσμος! Χτύπησαν οι καμπάνες και…

Σα, 11 Απρ 2026 17:08

Στα μάυρα ελληνική ομάδα! Πέθανε ο γνωστός…

Σα, 11 Απρ 2026 13:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αποτρόπαιο και σοκαριστικό έγκλημα με πρωταγωνίστριες τρεις έφηβες.Τραβούσαν βίντεο και……

Δε, 6 Ιούν 2022 14:12 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή άκουσαν τις κραυγές του κοριτσιού και έφτασαν τη στιγμή που οι τρεις ανήλικες την έσφαζαν, τραβώντας βίντεο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι τρεις έφηβες συνελήφθησαν την ώρα που αποκεφάλιζαν ένα 15χρονο κορίτσι στη Γουατεμέλα!

Πρόκειται για τρία κορίτσια ηλικίας από 14 ως 17 ετών, μέλη της συμμορίας «Barrio 18» στη Γουατεμάλα, τα οποία αποκεφάλισαν μία 15χρονη, ανακοίνωσε η αστυνομία το Σάββατο (04.06.2022).

Οι ανήλικες «ανακαλύφθηκαν ενώ αποκεφάλιζαν ένα κορίτσι 15 ετών» την Παρασκευή (03.04.2022) το βράδυ σε πολυκατοικία σε βόρεια συνοικία της Πόλης της Γουατεμάλας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χόρχε Αγκιλάρ.

«Αστυνομικοί που περιπολούσαν σ’ αυτό τον τομέα άκουσαν κραυγές και άρχισαν αμέσως να ψάχνουν από ποια πολυκατοικία προέρχονται αυτές οι εκκλήσεις για βοήθεια», εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Μπήκαν στην πολυκατοικία τη στιγμή που διαπράττονταν το έγκλημα: η μία απ’ αυτές κρατούσε το θύμα και η άλλη τραβούσε βίντεο με το κινητό της», πρόσθεσε ο Αγκιλάρ, διευκρινίζοντας πως, παρά την επέμβαση των αστυνομικών, το θύμα υπέκυψε επιτόπου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος.

Η συμμορία «Μπάριο 18», όπως και η αντίπαλή της, η «Μάρα Σαλβατρούτσα», κάνουν εκβιασμούς εμπορικών καταστημάτων και εταιρειών λεωφορείων, δολοφονώντας (!) τους υπαλλήλους που αρνούνται να πληρώσουν τα ποσά που απαιτούν.

Οι συμμορίες και οι δραστηριότητες που συνδέονται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών ευθύνονται για περίπου το 50% των 3.500 βίαιων θανάτων που καταγράφονται κάθε χρόνο στη Γουατεμάλα.

Αποτρόπαιο βίντεο Διεθνή Έγκλημα έφηβες.Τραβούσαν και…… πρωταγωνίστριες Σοκαριστικό τρεις
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία, λίγο πριν την Ανάσταση! Έκλεισε το σπίτι τους! Η τελευταία βόλτα του 3χρονου
Σα, 11 Απρ 2026 17:14
Ελλάδα: Αδιανόητο ατύχημα γυναίκας, στην πρώτη Ανάσταση! Σε σοκ ο κόσμος! Χτύπησαν οι καμπάνες και…
Σα, 11 Απρ 2026 17:08
Στα μάυρα ελληνική ομάδα! Πέθανε ο γνωστός…
Σα, 11 Απρ 2026 13:57
Έτσι θα κάνετε τη λαμπάδα σας να μην στάζει το βράδυ της Ανάστασης – Αυτό δεν σας το έχουν πει!
Σα, 11 Απρ 2026 11:32
Μεγάλο Σάββατο: Το βράδυ, πριν πας στην Ανάσταση, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!
Σα, 11 Απρ 2026 10:12
Μεγάλη Παρασκευή: Απόψε το βράδυ, πριν κοιμηθείς, γονάτισε και πες αυτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα!
Πα, 10 Απρ 2026 23:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.