Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σαν ταινία! Σοκαριστικά όσα έκανε η δασκάλα γιόγκα! Ποια είναι; Δεν της έδιναν οι συγγενείς δανεικά και…(Νέα βίντεο)

Τε, 4 Φεβ 2026 22:29

Χίος: Σοκάρει ο δύτης για την πολύνεκρη τραγωδία – Η φρικιαστική αποκάλυψη για όσα είδε! “Δεν περιγράφεται…”

Τε, 4 Φεβ 2026 22:02

Σάλος με σούπερ μάρκετ που απέλυσε ταμία μετά από 30 χρόνια εργασίας, γιατί όταν πέρασε απορρυπαντικό από το ταμείο…

Τε, 4 Φεβ 2026 21:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αργυρούπολη-Άγριος Ξυλοδαρμός:Παραδόθηκε στις αρχές.Το βαρύ ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς.

Δε, 17 Ιαν 2022 16:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Παραδόθηκε ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής μαζί με τον δικηγόρο του.

 

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

 

Ο 46χρονος έχει βαρύ ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς καθώς και παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει σε διακοπές την 23χρονη τότε σύντροφο του.

Εκτός από τον οξύθυμο χαρακτήρα του, ο 46χρονος καταζητούμενος φαίνεται να είχε πρόβλημα και με το αλκοόλ. Γείτονάς του στην Αργυρούπολη υποστήριξε πως κάποτε ο δράστης του ξυλοδαρμού της 40χρονης είχε δείρει δυο πιτσιρικάδες, γιατί είχε πιει τα ποτά του και κάποιος τον ενόχλησε!

 

Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του
Κι όλα αυτά ενώ συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του 45χρονου δράστη. Ενός κοριτσιού που πηγαίνει β’ γυμνασίου και που δεν είχε καλές σχέσεις με τον οξύθυμο πατέρα του. Εντός κοριτσιού που ανέβασε τη φωτογραφία του και δεν έκρυψε πως ντρέπεται για εκείνον…

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

 

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Αργυρούπολη-Άγριος αρχές.Το Βαρύ βίαιης Διάφορα ιστορικό Ξυλοδαρμός:Παραδόθηκε στις συμπεριφοράς.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σαν ταινία! Σοκαριστικά όσα έκανε η δασκάλα γιόγκα! Ποια είναι; Δεν της έδιναν οι συγγενείς δανεικά και…(Νέα βίντεο)
Τε, 4 Φεβ 2026 22:29
Χίος: Σοκάρει ο δύτης για την πολύνεκρη τραγωδία – Η φρικιαστική αποκάλυψη για όσα είδε! “Δεν περιγράφεται…”
Τε, 4 Φεβ 2026 22:02
Σάλος με σούπερ μάρκετ που απέλυσε ταμία μετά από 30 χρόνια εργασίας, γιατί όταν πέρασε απορρυπαντικό από το ταμείο…
Τε, 4 Φεβ 2026 21:55
Το σύμπαν αλλάζει και σε αυτά τα 4 ζώδια δίνονται μεγάλες ευκαιρίες τον Φεβρουάριο!
Τε, 4 Φεβ 2026 19:47
Έκτακτο – Φρικιαστικό περιστατικό με Έλληνα στη Γερμανία! Μέσα σε τρένο, μόλις του είπαν να…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:52
Βαρύ και ασήκωτο το πένθος για τον 17χρονο Θεόδωρο – Το παιχνίδι που του έπαιξε η ζωή, χθες το βράδυ…
Τε, 4 Φεβ 2026 14:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.